Επί του θέματος, το καρέ είναι γαμάτο αλλά δύσκολο να το ξανάκανα αν δεν συντρέχει λόγος. Είναι μεγάλη απόφαση να κόψεις το μαλλί άμα το έχεις μακρύ.
Είναι αλλά έχω ψηθεί. Μέχρι το τέλος του έτους θα χω κάνει τη μεγάλη αλλαγή.
Απλά δεν ξέρω αν θα πάω σε κομμωτήριο ή αν θα πω τη μάνα "κοψτα εκεί να μοιάζουν με καρέ"να τα ρίξω κι ένα βάψιμο κοντά στο φυσικό, να τελειωνουμε
Επί του θέματος, το καρέ είναι γαμάτο αλλά δύσκολο να το ξανάκανα αν δεν συντρέχει λόγος. Είναι μεγάλη απόφαση να κόψεις το μαλλί άμα το έχεις μακρύ.
Απλά δεν ξέρω αν θα πάω σε κομμωτήριο ή αν θα πω τη μάνα "κοψτα εκεί να μοιάζουν με καρέ"να τα ρίξω κι ένα βάψιμο κοντά στο φυσικό, να τελειωνουμε
Πήγαινε σε κομμωτήριο την πρώτη φορά, έτσι που να σου το κάνει καλό και να σου αρέσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ρε εσύ εχεις μαλλί μπόλικο. Να μην το κόψεις καρέ. Να του κόψεις τις άκρες να το φέρεις σιγά σιγά στο φυσικό του. Εκτός κι αν σ' αρέσει το στιλ καρέ.
Τι να πω εγώ που όλο κι όλο το μαλλί μου είναι αυτό. Όλο όμως εκτός από κάτι τσουλούφια που είναι από τις αφέλειες που έχουν μεγαλώσει. Και κάποτε είχα πυκνό μαλλί και μπόλικο Spoiler
Gherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2019, 17:56
Θα πω εγώ. Να πάρεις καμιά βιταμίνη να ξαναγίνει μπόλικο δεν παίζει;
Δεν νομίζω να μου λείπει κάποια βιταμίνη. Αλλά πάντα φοβόμουν αν πάρω τίποτα ενισχυτικό για να πυκνώσει το μαλλί μη πυκνώσει γενικά το τρίχωμα σε πόδια, χέρια, μουστάκια