Αν κατάλαβα σωστά είναι έλληνας υπήκοος με καταγωγή από το Μπανγκλαντές. Κατάλαβα λάθος;ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:04Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:25 Στο μεταξύ, αν κατάλαβα, ο άνθρωπος είναι έλληνας μπανγκλαντεσιανικής καταγωγής. Αυτοί στο πάνελ είναι λιγότερο έλληνες.
όχι
είναι πακιστανος 100%
πως γίνεται ένας πακιστανος να είναι περισσότερο Έλληνας απ τους Έλληνες;
Spoiler
το ξέρω ότι δε γίνεται,απλά θέλω να δω πως θα το αιτιολογήσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πακιστανός Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πακιστανός Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
Ordem e Progresso.
-
ouranio toxo
Αν κατάλαβα σωστά είναι έλληνας υπήκοος με καταγωγή από το Μπανγκλαντές. Κατάλαβα λάθος;
[/quote]
δεν έχω ιδέα
αυτό για το οποίο κόβω το δεξί μου είναι ότι δεν είναι Έλληνας
Μα, αν έχει ελληνική υπηκοότητα, είναι ελληνικότατος.ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:11
Ordem e Progresso.
-
ouranio toxo
καθόλουCavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:12Μα, αν έχει ελληνική υπηκοότητα, είναι ελληνικότατος.ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:11
είναι ένας ξένος του κερατά με κάτι χαρτιά να λένε ότι είναι Έλληνας
τα ίδια χαρτιά θα μπορούσαν να λένε ότι είναι εξωγήινος
αρχισαμε τα πουστικα κομουνιστη της πορδης ...? αλλου αυτα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έχουμε διαφορετική άποψη. Η δική μου συμφωνεί με τις νομοθεσίες του 90% του πλανήτη, η δική σου με μερικές περιθωριακές ναζιστικές ομάδες.ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:15καθόλου
Ordem e Progresso.
Για πες μας τι ψήφισες τα τελευταία δέκα χρόνια.
Ordem e Progresso.
-
ouranio toxo
μήπως στο εσωτερικό του 90% του πλανήτη ο ντόπιος πληθυσμός δεινοπαθεί καθώς μετατρέπεται σε μειονότητα να και οι άλλοτε πανέμορφες πόλεις τους μετατρέπονται σε τριτοκοσμικές παραγκούπολεις;Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:06Έχουμε διαφορετική άποψη. Η δική μου συμφωνεί με τις νομοθεσίες του 90% του πλανήτη, η δική σου με μερικές περιθωριακές ναζιστικές ομάδες.ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:15καθόλου
- NewModelArmy
οι ποιες ;ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:18μήπως στο εσωτερικό του 90% του πλανήτη ο ντόπιος πληθυσμός δεινοπαθεί καθώς μετατρέπεται σε μειονότητα να και οι άλλοτε πανέμορφες πόλεις τους μετατρέπονται σε τριτοκοσμικές παραγκούπολεις;Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:06Έχουμε διαφορετική άποψη. Η δική μου συμφωνεί με τις νομοθεσίες του 90% του πλανήτη, η δική σου με μερικές περιθωριακές ναζιστικές ομάδες.ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:15καθόλου
Δεν σου χρειάζεται και το κόβεις;ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:11Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:09
Αν κατάλαβα σωστά είναι έλληνας υπήκοος με καταγωγή από το Μπανγκλαντές. Κατάλαβα λάθος;
δεν έχω ιδέα
- Παλαιοελλαδίτης
Τυπικά...Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:12Μα, αν έχει ελληνική υπηκοότητα, είναι ελληνικότατος.ouranio toxo έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:11

Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:25 Στο μεταξύ, αν κατάλαβα, ο άνθρωπος είναι έλληνας μπανγκλαντεσιανικής καταγωγής. Αυτοί στο πάνελ είναι λιγότερο έλληνες.
Είμαστε η Δεξιά.
Ούτε ο σύριζα δεν τα 'κανε αυτά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015. Κερδίζει ο συριζα.
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015. Κερδίζει ο συριζα.
23|06|2015 - ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ 3 ΑΠΟ ΤΟ… ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.makeleio.gr/media/%CE%B1%CE% ... %BF%CF%81/
Τί έλαχε ξαφνικά και μάθαμε τώρα για την ύπαρξη του;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν το γνώριζα, ειλικρινά.Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 19:17Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015. Κερδίζει ο συριζα.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.makeleio.gr/media/%CE%B1%CE% ... %BF%CF%81/
Τί έλαχε ξαφνικά και μάθαμε τώρα για την ύπαρξη του;![]()
.
Αλλά αυτό που λές ενισχύει αυτό που λέμε πολλοί εδώ και καιρό, οτι δηλαδή ΝΔ και σύριζα είναι ακριβώς το ίδιο. Ούτε σ' αυτό δε διαφοροποιούνται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πολιτογραφημένος εδώ και 35 χρόνια, δουλεύει στην ΕΡΤ από το '89 και εντελώς ξαφνικά κάποιοι θυμηθήκαν το χρώμα του;Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2019, 19:17 Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015. Κερδίζει ο συριζα.
Τί έλαχε ξαφνικά και μάθαμε τώρα για την ύπαρξη του;![]()
Κάποιοι είναι πολύ μα πολύ μαλάκες ή μας νομίζουν μαλάκες!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 72 Απαντήσεις