Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κρατικές επιδοτήσεις για στήριξη εφημερίδων που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνησηΕμπεδοκλής έγραψε: 14 Δεκ 2019, 15:16 Τι αναπαριστά ο πίνακας; Από ότι ξέρω η εφημερίδα ο δρόμος της αριστεράς έχει αναστείλει την λειτουργία της...
Bokolis έγραψε: 14 Δεκ 2019, 15:23 Κρατικές επιδοτήσεις για στήριξη εφημερίδων που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνηση
αυτό είναι το πιο ουσιώδες ερώτημα στο νήμα
γιατι καπιταλισμουλης
Καπιταλισμουλης made in Greece.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2019, 15:40γιατι καπιταλισμουλης![]()
Ώρες, ώρες αισθάνομαι ανώτερα πνευματικά άνθρωπος που προσπαθεί να κάνει διάλογο με κατώτερα νοητικά άτομα. Όταν ερωτώ τι αναπαριστά ο πίνακας περιμένω απάντηση για το τι αναπάριστά η κάθε στήλη. Διότι ακόμη και η πρώτη στήλη, που θεωρητικά είναι ο Α/Α, είναι λειψή...Bokolis έγραψε: 14 Δεκ 2019, 15:23Κρατικές επιδοτήσεις για στήριξη εφημερίδων που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνησηΕμπεδοκλής έγραψε: 14 Δεκ 2019, 15:16 Τι αναπαριστά ο πίνακας; Από ότι ξέρω η εφημερίδα ο δρόμος της αριστεράς έχει αναστείλει την λειτουργία της...
Δεν ξέρω αν σήκωσε τώρα την δεύτερη φωτογραφία αλλά στα γράφει αναλυτικά. ΑΑ, επιχείρηση, εφημερίδα, εργαζόμενοι, ποσόΕμπεδοκλής έγραψε: 14 Δεκ 2019, 16:12 Όταν ερωτώ τι αναπαριστά ο πίνακας περιμένω απάντηση για το τι αναπάριστά η κάθε στήλη. Διότι ακόμη και η πρώτη στήλη, που θεωρητικά είναι ο Α/Α, είναι λειψή...
Έλα ντε. Κι εγώ τώρα το είδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οχι τους ζεί, τους καλοζεί. 4 άτομα, 200 χιλιάρικα, 50 χιλιάρικα ανα άτομο το χρόνο. Αν οι πωλήσεις των φύλλων καλύπτουν ίσα ίσα τα έξοδα παραγωγής, 50 χιλιάρικα καθαρά για τον καθένα. Και να μην τα καλύπτουν, πάλι μια χαρά είναι. Από 10 χιλιάρικα πχ να βάζει ο καθένας για να στηριχτεί η επιχείρηση, 40 χιλιάρικα ετησίως καθαρά. Μια χαρά μπίζνα.ST48410 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 16:18 Επιχειρήσεις με 1, 4, 7 άτομα παίρνουν 200χιλ. Πρακτικά τους ζει το κράτος. Υπάρχει κάποιος να δικαιολογήσει την παραπάνω ανοησία αν όντως συμβαίνει;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.