!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
βαυκαλιζομαστε με ψευτοηδονες(χρηματος,σεξ και τοσα αλλα ων ουκ εστιν αριθμος),πολλαπλασιαζουμε τις αναγκες μας ,τους σωματος περιοριζοντας την ελευθερια μας.
διοτι αρνουμαστε να αποδεχτουμε εμπειρια χιλιετιων(την οποια μας παραδιδουν οι αγιοι),πως η μονη ατοφια χαρα που μπορει να ζησει ο ανθρωπος ειναι στο δευτερο πνευματικο σταδιο (ποσο μάλλον σε αυτό της Θέωσης),οταν πια το Αγιο πνευμα κατοικει στην ψυχη του ανθρωπου.
Αν υπαρχει Θεος και εγω λεω υπαρχει,τοτε Αυτος ειναι η πηγη της χαρας και οχι το...χρημα κ η εξουσια.Αυτα δεν μπορουν να γεμισουν το κενο της απωλειας,οπως ενα ποτηρι νερο δεν μπορει να γεμισει εναν ωκεανο..
ο χειροτερος εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας,το υπετροφικο και σιγουρα υπερεκτιμημενο εγω μας,που αλλωστε συνειδητα αποφευγει να αντιμετωπιστει με το σημαντικοτερο ερωτημα.
και ο χρονος κυλα
διοτι αρνουμαστε να αποδεχτουμε εμπειρια χιλιετιων(την οποια μας παραδιδουν οι αγιοι),πως η μονη ατοφια χαρα που μπορει να ζησει ο ανθρωπος ειναι στο δευτερο πνευματικο σταδιο (ποσο μάλλον σε αυτό της Θέωσης),οταν πια το Αγιο πνευμα κατοικει στην ψυχη του ανθρωπου.
Αν υπαρχει Θεος και εγω λεω υπαρχει,τοτε Αυτος ειναι η πηγη της χαρας και οχι το...χρημα κ η εξουσια.Αυτα δεν μπορουν να γεμισουν το κενο της απωλειας,οπως ενα ποτηρι νερο δεν μπορει να γεμισει εναν ωκεανο..
ο χειροτερος εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας,το υπετροφικο και σιγουρα υπερεκτιμημενο εγω μας,που αλλωστε συνειδητα αποφευγει να αντιμετωπιστει με το σημαντικοτερο ερωτημα.
και ο χρονος κυλα
Διπλή η φύση του ανθρώπου, ξεκαθαρισμένο απ' τους αρχαίους ακόμα αυτό.Bazoomba έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:22 Άρα ο άνθρωπος είναι φύσει αφύσικο ον, αλλά ικανός να δέχεται φυσικά ερεθίσματα?
Νομιζω μέσα σου δεν το έχεις ξεκαθαρίσει...Το φυσικό δεν συνεπάγεται και αγνό. Διότι ο πυρήνας της ύπαρξης του ανθρώπου δεν είναι φυσικός, διότι δεν είμαστε ζώα
Όπως και να έχει ,επειδή θα βρεθεί δικαιολογία, εγώ θα σε ρωτήσω ξανά, ή επιθυμία από ποια απ'τις 2 φύσεις πηγάζει?
Η συνείδησή,προιον ποιας φύσης είναι?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Antigeist
Μόνο κάποιος που έχει ένα τόσο δα πουλάκι μπορεί να θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένη ηδονή. Μη φοβάστε όμως. Δεν γεννήθηκαν όλοι επιβήτορες. Υπάρχει για σας και το πουστριλίκι ως παρηγοριά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Συμφωνώ εν μέρει. Ο άνθρωπος θα πρέπει να αποδεχτεί τη διττή του φύση και να παλεύει να την ανεβάσει στο υψηλότερο επίπεδο.Κόκκορας έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:29 βαυκαλιζομαστε με ψευτοηδονες(χρηματος,σεξ και τοσα αλλα ων ουκ εστιν αριθμος),πολλαπλασιαζουμε τις αναγκες μας ,τους σωματος περιοριζοντας την ελευθερια μας.
και ο χρονος κυλα
Ιδανικό θα είναι να φτάνεις στο ανώτατο πνευματικό επίπεδο της θέωσης τη στιγμή του οργασμού.
Η πλευρά του "ναι", λέει ναι και το τεκμηριώνει.
Η πλευρά του "όχι", επιτήθεται στη πλευρά του "ναι" λέγοντας ότι είναι αγάμητη, ότι δεν το κάνουν σωστά, ότι έχουν μικρό μόριο, ότι δεν τους δένουν καλά πάνω στη πράξη κλπ.
Η διαφορά είναι ότι η πλευρά του "ναι" εστιάζει στην ΕΠΙΔΙΩΞΗ της σεξουαλικής πράξης και όχι στην πράξη καθεαυτή. Η επιδίωξη του σεξ είναι υπερεκτιμημένη και όχι το ίδιο το σεξ. Η πράξη εννοείται ότι είναι υπέροχη και όμορφη και τα γνωστά.
Αν όμως φτάνει κάποιος στο σημείο να ορίζει ολόκληρη τη ζωή του και τη σκέψη του με βάση αυτή, τότε την υπερεκτιμά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους αιδιοείλωτες.
Ο ινσελ Eliot Rodger άνοιξε πυρ και σκότωσε 6 άτομα γιατί ισχυριζόταν ότι "δεν του καθόταν καμία". Εντωμεταξύ το παλικάρι, μια χαρά όμορφο ήταν και ευκατάστατο. Απλώς είχε φτάσει στο σημείο να ορίζει όλη τη ζωή του από το πόσες του κάθονται και το αν του κάθονται.
Η πλευρά του "όχι", επιτήθεται στη πλευρά του "ναι" λέγοντας ότι είναι αγάμητη, ότι δεν το κάνουν σωστά, ότι έχουν μικρό μόριο, ότι δεν τους δένουν καλά πάνω στη πράξη κλπ.
Η διαφορά είναι ότι η πλευρά του "ναι" εστιάζει στην ΕΠΙΔΙΩΞΗ της σεξουαλικής πράξης και όχι στην πράξη καθεαυτή. Η επιδίωξη του σεξ είναι υπερεκτιμημένη και όχι το ίδιο το σεξ. Η πράξη εννοείται ότι είναι υπέροχη και όμορφη και τα γνωστά.
Αν όμως φτάνει κάποιος στο σημείο να ορίζει ολόκληρη τη ζωή του και τη σκέψη του με βάση αυτή, τότε την υπερεκτιμά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους αιδιοείλωτες.
Ο ινσελ Eliot Rodger άνοιξε πυρ και σκότωσε 6 άτομα γιατί ισχυριζόταν ότι "δεν του καθόταν καμία". Εντωμεταξύ το παλικάρι, μια χαρά όμορφο ήταν και ευκατάστατο. Απλώς είχε φτάσει στο σημείο να ορίζει όλη τη ζωή του από το πόσες του κάθονται και το αν του κάθονται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η πράξη είναι όμορφη κανείς δε διαφωνεί.
Η πλευρά του όχι όμως αναφέρει παραδείγματα που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν ειναι και η πιο όμορφη. Αυτό εξετάζουμε.
Για παράδειγμα ποια στιγμή δίνει μεγαλύτερη ευφορία; Η στιγμή που τον βάζεις σε αυτή που θες ή που κλείνεις μια συμφωνία over 1m;
Η πλευρά του όχι όμως αναφέρει παραδείγματα που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν ειναι και η πιο όμορφη. Αυτό εξετάζουμε.
Για παράδειγμα ποια στιγμή δίνει μεγαλύτερη ευφορία; Η στιγμή που τον βάζεις σε αυτή που θες ή που κλείνεις μια συμφωνία over 1m;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
φυσικα και ειναι
αλλο που οι ελληνιολες οπω ςκαι ο ιιπαωνιες αποβλακωνονται απο το γυναικοκεντρικο καθεστως
μην εξυπηρετειται αυτο το καθεστως για να επανελθει στο πραγματικο του μεγεθος η καθε ηδονη
αλλο που οι ελληνιολες οπω ςκαι ο ιιπαωνιες αποβλακωνονται απο το γυναικοκεντρικο καθεστως
μην εξυπηρετειται αυτο το καθεστως για να επανελθει στο πραγματικο του μεγεθος η καθε ηδονη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Antigeist
Το πρόβλημα με τον κύριο Rodger ήταν η αγαμία του και όχι η φιλοσοφία για τη ζωή που τάχα είχε. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο βλάκας που έχυσε πάνω στη φοιτήτρια. Η αγαμία είναι αντικειμενικά κάτι βλαβερό γιατί ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να επιδιώκει την ερωτική στοργή. Η χριστιανική κουλτούρα μας έχει κάνει κακό γιατί μας έχει κληροδοτήσει ορισμένα βλακώδη attitude σε ο, τι αφορά το σεξ. Στις προτεσταντικές χώρες αυτό οδήγησε σε μια ακραία κατάσταση όπου οι ντόπιοι άντρες έχουν πάψει να είναι σεξουαλικά ανταγωνιστικοί ως προς τους νεήλυδες. Και εδώ δεν απέχουμε πολύ. Ρώτα έναν Αλβανό να σου πει πόσο πιο ακομπλεξάριστοι στο σεξ είναι οι Αλβανοί ως κοινωνία σε σχέση με τους Ελληνες.Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:06 Η πλευρά του "ναι", λέει ναι και το τεκμηριώνει.
Τόσο στα κόμπλεξ αγαμίας, όσο και στην εμμονική επιδίωξη του σεξ, βασικό ρόλο παίζει η ιεράρχισή του ως νούμερο ένα προτεραιότητα. Η συνειδητή και ασυνείδητη σπατάλη χρόνου, χρήματος, φαιάς ουσίας, ψυχικής φθοράς, για την επίτευξη ενός στόχου.Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:33Το πρόβλημα με τον κύριο Rodger ήταν η αγαμία του και όχι η φιλοσοφία για τη ζωή που τάχα είχε. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο βλάκας που έχυσε πάνω στη φοιτήτρια. Η αγαμία είναι αντικειμενικά κάτι βλαβερό γιατί ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να επιδιώκει την ερωτική στοργή. Η χριστιανική κουλτούρα μας έχει κάνει κακό γιατί μας έχει κληροδοτήσει ορισμένα βλακώδη attitude σε ο, τι αφορά το σεξ. Στις προτεσταντικές χώρες αυτό οδήγησε σε μια ακραία κατάσταση όπου οι ντόπιοι άντρες έχουν πάψει να είναι σεξουαλικά ανταγωνιστικοί ως προς τους νεήλυδες. Και εδώ δεν απέχουμε πολύ. Ρώτα έναν Αλβανό να σου πει πόσο πιο ακομπλεξάριστοι στο σεξ είναι οι Αλβανοί ως κοινωνία σε σχέση με τους Ελληνες.Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:06 Η πλευρά του "ναι", λέει ναι και το τεκμηριώνει.
Η χριστιανική κουλτούρα φάσκει και αντιφάσκει, γιατί οι χριστιανοί, πώς πολλαπλασιάζονται; Μέσω σεξ πιστών.
Για να σε βοηθήσω σε αυτό που θέλω να πω: Ενας νεαρός μπούμερ των 60s που πήγαινε κόντρα στους θρησκόληπτους γονείς του, τι θα τους έλεγε; "Είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι γουστάρω με το σώμα μου και είναι δικαίωμά μου".
Το ίδιο δικαίωμα όμως έχει και αυτός που δεν επιδιώκει φανατικά και εμμονικά το σεξ στις μέρες μας. Εκεί δεν είναι η θρησκεία που τον περιορίζει, αλλά η κοινωνική "πιάτσα". Στο λέω εγώ που έχω υποστεί σκληρό μπούλινγκ από παντρεμένο, επειδή είμαι 40 χρονών ανύπαντρος και εκείνος ισχυριζόταν ότι με την επιλογή μου αυτή "χαλάω τη πιάτσα" και ότι "είμαι σταρχιδιστής".
Άρα έχουμε και λέμε: "Αγάμητος", gay, αδερφή, μικροτσούτσουνος, στερημένος, μισογύνης, ανέραστος, σταρχιδιστής, είναι λίγοι μόνο από τους χαρακτηρισμούς που ΣΗΜΕΡΑ αποδίδονται στους εργένηδες.
Δεν τους ρωτά βλέπεις κανείς "φίλε, έχεις χορτάσει σεξ στη ζωή σου;". Δεν συμφέρει αυτή η ερώτηση.
Η θρησκεία ευθύνεται γι' αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Ενδεχομένως ναι, γιατί "ευλογεί τον γάμο".
Οταν όμως δεν κυνηγάς εμμονικά το σεξ και σου λένε ότι "χαλάς την πιάτσα", αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκεία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Antigeist
Για να σου αποδωθεί ο χαρακτηρισμός αγάμητος, ανέραστος, στερημένος και τα λοιπά πρέπει γενικά να μην κάνεις σεξ στη ζωή σου άσχετα αν έχεις επιλέξει να μείνεις εργένης ή όχι. Εσύ νιώθεις ότι έχεις χορτάσει από σεξ στη ζωή σου και δεν θες άλλο;Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:46Τόσο στα κόμπλεξ αγαμίας, όσο και στην εμμονική επιδίωξη του σεξ, βασικό ρόλο παίζει η ιεράρχισή του ως νούμερο ένα προτεραιότητα. Η συνειδητή και ασυνείδητη σπατάλη χρόνου, χρήματος, φαιάς ουσίας, ψυχικής φθοράς, για την επίτευξη ενός στόχου.Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:33Το πρόβλημα με τον κύριο Rodger ήταν η αγαμία του και όχι η φιλοσοφία για τη ζωή που τάχα είχε. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο βλάκας που έχυσε πάνω στη φοιτήτρια. Η αγαμία είναι αντικειμενικά κάτι βλαβερό γιατί ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να επιδιώκει την ερωτική στοργή. Η χριστιανική κουλτούρα μας έχει κάνει κακό γιατί μας έχει κληροδοτήσει ορισμένα βλακώδη attitude σε ο, τι αφορά το σεξ. Στις προτεσταντικές χώρες αυτό οδήγησε σε μια ακραία κατάσταση όπου οι ντόπιοι άντρες έχουν πάψει να είναι σεξουαλικά ανταγωνιστικοί ως προς τους νεήλυδες. Και εδώ δεν απέχουμε πολύ. Ρώτα έναν Αλβανό να σου πει πόσο πιο ακομπλεξάριστοι στο σεξ είναι οι Αλβανοί ως κοινωνία σε σχέση με τους Ελληνες.Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:06 Η πλευρά του "ναι", λέει ναι και το τεκμηριώνει.
Η χριστιανική κουλτούρα φάσκει και αντιφάσκει, γιατί οι χριστιανοί, πώς πολλαπλασιάζονται; Μέσω σεξ πιστών.
Για να σε βοηθήσω σε αυτό που θέλω να πω: Ενας νεαρός μπούμερ των 60s που πήγαινε κόντρα στους θρησκόληπτους γονείς του, τι θα τους έλεγε; "Είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι γουστάρω με το σώμα μου και είναι δικαίωμά μου".
Το ίδιο δικαίωμα όμως έχει και αυτός που δεν επιδιώκει φανατικά και εμμονικά το σεξ στις μέρες μας. Εκεί δεν είναι η θρησκεία που τον περιορίζει, αλλά η κοινωνική "πιάτσα". Στο λέω εγώ που έχω υποστεί σκληρό μπούλινγκ από παντρεμένο, επειδή είμαι 40 χρονών ανύπαντρος και εκείνος ισχυριζόταν ότι με την επιλογή μου αυτή "χαλάω τη πιάτσα" και ότι "είμαι σταρχιδιστής".
Άρα έχουμε και λέμε: "Αγάμητος", gay, αδερφή, μικροτσούτσουνος, στερημένος, μισογύνης, ανέραστος, σταρχιδιστής, είναι λίγοι μόνο από τους χαρακτηρισμούς που ΣΗΜΕΡΑ αποδίδονται στους εργένηδες.
Δεν τους ρωτά βλέπεις κανείς "φίλε, έχεις χορτάσει σεξ στη ζωή σου;". Δεν συμφέρει αυτή η ερώτηση.
Η θρησκεία ευθύνεται γι' αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Ενδεχομένως ναι, γιατί "ευλογεί τον γάμο".
Οταν όμως δεν κυνηγάς εμμονικά το σεξ και σου λένε ότι "χαλάς την πιάτσα", αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκεία.
Συμφωνώ με τα περισσότερα απαυτα που διάβασα από σένα, αυτό παραπάνω όμως έχει να κάνει με τον άνθρωπο που τα ξεστομίζει. Δε γίνεται να δίνουμε βάση σε ότι βλακεία του έρθει του καθενός. Άλλωστε όλοι θα πουν για όλους. Για όλους κάποιος κάτι θα βρει.Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:46
Εγώ το μόνο που σκέφτομαι για τους εργένηδες, στην περίπτωση που συνεχίσουν έτσι, είναι αν κάποια στιγμή θα νιώθουν μονοι, κ στενοχωριέμαι. Απλώς το σκέφτομαι, μέχρι εκεί, μπορεί να μη νιώσουν μόνοι ποτε, μπορεί να περνούν καλά, μπορεί έτσι να γουστάρουν, μπορεί οτιδήποτε... Άλλωστε κάποιος μπορεί να μην είναι εργένης, αλλα να νιώθει πιο μόνος κ απτην καλάμια στον κάμπο, που λέμε.
Τα πάντα είναι σχετικά. Αμα με βάλεις να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ακραίες καταστάσεις, όπου η μία είναι να κάνω σεξ κάθε μέρα αλλά με την ίδια σύντροφο και η άλλη είναι να κάνω σεξ σπάνια αλλά με διαφορετικές, εγώ θα επιλέξω τη δεύτερη.Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:28
Για να σου αποδωθεί ο χαρακτηρισμός αγάμητος, ανέραστος, στερημένος και τα λοιπά πρέπει γενικά να μην κάνεις σεξ στη ζωή σου άσχετα αν έχεις επιλέξει να μείνεις εργένης ή όχι. Εσύ νιώθεις ότι έχεις χορτάσει από σεξ στη ζωή σου και δεν θες άλλο;
Χίλιες φορές η αγαμία παρά η μονογαμία. Από μονογαμία, ναι, είμαι χορτασμένος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Parrot έγραψε: 13 Δεκ 2019, 14:49Ναι. Έκανα πρώτη φορά στα 28 και άλλη μια φορά πριν κανα χρόνο.
Δεν ενθουσιάστηκα και πολύ.
Δεν εξομολογήθηκα όμως ακόμα, περιμένω μήπως ξαναπέσω στο αμάρτημα στο μέλλον,
και να εξομολογηθώ για όλα μαζί.
Το σεξ πρέπει να απαγορευτεί πλήρως εκτός γάμου μέχρι οι γέννες να αντικατασταθούν
απ' τις τεχνικές μήτρες του μέλλοντος και την οριστική απαλοιφή του σεξ απ' τις δραστηριότητες του ανθρώπου.
μπορεις να μας περιγραψεις πως ακριβως εκανες σεξ, για να δουμε τι κανεις λαθος;
αν δεν μπορεις, τουλαχιστον απαντησε σε αυτο: πονουσε ο κωλος σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η στιγμη που κλεινεις το 1μ, ειναι μικρη μπροστα στις στιγμες που θα περασεις ξοδευοντας το 1μ. πολλες απο αυτες τις στιγμες θα περιλαμβανουν και σεξ.Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:17 Η πράξη είναι όμορφη κανείς δε διαφωνεί.
To be old and wise, you must first be young and stupid.