Και όταν τους δείξεις τον καμπουρη (σικ) στον καθρεφτη αυτοί κοιτούν πλάτωνες και λεωνίδες.Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:33Τι επίπεδο περιμένεις. Αυτοί είναι. Εδώ βγήκα ο άλλος ο μπουχέσας κι υπερασπιζόταν τον τράγο που έδειρε το 11χρονο.Fluffy έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:32
Δε βλέπω βίντεο γενικά επομένως και ειδικά δεν είδα ούτε αυτό. Βέβαια όποιος ασχολείται με την καταγωγή ενός ανθρώπου με αυτόν τον τρόπο είναι στην ιδια κατηγορία με αυτόν που ζηλεύει τα αλβανάκια που παίρναν μεγαλύτερο βαθμό από τον γίοκα τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πακιστανός Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πακιστανός Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ3
Εδώ μέσα μπορείς να βρίσεις ρατσιστικά όλα τα έθνη, αν πεις λέξη για τους έλληνες, στην έπεσαν όλοι. Ζώα.Fluffy έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:42Και όταν τους δείξεις τον καμπουρη (σικ) στον καθρεφτη αυτοί κοιτούν πλάτωνες και λεωνίδες.
Ordem e Progresso.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Αυτό το επιχείρημα πάντοτε με συγκλόνιζε...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 06:59 Αν ένας Εμίρης έρθει και επενδύσει στην Ελλάδα ... αγοράζοντας ένα τηλεοπτικό κανάλι ;
Ένας(1) εμίρης με κάτι εκατομμύρια στην τσέπη είναι το ίδιο με 500.000 αλητάμπουρες που θα τριγυρνάνε στους δρόμους...
- hellegennes
Γαμιούνται όλα τα έθνη εκτός απ' τους Έλληνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 14:36Σιωπή.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 14:32Και τον Μότσαρτ Γερμανό τον λέμε.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2019, 05:51 Τελικα ειναι Πακιστανος η Μπαγκλαντεσιανος? Η πολυ απλα τα εχουμε αχταρμα στο κεφαλι μας?

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ναι εδω ειναι που μπαινουνε ολοι οι δημοκρατες αριστεροι και τους κανουνε οι υπολοιποι μπουλινγκ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ελα ρε ξεχασες ...? οι επενδυτες του Αλεξη ειναιindependent_44 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:48Αυτό το επιχείρημα πάντοτε με συγκλόνιζε...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 06:59 Αν ένας Εμίρης έρθει και επενδύσει στην Ελλάδα ... αγοράζοντας ένα τηλεοπτικό κανάλι ;
Ένας(1) εμίρης με κάτι εκατομμύρια στην τσέπη είναι το ίδιο με 500.000 αλητάμπουρες που θα τριγυρνάνε στους δρόμους...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Χάνουν την πιο ωραία παρτούζα.
Ordem e Progresso.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μη λέμε μαλακίες. Δεν υπάρχει λαός σαν τον Έλληνα. Τις προάλλες έπεσε πάνω μου ένας χοντρός και μου είπε "κοιμισμένο ζώο", του απήντησα "σάλτα και γάμα τη μάνα σου παλιόπουστα", μου είπε "Η μάνα μου έχει πεθάνει ρε καργιόλη", "στα αρχίδια μου" του είπα "τράβα γάμα τον πατέρα σου". Μείναμε λίγο να κοιταζόμαστε. "κι ο πατέρας μου έχει πεθάνει ρε" λίγο άτονα απάντησε. "ε καλά ρε φίλε, και μένα πέθανε ο γέρος μου". Τον άγγιξα απαλά στον ώμο και πήραμε κι οι δυο τον δρόμο μας.
- Eθνικοκοινωνιστης
montypythonλανδη,αμεσα μουσειοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:01 Μη λέμε μαλακίες. Δεν υπάρχει λαός σαν τον Έλληνα. Τις προάλλες έπεσε πάνω μου ένας χοντρός και μου είπε "κοιμισμένο ζώο", του απήντησα "σάλτα και γάμα τη μάνα σου παλιόπουστα", μου είπε "Η μάνα μου έχει πεθάνει ρε καργιόλη", "στα αρχίδια μου" του είπα "τράβα γάμα τον πατέρα σου". Μείναμε λίγο να κοιταζόμαστε. "κι ο πατέρας μου έχει πεθάνει ρε" λίγο άτονα απάντησε. "ε καλά ρε φίλε, και μένα πέθανε ο γέρος μου". Τον άγγιξα απαλά στον ώμο και πήραμε κι οι δυο τον δρόμο μας.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Kαλά ξεκίνησε ο καβγάς, αλλά στο τέλος γίνατε αδερφές. Έπρεπε να τον πατήσεις κάτω, να τον πετάξεις ζωντανό σε πεινασμένα γουρούνια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:01 Μη λέμε μαλακίες. Δεν υπάρχει λαός σαν τον Έλληνα. Τις προάλλες έπεσε πάνω μου ένας χοντρός και μου είπε "κοιμισμένο ζώο", του απήντησα "σάλτα και γάμα τη μάνα σου παλιόπουστα", μου είπε "Η μάνα μου έχει πεθάνει ρε καργιόλη", "στα αρχίδια μου" του είπα "τράβα γάμα τον πατέρα σου". Μείναμε λίγο να κοιταζόμαστε. "κι ο πατέρας μου έχει πεθάνει ρε" λίγο άτονα απάντησε. "ε καλά ρε φίλε, και μένα πέθανε ο γέρος μου". Τον άγγιξα απαλά στον ώμο και πήραμε κι οι δυο τον δρόμο μας.
Ordem e Progresso.
-
ouranio toxo
Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:25 Στο μεταξύ, αν κατάλαβα, ο άνθρωπος είναι έλληνας μπανγκλαντεσιανικής καταγωγής. Αυτοί στο πάνελ είναι λιγότερο έλληνες.
όχι
είναι πακιστανος 100%
πως γίνεται ένας πακιστανος να είναι περισσότερο Έλληνας απ τους Έλληνες;
Spoiler
το ξέρω ότι δε γίνεται,απλά θέλω να δω πως θα το αιτιολογήσεις
- hellegennes
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:01 Μη λέμε μαλακίες. Δεν υπάρχει λαός σαν τον Έλληνα. Τις προάλλες έπεσε πάνω μου ένας χοντρός και μου είπε "κοιμισμένο ζώο", του απήντησα "σάλτα και γάμα τη μάνα σου παλιόπουστα", μου είπε "Η μάνα μου έχει πεθάνει ρε καργιόλη", "στα αρχίδια μου" του είπα "τράβα γάμα τον πατέρα σου". Μείναμε λίγο να κοιταζόμαστε. "κι ο πατέρας μου έχει πεθάνει ρε" λίγο άτονα απάντησε. "ε καλά ρε φίλε, και μένα πέθανε ο γέρος μου". Τον άγγιξα απαλά στον ώμο και πήραμε κι οι δυο τον δρόμο μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
A ναι, σωστάnostromos έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:54ελα ρε ξεχασες ...? οι επενδυτες του Αλεξη ειναιindependent_44 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:48Αυτό το επιχείρημα πάντοτε με συγκλόνιζε...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 06:59 Αν ένας Εμίρης έρθει και επενδύσει στην Ελλάδα ... αγοράζοντας ένα τηλεοπτικό κανάλι ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 72 Απαντήσεις