Gouerino 4 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 00:43
Γενικα παντως η αληθεια ειναι οτι την δεκαετια του 80 και λιγο του 90 που εζησα καλα εγω,οι συνδεσμοι και γενικα οι οπαδοι της θεσσαλονικης δεν ηταν πολιτικοποιημενοι.
Κατι πανια με σβαστιγκες που μπορει να βλεπει σημερα καποιος σε τοτε φωτο πιο πολυ ηταν του στυλ οτι εδω ειναι κολαση,παρα κατι αλλο.
Ενταξει παιζει κι αυτο,εδω οι αναρχες της original εχουν αδελφοποιηθει με τους σταλινικους της Λιβορνο και τους περηφανους για την ελληνικη καταγωγη τους Μαρσεγιεζους
Παντως τα κεφαλια φαινεται οτι ηξεραν,ειδικα οι Ιερολοχιτες που ειχαν συνδρομη στο περιοδικο της ΧΑ.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Gouerino 4 έγραψε: 14 Δεκ 2019, 00:43
Γενικα παντως η αληθεια ειναι οτι την δεκαετια του 80 και λιγο του 90 που εζησα καλα εγω,οι συνδεσμοι και γενικα οι οπαδοι της θεσσαλονικης δεν ηταν πολιτικοποιημενοι.
Κατι πανια με σβαστιγκες που μπορει να βλεπει σημερα καποιος σε τοτε φωτο πιο πολυ ηταν του στυλ οτι εδω ειναι κολαση,παρα κατι αλλο.
Ενταξει παιζει κι αυτο,εδω οι αναρχες της original εχουν αδελφοποιηθει με τους σταλινικους της Λιβορνο και τους περηφανους για την ελληνικη καταγωγη τους Μαρσεγιεζους
Παντως τα κεφαλια φαινεται οτι ηξεραν,ειδικα οι Ιερολοχιτες που ειχαν συνδρομη στο περιοδικο της ΧΑ.
Τι να σε πω για ιερολοχιτες,δεν ξερω
Εγω ειχα καποιους φιλους αρειανους στον σφαχ και τετοιο πραγμα δεν θυμαμαι
arisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2019, 00:46
άρα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι εθνικια ρε σαν πόσο βλάκας να είσαι;
Αυτο καταλαβε ο ανισορροπος
αφού αυτή είναι η λογική σου ρε βλάκα,μια σημαία σημαίνει ότι όλο το πέταλο είναι εθνικια,ένας ναζιστικός χαιρετισμός ποδοσφαιριστή σημαίνει ότι όλοι είναι εθνικια επίσης.
ατρανταχτα επιχειρήματα μεγαλεκου λέμε..
arisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2019, 00:55
αφού αυτή είναι η λογική σου ρε βλάκα,μια σημαία σημαίνει ότι όλο το πέταλο είναι εθνικια,ένας ναζιστικός χαιρετισμός ποδοσφαιριστή σημαίνει ότι όλοι είναι εθνικια επίσης.
Mια σημαια ειδε το ζωο στη κερκιδα της Καλαμαριας
arisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2019, 00:55
Ελληνικες σημαιες,κελτικους,τοτενκοπφ,πανο για Ιμια.Αν δεν ησουν σουρωμενος θα τα εβλεπες κι εσυ.
και τι σημαίνει αυτό ρε βλάκα,επειδή κρατούσαν ένα πανό για τα ιμια ότι είναι εθνικιστές;επειδή έβαλε κάποιος μια σημαία το ίδιο;μπορεί πιο δίπλα κάποιος άλλος να είχε ένα πανό με τα χρώματα του ουράνιου τόξου τι σημαίνει,ότι είναι γκέι εθνικια;βλακααααα..
arisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2019, 01:20
και τι σημαίνει αυτό ρε βλάκα,επειδή κρατούσαν ένα πανό για τα ιμια ότι είναι εθνικιστές;επειδή έβαλε κάποιος μια σημαία το ίδιο;μπορεί πιο δίπλα κάποιος άλλος να είχε ένα πανό με τα χρώματα του ουράνιου τόξου τι σημαίνει,ότι είναι γκέι εθνικια;βλακααααα..
Παραεισαι βλακας και στο λεω εγω που γενικα ειμαι υπομονετικος ανθρωπος.
γενικά είσαι ο χαζομαλακας ο μεγαλεκος που ασχολείται με το ποιος σήκωσε μια σημαία κάπου που αυτό σημαίνει ότι αναδυκνυεται το μεγαλείο της ελλαδας..με το μυαλό σου το φτωχό..
Και από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα εξυπνακια, είδες πουθενά να γλύφω κάναν Μαρινάκη;; Επειδη είπα ότι ο γάυρος φέτος είναι πολύ πιο ποιοτικός και πέρσι έπαιζε πιο όμορφη μπάλα;; Προπερσι δλδ που είπα ότι ήταν μαύρο χάλι δεν ήμουν γαύρος, πέρσι που είπα ότι ήταν κάπως καλύτερος άρχισα να γίνομαι και φέτος ολοκληρώθηκε η μετάλλαξη, αυτό εννοείς ε βλήμα;;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Μετά τον Εθνι που μπαίνει στο emperor, έχεις μπει και εσύ στο Beatnik;; Τι λε ρε;;
γενικά είσαι ο χαζομαλακας ο μεγαλεκος που ασχολείται με το ποιος σήκωσε μια σημαία κάπου που αυτό σημαίνει ότι αναδυκνυεται το μεγαλείο της ελλαδας..με το μυαλό σου το φτωχό..
Το gay εθνικια για το 99% των περιπτώσεων είναι πλεονασμός