μετά θεωρούνται ψεκασμένοι όσοι είναι κατά της παγκοσμιοποίησηςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:48 Ενώ τώρα ευτυχώς είναι ολοι ίσοι, ευημερία για όλους. Και μέσα στις χώρες όλες οι πόλεις και τα χωριά το ίδιο.
Τρελά πουλάτε; Το θέμα είναι αν θα είναι λύσει προβλήματα, όχι αν θα είναι ο παράδεισος.
Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που γνώρισε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Θα ξανανιωσετε την Ειρήνη μας παντού. Terra Nostrum.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική μέρα ανέτειλε για την απελευθέρωση της Ευρώπης
Re: Ιστορική μέρα ανέτειλε για την απελευθέρωση της Ευρώπης
- hellegennes
Τα ίδια δεν είχε πει και για τις 31 Οκτώβρη;Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2019, 10:32 Ιστορική μέρα ανέτειλε για την ελευθερία της Ευρώπης.
Οι Βρετανοί νίκησαν τις δυνάμεις του σκότους και ψήφισαν ενάντια στην τυραννία της Ευρώπης και της χώρας τους από τη Γερμανία και το παγκοσμιοποιητικό Διευθυντήριο.
Πρώτο μήνυμα του Τζόνσον: Brexit μέχρι τις 31 Γενάρη χωρίς «αν», «αλλά» και «ίσως».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα σου έλεγα να σταματήσεις να λες μπούρδες, αλλά ξέρω πως αυτό είναι αδύνατον. Το Brexit δεν έχει την παραμικρή σχέση με παγκοσμιοποίηση. Οι παππούδες ψήφισαν Brexit γιατί ονειρεύονται να ξαναγίνουν βρετανική αυτοκρατορία, που αφενός δεν το λες κατά της παγκοσμιοποίησης, αφετέρου είναι τριμέγιστη μαλακία. Επίσης οι Άγγλοι ανέκαθεν δεν χώνευαν την Ευρώπη γενικότερα και τους Γάλλους και τους Γερμανούς ειδικότερα, γι' αυτό και αυτοί δεν τους πολυήθελαν στην Ένωση. Γενικά θεωρούν ότι είναι ο πιο γαμάτος λαός και είναι κατά του δόγματος «η ισχύς εν τη ενώσει» και υπέρ του δόγματος «όλα δικά μου».Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2019, 10:52 Απο το οτι το Brexit ειναι η κορυφαια αμφισβητηση κατα της Παγκοσμιοποιησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ πάλι δεν είμαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης με την έννοια μιας ενιαίας κυβέρνησης. Προτιμώ ενώσεις κρατών που έχουν ένα μίνιμουμ κοινών στοιχείων στην κουλτούρα, την θρησκεία, το νομοθετικό σύστημα και γενικά τις αξίες που διέπουν την κοινωνία. Τι να το κάνω να είμαι κάτω από μία κυβέρνηση μαζί με τους Σαουδάραβες; Προτιμώ μια πιο δυνατή και ενωμένη Ευρώπη.
Σε καθημερινές συζητήσεις με δεξιούς Άγγλους ακόμα και νέους ήταν πολύ έντονη αυτή η αίσθηση.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2019, 13:17Θα σου έλεγα να σταματήσεις να λες μπούρδες, αλλά ξέρω πως αυτό είναι αδύνατον. Το Brexit δεν έχει την παραμικρή σχέση με παγκοσμιοποίηση. Οι παππούδες ψήφισαν Brexit γιατί ονειρεύονται να ξαναγίνουν βρετανική αυτοκρατορία, που αφενός δεν το λες κατά της παγκοσμιοποίησης, αφετέρου είναι τριμέγιστη μαλακία. Επίσης οι Άγγλοι ανέκαθεν δεν χώνευαν την Ευρώπη γενικότερα και τους Γάλλους και τους Γερμανούς ειδικότερα, γι' αυτό και αυτοί δεν τους πολυήθελαν στην Ένωση. Γενικά θεωρούν ότι είναι ο πιο γαμάτος λαός και είναι κατά του δόγματος «η ισχύς εν τη ενώσει» και υπέρ του δόγματος «όλα δικά μου».Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2019, 10:52 Απο το οτι το Brexit ειναι η κορυφαια αμφισβητηση κατα της Παγκοσμιοποιησης.
- wooded glade
Τα αβγά δεν θέλουν world government για ευνοήτους λόγους.
Τα κουμούνια επίσης -εκτός όταν ήταν η μάδερ Ράσσια- γιατί θα έχει Γερούν.
Τα κουμούνια επίσης -εκτός όταν ήταν η μάδερ Ράσσια- γιατί θα έχει Γερούν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παντως η πουτσα ετσουξε πολυ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:48 Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που γνώρισε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Θα ξανανιωσετε την Ειρήνη μας παντού. Terra Nostrum.
-
Ξένος
Απο μια βρετανικη σατιρικη σειρα των 80s
Πόλεμοι δεν γίνονται μόνο μεταξύ επισήμων κρατώνΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:33 Οικουμενικες κυβερνήσεις (με τα δεδομένα άλλων παλαιότερων ιστορικών καταστάσεων του παρελθόντος ) είχαν υπάρξει πολλές στο διάβα της Ιστορίας
Λέγονταν ..Αυτοκρατορίες και κάθε Αυτοκρατορία θεωρούσε τον εαυτό της ως οικουμενική και επέβαλε την δική της παγκοσμιοποίηση ..
Ακόμη και όταν δύο ένοπλες συμμορίες συγκρούονται με τα όπλα είναι και αυτό μια μορφή πολέμου
Επίσης εάν οι κάτοικοι δύο περιοχών συγκρουστούν μεταξύ τους με όπλα (από ...ξυλα και πέτρες μέχρι οπλοπολυβόλα ..) είναι και αυτό μια μορφή πολέμου
Επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι ίδιοι οι πασάδες αναμεταξύ τους πολεμούσαν κανονικότητα και ο Σουλτάνος έπαιρνε μάτι !!!Leporello έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:53Αυτό γινόταν μόνο στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Εθνους. Στις πραγματικές αυτοκρατορίες δεν γινόταν ποτέ. Το πολύ να υπήρχε επαναστάτης κατά του αυτοκράτορα. Αυτό επηρέαζε ελάχιστα την ζωή των υπηκόων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:30Το ότι υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση αυτό δεν σημαίνει ότι σε τοπικό επίπεδο δεν θα γίνονται τοπικοί πόλεμοι όπως συνέβαινε με φεουδάρχες οι οποίοι πολεμούσαν αναμεταξύ τους άσχετα εάν υπάγονταν στον ίδιο βασιλιά
Ποιες είναι οι Αυτοκρατορίες που ενώ υπήρχε κοινός αυτοκράτορας οι επιμέρους φατρίες ευγενών δεν έκαναν πολέμους αναμεταξύ τους ;Leporello έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:53Αυτό γινόταν μόνο στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Εθνους. Στις πραγματικές αυτοκρατορίες δεν γινόταν ποτέ. Το πολύ να υπήρχε επαναστάτης κατά του αυτοκράτορα. Αυτό επηρέαζε ελάχιστα την ζωή των υπηκόων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:30Το ότι υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση αυτό δεν σημαίνει ότι σε τοπικό επίπεδο δεν θα γίνονται τοπικοί πόλεμοι όπως συνέβαινε με φεουδάρχες οι οποίοι πολεμούσαν αναμεταξύ τους άσχετα εάν υπάγονταν στον ίδιο βασιλιά
επειδη ειναι.nowhere έγραψε: 14 Δεκ 2019, 13:05μετά θεωρούνται ψεκασμένοι όσοι είναι κατά της παγκοσμιοποίησηςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:48 Ενώ τώρα ευτυχώς είναι ολοι ίσοι, ευημερία για όλους. Και μέσα στις χώρες όλες οι πόλεις και τα χωριά το ίδιο.
Τρελά πουλάτε; Το θέμα είναι αν θα είναι λύσει προβλήματα, όχι αν θα είναι ο παράδεισος.
Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν η μεγαλύτερη ευλογία που γνώρισε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Θα ξανανιωσετε την Ειρήνη μας παντού. Terra Nostrum.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ούτε στην Περσική αυτοκρατορία γινόταν αυτό, ούτε στην Κίνα, ούτε στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Αυτή είναι η ουσία του να έχεις μιά αυτοκρατορία: Pax Romana.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 13:43Ποιες είναι οι Αυτοκρατορίες που ενώ υπήρχε κοινός αυτοκράτορας οι επιμέρους φατρίες ευγενών δεν έκαναν πολέμους αναμεταξύ τους ;Leporello έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:53Αυτό γινόταν μόνο στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Εθνους. Στις πραγματικές αυτοκρατορίες δεν γινόταν ποτέ. Το πολύ να υπήρχε επαναστάτης κατά του αυτοκράτορα. Αυτό επηρέαζε ελάχιστα την ζωή των υπηκόων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 12:30Το ότι υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση αυτό δεν σημαίνει ότι σε τοπικό επίπεδο δεν θα γίνονται τοπικοί πόλεμοι όπως συνέβαινε με φεουδάρχες οι οποίοι πολεμούσαν αναμεταξύ τους άσχετα εάν υπάγονταν στον ίδιο βασιλιά
Αντίθετα, με την διάσπαση έχεις συνεχείς πολέμους, τόσο στην αρχαία Ελλάδα, όσο και στην Κίνα, την Ινδία κ.λ.π.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- wooded glade
Μία world government θα είναι προβληματική όσο δεν έχουμε πλήρη ταύτιση μεταξύ μας, οι human races.
Αν μεθαύριο οι φωτεινοί σηματοδότες στο Ραβαλπίντι δεν δουλεύουν, ποιός θα γράψει εδώ "αίσχος - να παραιτηθεί ο δήμαρχος" ;
Κανένας.
Για μερικούς πακιστανούς παίκτες του κρίκετ λέμε "α μπράβο, ωραίος ο τάδε" αλλά μέχρι εκεί, παρακάτω θα μας απασχολήσει το Πακιστάν μόνο αν κάνει καμιά μ***κία, όπως π.χ. με την κορβέτα που έστειλε να συνοδεύει το στόλο του Ερντογάν.
Μία world government μπορεί να είναι επίσης προβληματική ανάλογα τι είδους διακυβέρνηση κάνει. Άμα είναι ο Μάο επικεφαλής και μας φορτώσει τον Κιμ, χ**τα και κ****ρα τα.
Όμως σιγά σιγά αυτά πρέπει να αλλάξουν. Ναι "ich bin ein Rawalpider" πρέπει να λαίμαι είναι το σωστό. Το δικό μου αυτοκίνητο θα μείνει στη μέση του δρόμου -όταν χαλάσουν οι σηματοδότες από βλακεία του δημάρχου του Ραβαλπιντίου- όπως θα μείνει και του Χασάν-Χασάν.
Αν μεθαύριο οι φωτεινοί σηματοδότες στο Ραβαλπίντι δεν δουλεύουν, ποιός θα γράψει εδώ "αίσχος - να παραιτηθεί ο δήμαρχος" ;
Κανένας.
Για μερικούς πακιστανούς παίκτες του κρίκετ λέμε "α μπράβο, ωραίος ο τάδε" αλλά μέχρι εκεί, παρακάτω θα μας απασχολήσει το Πακιστάν μόνο αν κάνει καμιά μ***κία, όπως π.χ. με την κορβέτα που έστειλε να συνοδεύει το στόλο του Ερντογάν.
Μία world government μπορεί να είναι επίσης προβληματική ανάλογα τι είδους διακυβέρνηση κάνει. Άμα είναι ο Μάο επικεφαλής και μας φορτώσει τον Κιμ, χ**τα και κ****ρα τα.
Όμως σιγά σιγά αυτά πρέπει να αλλάξουν. Ναι "ich bin ein Rawalpider" πρέπει να λαίμαι είναι το σωστό. Το δικό μου αυτοκίνητο θα μείνει στη μέση του δρόμου -όταν χαλάσουν οι σηματοδότες από βλακεία του δημάρχου του Ραβαλπιντίου- όπως θα μείνει και του Χασάν-Χασάν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-