Σωστά,κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιο αντρίκιο να είσαι κάφροςsys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 09:27Αν θες να βρίσεις και να προσβάλλεις γενικά υπάρχουν πολλοί τρόποι πάντως, η ομοφυλοφιλία σε οδηγεί σε πιο έμμεσους τρόπους, εγώ προτιμώ την ευθύτητα πάντως, αποπνέει έναν κάποιο σεβασμό.Nero έγραψε: 07 Ιουν 2018, 09:24Περίεργο,τόσο ήμερο παιδί που δεν κατέφευγε ποτέ σε χοντράδες. Γιατί να τον μπανάρουν?ritzeri έγραψε: 07 Ιουν 2018, 06:40 Τον ΗΟΑΝΕΣΣΑ μια χαρά τον μπαναρουνε με την πρώτη αφορμή οι διαχειριστές.
Οι αλητες απ' την άλλη στο απυρόβλητο, που θα πάει αυτη η κατάσταση;
Που είναι ο ΠΣΙ να επέμβει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nero
Re: 13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Γμτ, προσπάθησα να σε μπερδέψω. Γάτα είσαι, ήμερος.Nero έγραψε: 07 Ιουν 2018, 09:30Σωστά,κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιο αντρίκιο να είσαι κάφροςsys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 09:27Αν θες να βρίσεις και να προσβάλλεις γενικά υπάρχουν πολλοί τρόποι πάντως, η ομοφυλοφιλία σε οδηγεί σε πιο έμμεσους τρόπους, εγώ προτιμώ την ευθύτητα πάντως, αποπνέει έναν κάποιο σεβασμό.Nero έγραψε: 07 Ιουν 2018, 09:24
Περίεργο,τόσο ήμερο παιδί που δεν κατέφευγε ποτέ σε χοντράδες. Γιατί να τον μπανάρουν?![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
λεμε οτι βλεπουμε, και βλεπουμε οτι αγαπανε τα παιδια τους λιγοτερο. ειναι ολοφανερο απο τον τροπο που τους συμπεριφερονται.enaon έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:14 παιδιά δεν λέω κάποιον ρατσιστή, εγώ δεν καταλαβαίνω καν καλά την έννοια, με εκνευρίζει που υπάρχει και την χρησιμοποιούμε.
Παρόλα αυτά, αν υπάρχει και την δεχόμαστε, τότε εδώ εγώ νομίζω οτι διαβάζω οτι λέμε οτι οι γύφτοι, αγαπάνε τα παιδιά τους λιγότερο από ο,τι εμείς.
Δεν λέω τίποτα για τα άλλα που λέμε, και εμένα δεν μου αρέσει να τους συναναστρέφομαι, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν μπορώ να μην κάνω ερωτήσεις και φοβάμαι μην μπλέξω, αλλά από εκεί μέχρι το οτι αγαπάνε τα παιδιά τους λιγότερο, έχει μεγάλη απόσταση νομίζω, νομίζω θέλει προσοχή λίγο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι φιλόζωοι (έχουν σκυλιά) οι διαχειριστές.ritzeri έγραψε: 07 Ιουν 2018, 06:40 Τον ΗΟΑΝΕΣΣΑ μια χαρά τον μπαναρουνε με την πρώτη αφορμή οι διαχειριστές.
Οι αλητες απ' την άλλη στο απυρόβλητο, που θα πάει αυτη η κατάσταση;
Που είναι ο ΠΣΙ να επέμβει;
- YouOnlyLiveOnce
O Bινοσαυρος γιατι σας ενοχλησε; Επειδη ειπε μια ''καλη ιστορια'' με Ρομα;
- YouOnlyLiveOnce
Οσο για εσας που βλεπεται οτι οι Ρομα αγαπανε τα παιδια τους λιγοτερο γιατι
(δεν ξερω γιατι εσεις το βλεπεται γενικα σε ολους απο οτι καταλαβαινω)
Παλι τους βαζετε ολους στο ιδιο τσουβαλι.
Τι να υποθεσουμε λοιπον για τους Ελληνες γονεις συμφωνα με παρα πολλες κακες ειδησεις
που διαβαζουμε τον τελευταιο καιρο;
Τι να υποθεσουμε λοιπον για τους Ελληνες γονεις συμφωνα με παρα πολλες κακες ειδησεις
που διαβαζουμε τον τελευταιο καιρο;
Να διαβάσουμε τα νέα περιμένουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα άμα οι Έλληνες αγαπάνε τα παιδιά τους. 
προς το παρον.
αυριο μπορει να χουν γιουβετσια στις αυλες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- YouOnlyLiveOnce
Γεγονοτα ειναι και αυτα και μαλιστα παρα πολλα , συμφωνω με καποιους απο εσας θαΜηχανικός έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:01 Να διαβάσουμε τα νέα περιμένουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα άμα οι Έλληνες αγαπάνε τα παιδιά τους.![]()
επρεπε να βγαζουμε γενικο συμπερασμα απο καποια περιστατικα.
Παλαιά εμένα πατήσια, στη μιχαήλ βόδα όπου κάθε σάββατο κάναν παράτυπη λαϊκή οι γύφτοι. Πάρκαρες το αμάξι και ανέβαιναν πάνω. Ούτε ώρες κοινής ησυχίας ούτε τίποτα. Το τι φασαρία, τι σκουπίδια αφήνανε, εντελώς ζώα.
Τα γεγονότα είναι αμέτρητα, επί δεκαετίες κάθε μέρα ακούμε για εγκλήματα τριτοκοσμικών, και ειδικά των ντόπιων, δηλαδή αριστερών. Δεν είδα ούτε ένα σχόλιο σου, είδα αγώνες για την Ηριαννα και πολλά άλλα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:13Γεγονοτα ειναι και αυτα και μαλιστα παρα πολλα , συμφωνω με καποιους απο εσας θαΜηχανικός έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:01 Να διαβάσουμε τα νέα περιμένουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα άμα οι Έλληνες αγαπάνε τα παιδιά τους.![]()
επρεπε να βγαζουμε γενικο συμπερασμα απο καποια περιστατικα.
Κατά τα άλλα, μιλάς και για Αισθητική
- Otto Weininger
Πάρα πολλές κακές ειδήσεις, που στην πραγματικότητα είναι ισχνή μειοψηφία. Στους γύφτους είναι κανόνας όμως, ενώ οι σωστοί οικογενειάρχες εκεί είναι επίσης ισχνή μειοψηφία. Υπάρχουν όμως, και έχω την τύχη να γνωρίζω έναν τέτοιο οικογενειάρχη.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 07 Ιουν 2018, 10:56 Οσο για εσας που βλεπεται οτι οι Ρομα αγαπανε τα παιδια τους λιγοτερο γιατι
που διαβαζουμε τον τελευταιο καιρο;![]()
Η πραγματικότητα είναι όμως ότι οι γύφτοι αδιαφορούν για τα παιδιά τους. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια στον Πειραιά, σε φανάρι, ήταν ξαμολημένα 4-5 γυφτόπουλα για να ζητιανεύουν. Οι μανάδες λίγο παραπέρα κάτω από ένα δέντρο. Τα παιδιά από 4 έως 9 το πολύ. Δύσκολο φανάρι εκεί και επικίνδυνο αφού ενώνονται 4 λωρίδες για να μπουν στο κέντρο του Πειραιά ή να φύγουν προς το λιμάνι.
Τα γυφτόπουλα να τρέχουν ανάμεσα στα αμάξια. Με το που φρέναραν οι δυο πρώτοι στο φανάρι, αυτά έτρεχαν από παράθυρο σε παράθυρο με αποτέλσμα τα πιο πίσω αυτοκίνητα που ακόμα δεν είχαν φτάσει στο σημείο για να φρενάρουν να κοκαλώνουν ξαφνικά βλέποντας μπροστά τους το γυφτόπουλο.
Ένα αυτοκίνητο με μειωμένη ταχύτητα μεν, αλλά αρκετή για να κάνει την ζημιά σε παιδάκι, δεν είδε το γυφτόπουλο που πετάχτηκε ξαφνικά περνώντας από δυο σταματημένα αυτοκίνητα και το χτύπησε. Δεν ξέρω πως κατέληξε, ελπίζω να επέζησε.
Το τι ακολούθησε μετά ήταν απίστευτο. Μέσα σε μισή ώρα είχαν μαζευτεί καμιά 50αριά γύφτοι, οι γυναίκες να πέφτουν στην άσφαλτο και να οδύρονται και οι άντρες να έχουν κλείσει τον δρόμο και να απειλούν τους πάντες. Πήρε τουλάχιστον μια ώρα στην αστυνομία να τους απομακρύνει.
Φυσικά μέχρι να γίνει το κακό, στα τέτοια τους όλοι για τα παιδάκια. Το μεροκάματο να βγαίνει. Ακόμα και σήμερα, σε εκείνα τα φανάρια είναι ξαμολημένα γυφτάκια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- κυριος Μακης
αφενος μεν ειναι r-strategists ας πουμε, αφετερου δε βλεπουν τα παιδια τους λιγοτερο συναισθηματικα, καπως σαν τις γιαγιαδες μας που λεγανε, ε ειχα 5 παιδια, 2 αποβολες, ενα πεθανε δυο χρονων, δυσκολα χρονια. επισης κρινουμε με βαση την δικη μας οπτικη, παιδι μπορει να ηταν για εμας. ηταν 13 χρονων, ηλικια για να γινει μητερα για αυτους. ο δε φαυλος κυκλος της μη ενσωματωσης εχει να κανει και με τις δυο πλευρες. ναι μεν κανεις μας δεν ηθελε να πηγαινει στο δημοτικο κοντα στο σπιτι γιατι πηγαιναν γυφτακια, αλλα κανενα απο αυτα δεν παταγε ποδι μετα τα Χριστουγεννα.
- Υδράργυρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 07 Ιουν 2018, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Ρε ηλίθιε λάθος συντακτικό ήταν. Δεν βλέπεις ότι είναι διορθωμένο πριν καν προλάβεις να το κάνεις παράθεση ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 31 Απαντήσεις