Και μένα enaon οι ηλικιωμένοι γονείς μου μπορεί να έζησαν ως παιδιά σε συνθήκες υγιεινής ανάλογες με των ρομά κατά την διάρκεια της κατοχής. Η λέξη κλειδί είναι η υπογραμμισμένη.enaon έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:19και όμως στ, δεν έχει πολύ άδικο. Εγώ βλέπω σαν ρομά τις παιδικές μου αναμνήσεις. Ο παππούς μου με ανέβαζε στο μηχανάκι 3κάβαλο, ο πατέρας μου ειχε αυτοκίνητο χωρίς αερόσακο και μαξιλαράκια για τον αυχένα, έκανα ποδήλατο χωρίς κράνος και σκοτωνόμουνα κάθε 10 μέρες κλπ. Σήμερα οι μισοί θα ζητούσαμε να με πάρουν από τους γονείς μου, όπως τα λέμε δεν με αγαπούσαν.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:11 Δεν φαντάζομαι να φαντάζεσαι ότι το έγραψα σοβαρά. Ήταν σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής του ότι οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Έλληνες ως ρομά.
Γενικά παιδιά, νομίζω αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα όταν πάμε να ζυγίσουμε τα αζύγιστα. Οι μισοί που δεν αφήνουν το παιδί να παίξει έξω, το αφήνουν να σκοτώνει ζόμπι στο πισι όλη μέρα, γενικά είναι μπέρδεμα νομίζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Κάνεις προκλητικά σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:17Σχολιασμό της περιρρέουσας ατμόσφαιρας κάνω. Παρόλα αυτά be my guest αν νομίζεις.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:08Αυτό το υποστηρίζεις μόνον εσύ, επίσης είσαι δηλωμένος ανθέλληνας, δηλαδή κανονικός αμετανόητος ρατσιστής. Εντός ολίγου θα ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες αναφορές διότι οι δημοσιεύσεις σου έχουν μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν και όχι τον διάλογο. Νομίζω ότι σε αυτό το φορουμάκι δεν θέλει κανένας ρατσιστές.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 00:59
Εντάξει ας τουφεκίσουμε κανα ρομάκι γιατί οι γονείς τους δεν είναι καλοί γονείς.
Συγκεκριμένα εναντίον της Ελλάδας με την πρώτη ευκαιρία σε Ελληνικό φόρουμ προωθώντας τον ρατσισμό με μόνο σκοπό την προκλητικότητα και όχι τον υγιή διάλογο. Επίσης μιλάς για απελευθέρωση της Μακεδονίας και ενσωμάτωση της υπό την κυριαρχία του κρατίδιου των Σκοπίων. Δηλαδή προωθείς το μίσος τον πόλεμο τον αυταρχισμό τον ιμπεριαλισμό και την παραχάραξη της ιστορίας. Αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τους κανόνες λειτουργίας αυτού του φόρουμ και δημιουργεί πολλά προβλήματα στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
[42]
οι ρομά είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο κακό είναι να προσκολλάται μια κοινωνία στις "παραδόσεις" και να είναι εσωστρεφής και κλειστή γενικότερα.
- Βινόσαυρος
Στην περίπτωση της ελλάδας και των νεοελλήνων κάνω κριτική, δηκτική θα συμφωνήσω, παρόλα αυτά κριτική.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:30Κάνεις προκλητικά σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:17Σχολιασμό της περιρρέουσας ατμόσφαιρας κάνω. Παρόλα αυτά be my guest αν νομίζεις.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:08
Αυτό το υποστηρίζεις μόνον εσύ, επίσης είσαι δηλωμένος ανθέλληνας, δηλαδή κανονικός αμετανόητος ρατσιστής. Εντός ολίγου θα ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες αναφορές διότι οι δημοσιεύσεις σου έχουν μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν και όχι τον διάλογο. Νομίζω ότι σε αυτό το φορουμάκι δεν θέλει κανένας ρατσιστές.
Συγκεκριμένα εναντίον της Ελλάδας με την πρώτη ευκαιρία σε Ελληνικό φόρουμ προωθώντας τον ρατσισμό με μόνο σκοπό την προκλητικότητα και όχι τον υγιή διάλογο. Επίσης μιλάς για απελευθέρωση της Μακεδονίας και ενσωμάτωση της υπό την κυριαρχία του κρατίδιου των Σκοπίων. Δηλαδή προωθείς το μίσος τον πόλεμο τον αυταρχισμό τον ιμπεριαλισμό και την παραχάραξη της ιστορίας. Αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τους κανόνες λειτουργίας αυτού του φόρουμ και δημιουργεί πολλά προβλήματα στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών.
Στο μακεδονικό οι θέσεις μου είναι τεκμηριωμένες στο έπακρο και κάνω υγιή διάλογο με αρκετούς χρήστες όπου αντιπαρατεθόμαστε με στοιχεία ενθεν κακείθεν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Μα ο μόνος λόγος που τα λέει αυτά το τρολ είναι να προκαλέσει. Επίσης και αυτόST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:11Δεν φαντάζομαι να φαντάζεσαι ότι το έγραψα σοβαρά. Ήταν σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής του ότι οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Έλληνες ως ρομά.
... τον ίδιο σκοπό έχει, δεν λέει κάτι αληθινό ή εποικοδομητικό για τον διάλογο, ρατσιστικά σχόλια κάνει.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:12 Θα πω και γω μια ιστορία με ρομα. Κάποτε εκεί που δούλευα ήρθε και ζήτησε δουλειά μια κοπέλα ρομά.
Όλοι την έβλεπαν με μισό μάτι λόγω καταγωγής. Τελικά όμως προσλήφθηκε σαν καθαρίστρια γιατί κανένας
τεμπέλης έλληνας ή ελληνίδα δεν ήθελε να εργαστεί σε αυτό το αντικείμενο. Έμεινε αρκετό καιρό και θα
μπορούσα να πώ πως ήταν άψογη επαγγελματίας ίσως και υπάλληλος της χρονιάς.
.
.
ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 00:25 όταν βλέπεις τρίχρονα και τετράχρονα να παίζουν σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας χωρίς καμία επιτήρηση τι άλλο μπορείς να υποθέσεις εκτός από αδιαφορία;
ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:21 Ε τι να πω για τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά νηπιακής ηλικίας ασυνόδευτα ανάμεσα σε οχήματα; Ότι είναι επαρκείς κηδεμόνες;
νομίζω δεν θες να καταλάβεις τι λέω. Η έννοια του καλού κηδεμόνα είναι σχετική κάπως, η εποχή που περιγράφω εγώ δεν ήταν φτωχική, bmw2000 είχε ο μπαμπάς μου, απλά δεν έβγαιναν με αερόσακους τότε. Και κράνος στο ποδήλατο δεν φόραγε κανείς, δεν ήταν της μόδας μάλλον, δεν υπήρχαν για να μου αγοράσει, αλλιώς θα είχα σίγουρα.
Την μητέρα σου για παράδειγμα, που λογικά όταν ήσουν μικρός θα σε κρατούσε αγκαλιά στο κάθισμα του συνοδηγού, μπορείς να την φανταστείς ως μία γυναίκα που δεν ήταν επαρκείς κηδεμόνας, έδειξε αδιαφορία κλπ, όπως θα την έβλεπες σήμερα δηλαδή αν την έβλεπες στον δρόμο να το κάνει;
Τεσπα, θέλω να πώ οτι η λογική σου οδηγεί στο οτι οι γονείς μας δεν μας αγαπούσαν πολύ, αλλιώς θα περίμεναν να βγούνε τα παιδικά καθίσματα και μετά θα μας έβαζαν στο αυτοκίνητο.
[42] έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:37 οι ρομά είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο κακό είναι να προσκολλάται μια κοινωνία στις "παραδόσεις" και να είναι εσωστρεφής και κλειστή γενικότερα.

- Βινόσαυρος
μαρτυρια είναι συντροφε, όπως και η δική σου.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:40... τον ίδιο σκοπό έχει, δεν λέει κάτι αληθινό ή εποικοδομητικό για τον διάλογο, ρατσιστικά σχόλια κάνει.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:12 Θα πω και γω μια ιστορία με ρομα. Κάποτε εκεί που δούλευα ήρθε και ζήτησε δουλειά μια κοπέλα ρομά.
Όλοι την έβλεπαν με μισό μάτι λόγω καταγωγής. Τελικά όμως προσλήφθηκε σαν καθαρίστρια γιατί κανένας
τεμπέλης έλληνας ή ελληνίδα δεν ήθελε να εργαστεί σε αυτό το αντικείμενο. Έμεινε αρκετό καιρό και θα
Εσύ έχεις άλλες εμπειρίες με τους ρομά, τις κακές, αυτές μας μαρτυράς εδώ.
Εγώ έχω και καλές και κακές, είπα να πω κάτι καλό, γιατί υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος.
Παπάργια τεκμηριωμένη θέση έχεις, γραμμή παραγωγής έχεις για να σε γλεντάει ο Νταρνάκας για πρωινό ρατσιστή του κερατά. Έχεις δηλώσει άπειρες φορές ανθέλληνας, ο ανθελληνισμός και ειδικά ο συστηματικός με τον τρόπο που το κάνεις εσύ είναι μια μορφή κανονικότατου ρατσισμού, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα, μόνο ρατσιστικές προκλήσεις κάνεις για να εκτρέψεις τον διάλογο. 90 από τις 100 δημοσιεύσεις σου έχουν αυτό το σκοπό, είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:37Στην περίπτωση της ελλάδας και των νεοελλήνων κάνω κριτική, δηκτική θα συμφωνήσω, παρόλα αυτά κριτική.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:30Κάνεις προκλητικά σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:17
Σχολιασμό της περιρρέουσας ατμόσφαιρας κάνω. Παρόλα αυτά be my guest αν νομίζεις.
Στο μακεδονικό οι θέσεις μου είναι τεκμηριωμένες στο έπακρο και κάνω υγιή διάλογο με αρκετούς χρήστες όπου αντιπαρατεθόμαστε με στοιχεία ενθεν κακείθεν.
.
.
Πριν χρόνια ήμουν στην Κρήτη αυτόπτης σε ένα ατύχημα, μια μοτοσυκλέτα έτρεχε στον εθνικό δρόμο , ένας παππούς χωρίς δίπλωμα πετάχτηκε απο τα χωράφια με το αγροτικό, έπεσαν πάνω του. Οι γερμανοί πρέπει να νοιώθαν οτι έπεσαν στον καταυλισμό με τους τσιγκάνους. Ο παππούς καλά, γρί αγγλικά, ο αστυνόμος τον κάλυψε και τους πούλαγε παραμύθια, ο ασφαλιστής μιλημένος, ο μηχανικός χαρούμενος που θα τους έγδερνε, έλεος, δεν ήξερα τί να κάνω μην τις φάω κιόλας.
τεσπα, όλα σχετικά ειναι.
τεσπα, όλα σχετικά ειναι.
Δεν είμαστε σύντροφοι σκατοφασίστα.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:43μαρτυρια είναι συντροφε, όπως και η δική σου.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:40... τον ίδιο σκοπό έχει, δεν λέει κάτι αληθινό ή εποικοδομητικό για τον διάλογο, ρατσιστικά σχόλια κάνει.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:12 Θα πω και γω μια ιστορία με ρομα. Κάποτε εκεί που δούλευα ήρθε και ζήτησε δουλειά μια κοπέλα ρομά.
Εγώ έχω και καλές και κακές, είπα να πω κάτι καλό, γιατί υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος.
Εσύ αγωνίζεσαι για την καταστροφή της Ελλάδας και χαίρεσαι με ότι κακό συμβαίνει στους Έλληνες.
.
.
- Βινόσαυρος
ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:48Παπάργια τεκμηριωμένη θέση έχεις, γραμμή παραγωγής έχεις για να σε γλεντάει ο Νταρνάκας για πρωινό ρατσιστή του κερατά. Έχεις δηλώσει άπειρες φορές ανθέλληνας, ο ανθελληνισμός και ειδικά ο συστηματικός με τον τρόπο που το κάνεις εσύ είναι μια μορφή κανονικότατου ρατσισμού, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα, μόνο ρατσιστικές προκλήσεις κάνεις για να εκτρέψεις τον διάλογο. 90 από τις 100 δημοσιεύσεις σου έχουν αυτό το σκοπό, είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:37Στην περίπτωση της ελλάδας και των νεοελλήνων κάνω κριτική, δηκτική θα συμφωνήσω, παρόλα αυτά κριτική.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:30
Κάνεις προκλητικά σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου.
- Βινόσαυρος
Νομίζω έχεις ξεφύγει, τέλος πάντων σε συγχωρώ.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:51Δεν είμαστε σύντροφοι σκατοφασίστα.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:43μαρτυρια είναι συντροφε, όπως και η δική σου.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2018, 02:40
... τον ίδιο σκοπό έχει, δεν λέει κάτι αληθινό ή εποικοδομητικό για τον διάλογο, ρατσιστικά σχόλια κάνει.
Εσύ αγωνίζεσαι για την καταστροφή της Ελλάδας και χαίρεσαι με ότι κακό συμβαίνει στους Έλληνες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot