!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ναι
41
53%
Όχι
37
47%

Σύνολο ψήφων: 78

Antigeist

Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:28
Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:19
Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:00

Τα πάντα είναι σχετικά. Αμα με βάλεις να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ακραίες καταστάσεις, όπου η μία είναι να κάνω σεξ κάθε μέρα αλλά με την ίδια σύντροφο και η άλλη είναι να κάνω σεξ σπάνια αλλά με διαφορετικές, εγώ θα επιλέξω τη δεύτερη.

Χίλιες φορές η αγαμία παρά η μονογαμία. Από μονογαμία, ναι, είμαι χορτασμένος.
Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα το να μείνεις εργένης επειδή ατύχησες με έναν σύντροφο. Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για να την βγάλεις πέρα μόνος σου και πολύ ταπεινωτικό να πεθάνεις μόνος σου χωρίς σύντροφο ή τέκνα. Το κρεβάτι πάντα πρέπει να έχει κάποιον δίπλα το βράδυ. Αλλιώς δεν γίνεται να είσαι συναισθηματικά στα καλύτερα σου μεσοπρόθεσμα.

Εμένα δεν με ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα. Εάν δεν είσαι κανένας σουλτάνος ή βασιλιάς δεν μπορείς να είσαι ιδιαίτερα πολυγαμικός. Δεν είναι πρακτικό από άποψη χρόνου, σπατάλη πόρων και ασφάλειας από ασθένειες. Όταν είσαι καλά με τον άλλον συναισθηματικά θα είναι και το σεξ γενικά καλό. Δεν είναι ο, τι καλύτερο τα ίδια και τα ίδια αλλά είναι πάντα ένα πάκτο ηδονής που είναι καλύτερο να έχεις από το να μην έχεις.
Το αν ατύχησα με μία σύντροφο, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια άρχισα να διαπιστώνω όλο και περισσότερο ότι "δεν το έχω" με τις μόνιμες δεσμεύσεις, ακόμη περισσότερο γιατί έχω διανύσει και μια περίοδο πολυγαμίας.

Οταν λέω "πολυγαμίας" δεν εννοώ ότι πήγαινα με άλλη κάθε μέρα (αυτά όσοι τα ισχυρίζονται λένε μπούρδες) αλλά ήμουν αρκετά πάνω από το μέσο όρο σε εναλλαγές συντρόφων.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι η περίοδος πολυγαμίας ήταν ιδανική, η περίοδος ελευθερίας (αγαμίας) μια χαρά και ότι αμφότερες είναι αρκετά καλύτερες για μένα από τη μονογαμία.

Αυτό που λες εσύ ότι δεν σε ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα, το πίστευα κι εγώ όταν ήμουν με την ίδια κάθε μέρα. Αργότερα διαπίστωσα ότι με ενοχλούσε μεν, απλώς έκανα υποχωρήσεις στο βωμό του έρωτα.

Ειναι στον άνθρωπο το πώς εκλαμβάνει τη μοναξιά. Αλλος την εκλαμβάνει σαν καταδίκη και άλλος σαν ελευθερία.
Από τη στιγμή που περιγράφεις την περίοδο πολυγαμίας που βίωσες ως ιδανική τότε μάλλον εσύ είσαι αυτός που υπερεκτιμά το σεξ, απλά εσύ εστιάζεις στην ποικιλία και όχι στην ποσότητα. Με άλλα λόγια είσαι σαν ένας καλοφαγάς που προτιμάει να δοκιμάζει πολλές γεύσεις με μέτρο αντί να φορτώνεται πολύ φαγητό κάθε μέρα.

Η μονογαμία είναι καλή για λόγους άσχετους με το σεξ. Άλλωστε και η μαλακία μια χαρά δουλεύει. Εγώ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε μέρα που να μην την έχω παίξει. Πρέπει να βρεις έναν σύντροφο που σου ταιριάζει στον χαρακτήρα και στον οποίο μπορείς να βασιστείς κάθε μέρα στη ζωή σου. Αν δεν το κάνεις έχεις ψοφήσει και θα πεθάνεις νεότερος σύμφωνα με πολλές μελέτες.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Antigeist έγραψε: 14 Δεκ 2019, 14:37
Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:28
Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:19

Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα το να μείνεις εργένης επειδή ατύχησες με έναν σύντροφο. Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για να την βγάλεις πέρα μόνος σου και πολύ ταπεινωτικό να πεθάνεις μόνος σου χωρίς σύντροφο ή τέκνα. Το κρεβάτι πάντα πρέπει να έχει κάποιον δίπλα το βράδυ. Αλλιώς δεν γίνεται να είσαι συναισθηματικά στα καλύτερα σου μεσοπρόθεσμα.

Εμένα δεν με ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα. Εάν δεν είσαι κανένας σουλτάνος ή βασιλιάς δεν μπορείς να είσαι ιδιαίτερα πολυγαμικός. Δεν είναι πρακτικό από άποψη χρόνου, σπατάλη πόρων και ασφάλειας από ασθένειες. Όταν είσαι καλά με τον άλλον συναισθηματικά θα είναι και το σεξ γενικά καλό. Δεν είναι ο, τι καλύτερο τα ίδια και τα ίδια αλλά είναι πάντα ένα πάκτο ηδονής που είναι καλύτερο να έχεις από το να μην έχεις.
Το αν ατύχησα με μία σύντροφο, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια άρχισα να διαπιστώνω όλο και περισσότερο ότι "δεν το έχω" με τις μόνιμες δεσμεύσεις, ακόμη περισσότερο γιατί έχω διανύσει και μια περίοδο πολυγαμίας.

Οταν λέω "πολυγαμίας" δεν εννοώ ότι πήγαινα με άλλη κάθε μέρα (αυτά όσοι τα ισχυρίζονται λένε μπούρδες) αλλά ήμουν αρκετά πάνω από το μέσο όρο σε εναλλαγές συντρόφων.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι η περίοδος πολυγαμίας ήταν ιδανική, η περίοδος ελευθερίας (αγαμίας) μια χαρά και ότι αμφότερες είναι αρκετά καλύτερες για μένα από τη μονογαμία.

Αυτό που λες εσύ ότι δεν σε ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα, το πίστευα κι εγώ όταν ήμουν με την ίδια κάθε μέρα. Αργότερα διαπίστωσα ότι με ενοχλούσε μεν, απλώς έκανα υποχωρήσεις στο βωμό του έρωτα.

Ειναι στον άνθρωπο το πώς εκλαμβάνει τη μοναξιά. Αλλος την εκλαμβάνει σαν καταδίκη και άλλος σαν ελευθερία.
Από τη στιγμή που περιγράφεις την περίοδο πολυγαμίας που βίωσες ως ιδανική τότε μάλλον εσύ είσαι αυτός που υπερεκτιμά το σεξ, απλά εσύ εστιάζεις στην ποικιλία και όχι στην ποσότητα. Με άλλα λόγια είσαι σαν ένας καλοφαγάς που προτιμάει να δοκιμάζει πολλές γεύσεις με μέτρο αντί να φορτώνεται πολύ φαγητό κάθε μέρα.

Η μονογαμία είναι καλή για λόγους άσχετους με το σεξ. Άλλωστε και η μαλακία μια χαρά δουλεύει. Εγώ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε μέρα που να μην την έχω παίξει. Πρέπει να βρεις έναν σύντροφο που σου ταιριάζει στον χαρακτήρα και στον οποίο μπορείς να βασιστείς κάθε μέρα στη ζωή σου. Αν δεν το κάνεις έχεις ψοφήσει και θα πεθάνεις νεότερος σύμφωνα με πολλές μελέτες.
Κάτι καταλάβαμε, τύπε...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Naida έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:17
Bipsco έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:15
Parrot έγραψε: 13 Δεκ 2019, 13:12 Το σεξ είναι μια βδελυγματική ακάθαρτη και αισχρή πράξη η οποία πρέπει να τεθεί υπό άμεσο κρατικό έλεγχο.
Κλείσιμο οίκων ανοχής, απαγόρευση πορνογραφίας, επιβολή ευπρεπούς ενδυμασίας, ποινικοποίηση μοιχείας, απαγόρευση αυνανισμού κλπ.
Το σεξ χρησιμεύει μόνον για τεκνοποίηση και δεν είναι για προσωπική ευχαρίστηση γιατί έτσι διαπράττεται ύβρη και προσβολή
της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του ονόματος του Θεού.
Συνεπώς θα πρέπει να επιτρέπεται μόνον εντός του πλαισίου του γάμου, και το κράτος θα πρέπει το ταχύτερο
δυνατό να αναζητήσει άλλες τεχνητές μεθόδους γεννήσεων. π.χ. τεχνητές μήτρες με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης,
ώστε κάποια στιγμή οι άνθρωποι να απαλλαγούν απ' αυτό το κακό οριστικά.
That's the spirit. Το αμαρτωλό σεξ είναι πιο αφροδισιακό.
ποιο ειναι το αμαρτωλο σεξ;
Αυτό που θεωρεί ο καθένας ως βρώμικο, ανήθικο κτλ. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Οι ανοικτόμυαλοι είναι ξενέρωτοι. Οι συντηρητικοί που φτιάχνουν πλαίσια, πρότυπα, καλούπια και τα σπάνε, έχουν βρει το νόημα της ζωής. Η ηδονή της ντροπής για την διάπραξη της αμαρτίας είναι το πιπέρι της ζωής.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Γ@μηθηκε κάνεις ή όλοι τη συμφωνία σκέφτεστε;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Bipsco έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:08
Bipsco έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:15
That's the spirit. Το αμαρτωλό σεξ είναι πιο αφροδισιακό.
Αυτό που θεωρεί ο καθένας ως βρώμικο, ανήθικο κτλ. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Οι ανοικτόμυαλοι είναι ξενέρωτοι. Οι συντηρητικοί που φτιάχνουν πλαίσια, πρότυπα, καλούπια και τα σπάνε, έχουν βρει το νόημα της ζωής. Η ηδονή της ντροπής για την διάπραξη της αμαρτίας είναι το πιπέρι της ζωής.
Δεν νομίζω να μπορεί να μπει σε καλούπια το τι είναι ηδονικο στο σεξ. Είναι πάρα πάρα πάρα πολύ υποκειμενικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Naida έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:12
Δεν νομίζω να μπορεί να μπει σε καλούπια το τι είναι ηδονικο στο σεξ. Είναι πάρα πάρα πάρα πολύ υποκειμενικό.
Μα, αυτό λέω κι εγώ, ότι είναι υποκειμενικό.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Ηδονικό στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς και τσίπουρο

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Feindflug έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:15

Εικόνα
Εξαρτάται πως θα το πιει κάποιος :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Λίγη τσίπα πχια...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Naida έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:18
Spoiler
Feindflug έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:15

Εικόνα
Εξαρτάται πως θα το πιει κάποιος :lol:
Έχεις δίκιο, τύπισσα. Μπορεί να τσούξει...
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Custom_F έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:10 Γ@μηθηκε κάνεις ή όλοι τη συμφωνία σκέφτεστε;
Γω σκέφτομαι την πίτσα που θα φάω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Custom_F έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:20 Λίγη τσίπα πχια...
Τι είπα; Αν θα το πιεις με γλυκάνισο ή σκέτο :-?

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Gherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:24
Custom_F έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:10 Γ@μηθηκε κάνεις ή όλοι τη συμφωνία σκέφτεστε;
Γω σκέφτομαι την πίτσα που θα φάω.
Κι αυτές τσούζουν καμμία φορά, τύπισσα.

Αν είναι καυτερές...
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Μπα όχι μαργαρίτα θα είναι. Πρώτα θα την κάνω και μετά θα την φάω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:26
Custom_F έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:20 Λίγη τσίπα πχια...
Τι είπα; Αν θα το πιεις με γλυκάνισο ή σκέτο :-?
:lol:

Με ή άνευ τελικά;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”