!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κασιμάτη - Μπ*τσοι - γ**ρ**νια - δ*λ*φ*νοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Von Mackensen

Re: Κασιμάτη - Μπ*τσοι - γ**ρ**νια - δ*λ*φ*νοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Εχουν κατατεθει μηνυσεις απο τους αστυνομικους.Θα πρεπει λοιπον να αρθει η βουλευτικη της ασυλια.Περιμενω να δω τι θα ψηφισουν οι βουλευτες της ΝΔ σε αυτη την περιπτωση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Σε δήλωσή της η κ. Κασιμάτη αναφέρει ότι: «Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς.»

Προσθέτει ότι: «Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους.»

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... i-kasimati
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Νεολαιϊστικο σύνθημα - όλο "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" λέμε στο σπίτι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Von Mackensen έγραψε: 13 Δεκ 2019, 09:30 Εχουν κατατεθει μηνυσεις απο τους αστυνομικους.Θα πρεπει λοιπον να αρθει η βουλευτικη της ασυλια.Περιμενω να δω τι θα ψηφισουν οι βουλευτες της ΝΔ σε αυτη την περιπτωση.
Μηνύσεις τέτοιου είδους είναι νομικά αβάσιμες εφόσον δεν υπάρχει εξατομίκευση. Με την ίδια λογική θα μπορούσε πχ ο Πρετεντέρης να ασκήσει μήνυση εναντίον κάποιου που έγραφε στον τοίχο του "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" Ας κάνουν οτι θέλουν λοιπόν οι συμπαθέστατοι αστυνομικοί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Arisvilla έγραψε: 13 Δεκ 2019, 12:13
Von Mackensen έγραψε: 13 Δεκ 2019, 09:30 Εχουν κατατεθει μηνυσεις απο τους αστυνομικους.Θα πρεπει λοιπον να αρθει η βουλευτικη της ασυλια.Περιμενω να δω τι θα ψηφισουν οι βουλευτες της ΝΔ σε αυτη την περιπτωση.
Μηνύσεις τέτοιου είδους είναι νομικά αβάσιμες εφόσον δεν υπάρχει εξατομίκευση. Με την ίδια λογική θα μπορούσε πχ ο Πρετεντέρης να ασκήσει μήνυση εναντίον κάποιου που έγραφε στον τοίχο του "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" Ας κάνουν οτι θέλουν λοιπόν οι συμπαθέστατοι αστυνομικοί.
Αν κάποιος "επώνυμος" γράψει στον τοίχο του "αλήτες, προδότες, πολιτικοί" σηκώνει μήνυση;

Και αν ναι, γιατί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

stavmanr έγραψε: 13 Δεκ 2019, 09:53 Σε δήλωσή της η κ. Κασιμάτη αναφέρει ότι: «Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς.»

Προσθέτει ότι: «Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους.»
πωπω ξεφτίλα

Αλλά οι δηλωσίες είναι συνηθισμένο στους αριστερούς μόλις βρούν τα σκούρα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δεν είναι δηλωσίας, είναι ανόητη.

Και όλοι οι ανόητοι θεωρούν ως τεκμηρίωση αυτό που πιστεύουν οι ίδιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

taliban έγραψε: 13 Δεκ 2019, 09:23
Nandros έγραψε: 12 Δεκ 2019, 22:52 .
Το Μπ*τσοι - γ**ρ**νια - δ*λ*φ*νοι είναι σαν την Κόκα-Κόλα. Πάει με όλα.

Έχω φώτο από το φράγμα Μεσοχώρας/Αχελώου που τα αναρχοάπλυτα έχουν γράψει:
Ο Αχελώος δεν μπαίνει στο σιφόνι. Μπ*τσοι - γ**ρ**νια - δ*λ*φ*νοι! :g030:
.
Ερχόντουσαν το καλοκαίρι κυρίως να κάνουν την διαδήλωση.
Έβαζαν μπροστά έγκυες για να μην τους πειράξει η αστυνομία :lol:
Βρωμιζαν τους τοίχους με τα γνωστά συνθήματα.
Του χρόνου πάλι.
Το καλοκαιράκι, χαρά θεού και δροσερά εκεί ψηλά, είναι ότι πρέπει για εκδρομούλες.
Η επανάστα δεν αντέχει χειμώνες, χιόνια και βαρύ κρύο! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Εμπ1 σαν ματατζης σε κατάληψη
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:08
taliban έγραψε: 13 Δεκ 2019, 09:23
Nandros έγραψε: 12 Δεκ 2019, 22:52 .
Το Μπ*τσοι - γ**ρ**νια - δ*λ*φ*νοι είναι σαν την Κόκα-Κόλα. Πάει με όλα.

Έχω φώτο από το φράγμα Μεσοχώρας/Αχελώου που τα αναρχοάπλυτα έχουν γράψει:
Ο Αχελώος δεν μπαίνει στο σιφόνι. Μπ*τσοι - γ**ρ**νια - δ*λ*φ*νοι! :g030:
.
Ερχόντουσαν το καλοκαίρι κυρίως να κάνουν την διαδήλωση.
Έβαζαν μπροστά έγκυες για να μην τους πειράξει η αστυνομία :lol:
Βρωμιζαν τους τοίχους με τα γνωστά συνθήματα.
Του χρόνου πάλι.
Το καλοκαιράκι, χαρά θεού και δροσερά εκεί ψηλά, είναι ότι πρέπει για εκδρομούλες.
Η επανάστα δεν αντέχει χειμώνες, χιόνια και βαρύ κρύο! :g030:
.
Επειδή είναι τα τσιμέντα βράζει ο τόπος όταν οι μέρες είναι ζεστές στα Ηπειρωτικά.
Αν ερχόμενος από Τρίκαλα προχωρήσεις μετά το φράγμα αριστερά και φτάσεις στα όρια με την Άρτα έχει στο αριστερό σου χέρι ένα ταβερνάκι με πέστροφες φρέσκες και δίπλα ο Αχελώος. Ότι πρέπει. Είναι ακριβώς κάτω απ το χωριό (Κορυφή) που φαίνεται υπερυψωμένο .
Αν έρθεις από Άρτα είναι στο δεξί σου χέρι.
Δούλευα παλιά εκεί πάνω το 2006 φτιάχναμε ένα ζαρζανέτι σε μια γέφυρα της ΔΕΗ καλοκαίρι.
Και μετά για πέστροφες στο ταβερνάκι.

https://www.google.com/maps/place/%CE%A ... 21.2588306
Άβαταρ μέλους
Nandros

taliban έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:40
Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:08 Επειδή είναι τα τσιμέντα βράζει ο τόπος όταν οι μέρες είναι ζεστές στα Ηπειρωτικά.
Αν ερχόμενος από Τρίκαλα προχωρήσεις μετά το φράγμα αριστερά και φτάσεις στα όρια με την Άρτα έχει στο αριστερό σου χέρι ένα ταβερνάκι με πέστροφες φρέσκες και δίπλα ο Αχελώος. Ότι πρέπει. Είναι ακριβώς κάτω απ το χωριό (Κορυφή) που φαίνεται υπερυψωμένο .
Δούλευα παλιά εκεί πάνω το 2006 φτιάχναμε ένα ζαρζανέτι σε μια γέφυρα της ΔΕΗ καλοκαίρι.

Προ 2ετίας έκανα την ανάποδη διαδρομή. Με υπόδειξη της Πασιφάης, που γνώριζε τα μέρη από εκδρομές με μότο, έμεινα στο Αθαμάνιο 2 μέρες και το χρησιμοποίησα σαν βάση για βόλτες στα γύρω μέρη.
Μετά ανέβηκα ψηλότερα, πέρασα από το φράγμα, Ελάτη Τρικάλων, Μέτσοβο, Γρεβενά, λίμνη Πλαστήρα και επιστροφή. Ωραία ήταν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
taliban

Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:00
taliban έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:40
Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:08 Επειδή είναι τα τσιμέντα βράζει ο τόπος όταν οι μέρες είναι ζεστές στα Ηπειρωτικά.

Προ 2ετίας έκανα την ανάποδη διαδρομή. Με υπόδειξη της Πασιφάης, που γνώριζε τα μέρη από εκδρομές με μότο, έμεινα στο Αθαμάνιο 2 μέρες και το χρησιμοποίησα σαν βάση για βόλτες στα γύρω μέρη.
Μετά ανέβηκα ψηλότερα, πέρασα από το φράγμα, Ελάτη Τρικάλων, Μέτσοβο, Γρεβενά, λίμνη Πλαστήρα και επιστροφή. Ωραία ήταν.
.
Ωραία μέρη αλλά πολλές στροφές. Ειδικά η λίμνη Πλαστήρα αν πήγες από πύλη-τρίκαλα.
Πήγαινα μελίσσια στο παλαιοκάτουνο Άρτας μετά το Βουργαρέλι. Και έπαθα πλάκα με το Βουργαρέλι σαν τοπίο.
Άλλο κλίμα άλλα εδάφη,βλάστηση κλπ.
Ελάτη και Περτούλι είναι ωραία το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι από θέμα δροσιάς και φύσης.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Εικόνα

Το μουνί της Πάολας ειν από σιλικόνη
μπ@τσοι γ@@ρ@@νια δ@λ@φ@νοι
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Nandros

taliban έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:05
Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:00Προ 2ετίας έκανα την ανάποδη διαδρομή. Με υπόδειξη της Πασιφάης, που γνώριζε τα μέρη από εκδρομές με μότο, έμεινα στο Αθαμάνιο 2 μέρες και το χρησιμοποίησα σαν βάση για βόλτες στα γύρω μέρη.
Ωραία μέρη αλλά πολλές στροφές. Ειδικά η λίμνη Πλαστήρα αν πήγες από πύλη-τρίκαλα.
Πήγαινα μελίσσια στο παλαιοκάτουνο Άρτας μετά το Βουργαρέλι. Και έπαθα πλάκα με το Βουργαρέλι σαν τοπίο.
Ελάτη και Περτούλι είναι ωραία το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι από θέμα δροσιάς και φύσης.
Μου αρέσουν οι επαρχιακοί δρόμοι, κι ας έχουν στροφές, όταν είμαι σε διακοπές και δεν βιάζομαι. Πάω σιγά και χαζεύω το τοπίο.
Έχω γυρίσει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και αρκετές φορές, αλλά εκεί που πραγματικά φοβήθηκα ήταν στην μπλε διαδρομή. Εξαιρετικά στενός δρόμος με πολλές κατολισθήσεις που μόλις είχαν ξεμπλοκάρει. Για μεγάλα κομμάτια δεν υπάρχει χώρος να διασταυρωθούν 2 αυτοκίνητα, πόσο μάλλον φορτηγά.

Εικόνα
.
Άβαταρ μέλους
taliban

Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:33
taliban έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:05
Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:00Προ 2ετίας έκανα την ανάποδη διαδρομή. Με υπόδειξη της Πασιφάης, που γνώριζε τα μέρη από εκδρομές με μότο, έμεινα στο Αθαμάνιο 2 μέρες και το χρησιμοποίησα σαν βάση για βόλτες στα γύρω μέρη.
Μου αρέσουν οι επαρχιακοί δρόμοι, κι ας έχουν στροφές, όταν είμαι σε διακοπές και δεν βιάζομαι. Πάω σιγά και χαζεύω το τοπίο.
Έχω γυρίσει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και αρκετές φορές, αλλά εκεί που πραγματικά φοβήθηκα ήταν στην μπλε διαδρομή. Εξαιρετικά στενός δρόμος με πολλές κατολισθήσεις που μόλις είχαν ξεμπλοκάρει. Για μεγάλα κομμάτια δεν υπάρχει χώρος να διασταυρωθούν 2 αυτοκίνητα, πόσο μάλλον φορτηγά.

Εικόνα
.
Ωραία η διαδρομή. Πέρασες από Νεραιδοχώρι, περτούλι.
Υπάρχει και άλλη παράκαμψη με όμορφη διαδρομή.
Μετά την Ελάτη στρίβεις στην μεγάλη στροφή πριν τις βίλες που λέει για βλάχα. Είναι από ένα σημείο και μετά χωματόδρομος και βγαίνεις Νεραιδοχώρι.
https://www.google.com/maps/dir/39.5220 ... 267299!5i1
Κάπου εκεί είχα τα μελίσσια μου. Βέβαια και την ημέρα κυκλοφορούν αρκούδες διότι είναι δάσος αλλά η φύση...:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”