.oldjedi έγραψε: 14 Δεκ 2019, 07:41ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:43 .
ΠαλιοΤζεντάι....
Οταν λές .... ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ Ελλην δυνάμεις....εννοείς σέ βιντεο γκαίη μ ......πόλεμο ;;;
Αν ναί συμφωνώ απόλυτα....στά βίντεογκαίη ....είμαστε πανίσχυροι..... ......
![]()
Εκτός αν εννοείς τόν πόλεμο πού θά γίνει στά Σούπερ Μάρκετ..... ...![]()
Φαντάζεσαι τί έχει νά γίνει αν χτυπήσουν αληθινά Σειρήνες Τζεντάι ;;; ...![]()
.![]()
Ακουγοντας τις αναλυσεις διαφορων στρατιωτικων , παρατηρησα πως συμφωνουν ολοι πως εχουμε μια αξιολογη πολεμικη μηχανη ...
Οχι δεν εννοω τον πολεμο στα σουπερ μαρκετ ... Εκει ηλιθιωδως ο λαος θα τρεξει να παρει κιλα μακαρονια , φασολια και φακες λες και ο πολεμος θα κρατησει χρονια ..
Ναι , φανταζομαι τι εχει να γινει ... το σκα**ο θα φτασει στην καλτσα , τουλαχιστον οσο αφορα εμενα ...
Αλλα το προτιμω , γιατι δεν εχω διαθεση να σκυψω και να παρακαλεσω τον Τουρκο να ειναι "φιλικος" ...
Βλεπεις αγαπητε , η επιλογη , ειναι σαφης ... Η σκυβεις και στον φοραει ο Τουρκος και παραμενεις ζωντανος ( και ευχαριστημενος ) η πολεμας με κινδυνο να σκοτωθεις ...Καθε ενας κανει την επιλογη του αναλογα με τον τροπο που σκεφτεται...
![]()
Οι στρατιωτικοί τί περιμένεις νά πούν ρέ Τζεντάι ;;; ...Δημοσιουπαλληλικό Στρατό πάνε νά φτιάξουνε....
Φραπεδοτύπους δηοαδή....τί Πόλεμο νά κάνει ο λουφαδόρος....κανά φραπέ στούς Τούρκους μπορεί νά φτιαχνε.....
Γιά μένα δέν είναι τό θέμα σκυψίματος στούς Τούρκ τόσο φίλε....
Εγώ θέλω νά δώ νά ξυπνάει ο Κλασσικός ο Τριμάλακας ο Νεοπλουτάνας ο ΝεοΕλληνας....
Οσό γιά τή λέξη "σκοτωθείς" πού χρησιμοποιείς .....έχεις προσέξει πώς αντιδρά ο Νεόπλουτος ΝεοΕλλην.....
οταν σέ μιά συζήτηση πιάσεις θέμα πού αφορά τό θάνατο ;;; ...μόνο λιβάνι πού δέν ανάβουνε.....
Ο Νεόπλουτος νομίζει ότι είναι Αθάνατος ..
Κάτι πού μόνο ένας Τζεντάι μπορεί νά καταφέρει.... ..
Φυσικά .... Αθάνατος .... μέ τήν Κλασσική έννοια....τού νά μείνει τό όνομά σου στή μνήμη τών ανθρώπων....
Οσο χρόνο ....σού πρέπει κι αυτό....
Δέν έχουν βάλει ακόμα εμότικον μέ Φωτόσπαθο γαμώ τό φελέκι μου.... ...
.