Αυτό είναι λογικό. Οι Έλληνες διαπρέπουμε με το σπαθί μας όπου κι αν πάμε.Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:35 Και μόνο που αποτελεί θέμα το ότι ένας εξελληνισμένος ασιάτης είναι διευθυντής καναλιού δείχνει τι βόθρο έχουν κάποιοι. Υπάρχουν έλληνες πρυτάνεις στο εξωτερικό, ρέι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πακιστανός Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πακιστανός Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτο που το πας;hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:37Αυτό είναι λογικό. Οι Έλληνες διαπρέπουμε με το σπαθί μας όπου κι αν πάμε.Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:35 Και μόνο που αποτελεί θέμα το ότι ένας εξελληνισμένος ασιάτης είναι διευθυντής καναλιού δείχνει τι βόθρο έχουν κάποιοι. Υπάρχουν έλληνες πρυτάνεις στο εξωτερικό, ρέι.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μα Γερμανος ήταν. Δεν έχεις ακουσει πως το μεγαλύτερο επίτευγμα των Αυστριακών είναι το οτι έπεισαν όλον τον κόσμο ότι ο Μότσαρτ ήταν Αυστριακός και ο Χίτλερ Γερμανός;Papa John έγραψε: 13 Δεκ 2019, 22:27Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο μέχρι και σήμερα,13/12/2019,ώρα 22:27.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 14:32Και τον Μότσαρτ Γερμανό τον λέμε.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2019, 05:51 Τελικα ειναι Πακιστανος η Μπαγκλαντεσιανος? Η πολυ απλα τα εχουμε αχταρμα στο κεφαλι μας?
Εσύ που το άκουσες ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Δημοκράτης
στο Μπαγκλαντές οι περισσότεροι μιλούν Μπάνγκλά και Ούρντου, έχω 2 συναδέλφους μπαγκλαντεσιανούς και έναν πακιστανό στο τμήμα μου και στην αρχή του πολέμου το ανατολικό πακιστάν ήταν κατά της Ινδίας, πολεμούσε μαζί με το Πακιστάν και ο στόχος ήταν να πάρουν ολα τα εδάφη της Ινδίας και να γίνουν ένα κράτος. Η Ινδία τους ξεπάτωσε και τους δύο με το Μπαγκλαντές να είναι αυτό που χάνει περισσότερο και εκεί ξέσπασε το κίνημα ανεξαρτησίας γιατί η λογική ήταν στο αγύριστο το πακιστάν δεν θα πεθάνουμε για αυτούς.Leporello έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:31Δημοκράτης έγραψε: 13 Δεκ 2019, 14:54Γνωρίζεις ότι το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ήταν ένα κράτος μέχρι πρόσφατα, το Μπαγκλαντές ονομαζόταν ανατολικό Πακιστάν και ότι φυσικά Πακιστανοί και μπαγκλαντεσιανοι μιλούν την ίδια γλώσσα και ο μόνος λόγος που χωρίστηκαν ήταν όταν έχασαν τον πόλεμο με την Ινδια. Έναν πόλεμο που έκαναν με σκοπό να ενώσουν τα σύνορα τουςstavmanr έγραψε: 13 Δεκ 2019, 08:26 Όλοι πακιστανοί είναι στο κεφάλι κάποιων.
Από τη Γεωγραφία θυμούνται Ελλάδα, Σκόπια, Τουρκία, ΗΠΑ, Ρωσία και Πακιστάν. Πεντα-εθνής ο κόσμος μας.
Τελευταία ακούστηκε και η Λιβύη και τρέχουν να δουν τί είναι αυτό...![]()
Το μόνο κοινό που έχουν οι Μπαγκλαντεσιανοί με τους Πακιστανούς είναι η θρησκεία. Η γλώσσα είναι εντελώς διαφορετική. Στο Πακιστάν μιλούνν Ούρντου (ουσιαστικά Χίντι) ενώ στο Μπαγκλαντές Μπεγκάλι.
Ο πόλεμος έγινε επειδή η Ινδία υποστήριζε κίνημα ανεξαρτησίας του Ανατολικού Πακιστάν και όχι γιά να ενωθούν τα δύο κομμάτια του Πακιστάν.
Πάντως τα μισά να ισχύουν για το μπαγκλαντές από όσα με λένε οι συνάδελφοι πρέπει να είναι από τα χειρότερα μέρη της γης ί
υγ ο πακιστανός έρχεται στην δουλειά ντυμένος τραβέλι γιατί στηρίζει το κίνημα των ΛΑΟΤΚΙ και οι μπαγκλαντεσιανοί τον βλέπουν με κάτι απίστευτες φάτσες
- hellegennes
Ναι, ρε μαλάκα. Πώς δεν ανέφερα τον Χίτλερ;Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:41Μα Γερμανος ήταν. Δεν έχεις ακουσει πως το μεγαλύτερο επίτευγμα των Αυστριακών είναι το οτι έπεισαν όλον τον κόσμο ότι ο Μότσαρτ ήταν Αυστριακός και ο Χίτλερ Γερμανός;Papa John έγραψε: 13 Δεκ 2019, 22:27Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο μέχρι και σήμερα,13/12/2019,ώρα 22:27.
Εσύ που το άκουσες ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Από την πρεμούρα σου να πεις μαλακία για τον Τσαϊκόφσκι.
- hellegennes
Όπου και να το πάω θα διαπρέψει.Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:38αυτο που το πας;hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:37Αυτό είναι λογικό. Οι Έλληνες διαπρέπουμε με το σπαθί μας όπου κι αν πάμε.Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:35 Και μόνο που αποτελεί θέμα το ότι ένας εξελληνισμένος ασιάτης είναι διευθυντής καναλιού δείχνει τι βόθρο έχουν κάποιοι. Υπάρχουν έλληνες πρυτάνεις στο εξωτερικό, ρέι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εεε, χμμμ, Γερμανός ήταν ο Μότσαρτ. Γεννήθηκε στο Ζάλτσμπουργκ, το οποίο την εποχή εκείνη ήταν ανεξάρτητο εκλεκτοράτο τή Γερμανικής Αυτοκρατορίας. Ο πατέρας του ήταν από λίγο βορειότερα, το Αουγκσμπουργκ. Ο Μότσαρτ πέθανε 15 χρόνια πριν από την ίδρυση τής Αυστρίας ως αυτοκρατορίας. Πριν ήταν ένα απλό δουκάτο. Απλώς, έτυχε οι κύριοι του δουκάτου να εκλέγονται συνήθως αυτοκράτορες τής Γερμανικής Αυτοκρατορίας.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 14:32Και τον Μότσαρτ Γερμανό τον λέμε.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2019, 05:51 Τελικα ειναι Πακιστανος η Μπαγκλαντεσιανος? Η πολυ απλα τα εχουμε αχταρμα στο κεφαλι μας?
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ο οποίος τι ήταν; Πες μας άνθρωπε που το μόνο έργο του που παίζει να έχεις ακούσει είναι η είσοδος της δεύτερης πράξης της Λίμνης των Κύκνων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:46 Από την πρεμούρα σου να πεις μαλακία για τον Τσαϊκόφσκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 13 Δεκ 2019, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το αντίθετο από αυτό που καίγεσαι να πεις.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:47Ο οποίος τι ήταν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:46 Από την πρεμούρα σου να πεις μαλακία για τον Τσαϊκόφσκι.
Μέτριο είναι το μάτι σου: Η όπερα στην οποία συμπρωταγωνιστώ είναι ένα σπουδαίο έργο του.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:34Και τότε μέτριος ήταν. Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο σπουδαίο έργο του.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Αυτό δεν βγάζει καν νόημα. Ρώτησα τι εθνικότητα είναι. Από πότε οι εθνικότητες έχουν αντίθετα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:48Το αντίθετο από αυτό που καίγεσαι να πεις.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:47Ο οποίος τι ήταν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:46 Από την πρεμούρα σου να πεις μαλακία για τον Τσαϊκόφσκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιουγκοσλάβος ήταν ασφαλώς ο Τσαϊκόφσκυ. Χάρις σε αυτόν πήραμε το πρωτάθλημα το 1978.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:47Ο οποίος τι ήταν; Πες μας άνθρωπε που το μόνο έργο του που παίζει να έχεις ακούσει είναι η είσοδος της δεύτερης πράξης της Λίμνης των Κύκνων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:46 Από την πρεμούρα σου να πεις μαλακία για τον Τσαϊκόφσκι.
1.
- hellegennes
Το μάτι μου είναι πράγματι μέτριο. Έχει 4 βαθμούς μυωπία και αστιγματισμό.Leporello έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:49Μέτριο είναι το μάτι σου: Η όπερα στην οποία συμπρωταγωνιστώ είναι ένα σπουδαίο έργο του.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 23:34Και τότε μέτριος ήταν. Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο σπουδαίο έργο του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 72 Απαντήσεις