Καλα βρε κοπανε που ειπα εγω οτι πρεπει να επιτρεπεται σε καποιον να ενοχλει τους γυρω του; δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις ουτε στα λινκ που παραθετεις ουτε και τα σχολια του πχωρουμ.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 10:50Εσύ είσαι ο χαζός. Και τα περί μαλάκα στον εαυτούλη σου που δεν έχεις μάθει να μη μιλάς όταν αυτό ενοχλεί τους γύρω σου. Τα ακούς καραγκιοζάκο;axilmar έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 11:02Ρε συ εγω ειμαι ο χαζος ή εσυ που δεν καταλαβαινεις οτι αυτος που ενοχλει ειναι αυτος που ειναι διπλα σου και μιλα και οχι αυτος που ειναι μακρια; οταν λεει ο κανονισμος για τα κινητα και την αναπαραγωγη του ηχου, ποια αναπαραγωγη κανουν τα κινητα που ενοχλει; καμμια δεν κανουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 20:48
Και φυσικά εσύ όταν μιλάς στο τηλέφωνο δεν ακούγεσαι, ούτε και ο άλλος ακούγεται... Θα ρωτήσω τελευταία φορά. Είσαι χαζός ή τον παριστάνεις;
Να δω ποσες φορες ακομα θα το παιξεις μαλακας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
-
Εμπεδοκλής
Φυσικά και διαβάζω ό,τι παραθέτω. Απλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ασχολούμαι άλλο με χαζούς. Ελπίζω μόνο να μην φας κανένα bulling στις συγκοινωνίες με τα καφριλίκια σου. Ανάγωγε...axilmar έγραψε: 09 Δεκ 2019, 15:05Καλα βρε κοπανε που ειπα εγω οτι πρεπει να επιτρεπεται σε καποιον να ενοχλει τους γυρω του; δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις ουτε στα λινκ που παραθετεις ουτε και τα σχολια του πχωρουμ.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 10:50Εσύ είσαι ο χαζός. Και τα περί μαλάκα στον εαυτούλη σου που δεν έχεις μάθει να μη μιλάς όταν αυτό ενοχλεί τους γύρω σου. Τα ακούς καραγκιοζάκο;axilmar έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 11:02
Ρε συ εγω ειμαι ο χαζος ή εσυ που δεν καταλαβαινεις οτι αυτος που ενοχλει ειναι αυτος που ειναι διπλα σου και μιλα και οχι αυτος που ειναι μακρια; οταν λεει ο κανονισμος για τα κινητα και την αναπαραγωγη του ηχου, ποια αναπαραγωγη κανουν τα κινητα που ενοχλει; καμμια δεν κανουν.
Να δω ποσες φορες ακομα θα το παιξεις μαλακας.
Την τυφλα σου δεν καταλαβαινεις. Ποιος μιλαει για αγωγη...αυτος που πρωτος αρχισε να βριζει...Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 23:44Φυσικά και διαβάζω ό,τι παραθέτω. Απλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ασχολούμαι άλλο με χαζούς. Ελπίζω μόνο να μην φας κανένα bulling στις συγκοινωνίες με τα καφριλίκια σου. Ανάγωγε...axilmar έγραψε: 09 Δεκ 2019, 15:05Καλα βρε κοπανε που ειπα εγω οτι πρεπει να επιτρεπεται σε καποιον να ενοχλει τους γυρω του; δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις ουτε στα λινκ που παραθετεις ουτε και τα σχολια του πχωρουμ.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 10:50
Εσύ είσαι ο χαζός. Και τα περί μαλάκα στον εαυτούλη σου που δεν έχεις μάθει να μη μιλάς όταν αυτό ενοχλεί τους γύρω σου. Τα ακούς καραγκιοζάκο;
Στην Ιαπωνία, ευρωπαικές χώρες και Η.Π.Α., αν διαβάσει κανείς τα σχόλια που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το θέμα, μπορεί να έτρωγε κανένα μπουκέτο από κανέναν οξύθυμο. Από άλλους, φαρμακερά βλέμματα και αν το πήγαινε στα άκρα, αυτόφωρο.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 23:44
Φυσικά και διαβάζω ό,τι παραθέτω. Απλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ασχολούμαι άλλο με χαζούς. Ελπίζω μόνο να μην φας κανένα bulling στις συγκοινωνίες με τα καφριλίκια σου. Ανάγωγε...
Αυτό δεν είναι bulling. Bulling μπορούν να κάνουν αυτά τα άτομα με την ομιλία στο κινητό ή με τον διπλανό τους. Εξάλλου παίρνουν και χαρτζηλικάκι. Πολλές φορές είναι ολόκληρη ομάδα.
-
Εμπεδοκλής
Εσύ άρχισες πρώτος όταν θεωρείς φυσιολογικό να παραβαίνεις τους κανονισμούς που διέπουν τα συγκοινωνιακά μέσα. Και για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου απλά δίνεις στους κανονισμούς δικές σου εξηγήσεις...axilmar έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:04Την τυφλα σου δεν καταλαβαινεις. Ποιος μιλαει για αγωγη...αυτος που πρωτος αρχισε να βριζει...Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 23:44Φυσικά και διαβάζω ό,τι παραθέτω. Απλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ασχολούμαι άλλο με χαζούς. Ελπίζω μόνο να μην φας κανένα bulling στις συγκοινωνίες με τα καφριλίκια σου. Ανάγωγε...axilmar έγραψε: 09 Δεκ 2019, 15:05
Καλα βρε κοπανε που ειπα εγω οτι πρεπει να επιτρεπεται σε καποιον να ενοχλει τους γυρω του; δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις ουτε στα λινκ που παραθετεις ουτε και τα σχολια του πχωρουμ.
Εσυ ερμηνευεις τους κανονισμους λαθος, και μετα λες οτι εγω τους παραβαινω. Εγω δεν παραβαινω τιποτα, εσυ τους ερμηνευεις λαθος.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:57Εσύ άρχισες πρώτος όταν θεωρείς φυσιολογικό να παραβαίνεις τους κανονισμούς που διέπουν τα συγκοινωνιακά μέσα. Και για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου απλά δίνεις στους κανονισμούς δικές σου εξηγήσεις...axilmar έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:04Την τυφλα σου δεν καταλαβαινεις. Ποιος μιλαει για αγωγη...αυτος που πρωτος αρχισε να βριζει...Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 23:44
Φυσικά και διαβάζω ό,τι παραθέτω. Απλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ασχολούμαι άλλο με χαζούς. Ελπίζω μόνο να μην φας κανένα bulling στις συγκοινωνίες με τα καφριλίκια σου. Ανάγωγε...
, καλα, αυτος δεν προκειται να παρει χαμπαρι ποτε. εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι οτι δεν προκειται να παρει χαμπαρι ποτε;axilmar έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:37
Εσυ ερμηνευεις τους κανονισμους λαθος, και μετα λες οτι εγω τους παραβαινω. Εγω δεν παραβαινω τιποτα, εσυ τους ερμηνευεις λαθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι ποτέ δυνατόν σε κάποια από τις χώρες που ανέφερα να στηθεί η άλλη στο αυτί σου κυριολεκτικά και να μιλάει δυνατά στο κινητό στα μέσα συγκοινωνίας; Αν έριχνες καμία μπάφλα πιστεύω θα αθωωνόσουν. Γιατί εδώ αυτό γίνεται. Αλλά να μου πεις τέτοια ζώα βάζουμε να μας κυβερνάνε κιόλας εκεί θα κόλλαγαν;
ναι, σε ολες τις χωρες μιλανε στα κινητα.Antares έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:54 Είναι ποτέ δυνατόν σε κάποια από τις χώρες που ανέφερα να στηθεί η άλλη στο αυτί σου κυριολεκτικά και να μιλάει δυνατά στο κινητό στα μέσα συγκοινωνίας; Αν έριχνες καμία μπάφλα πιστεύω θα αθωωνόσουν. Γιατί εδώ αυτό γίνεται. Αλλά να μου πεις τέτοια ζώα βάζουμε να μας κυβερνάνε κιόλας εκεί θα κόλλαγαν;
οχι, αν εριχνες μπουφλα σε μπουζουριαζανε.
Ξαναάσε μας ρε. Πήγαινε να ακούσεις καμία τέτοια γιατί εγώ βαρέθηκα.Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2019, 17:25ναι, σε ολες τις χωρες μιλανε στα κινητα.Antares έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:54 Είναι ποτέ δυνατόν σε κάποια από τις χώρες που ανέφερα να στηθεί η άλλη στο αυτί σου κυριολεκτικά και να μιλάει δυνατά στο κινητό στα μέσα συγκοινωνίας; Αν έριχνες καμία μπάφλα πιστεύω θα αθωωνόσουν. Γιατί εδώ αυτό γίνεται. Αλλά να μου πεις τέτοια ζώα βάζουμε να μας κυβερνάνε κιόλας εκεί θα κόλλαγαν;
ουτε δω σας κραταω. σε ελευθερο κοσμο ζουμε, ειστε ελευθεροι να γραφετε κοτσανες, και γω να τις αναγνωριζω ως τετοιες.Antares έγραψε: 17 Δεκ 2019, 17:40Ξαναάσε μας ρε. Πήγαινε να ακούσεις καμία τέτοια γιατί εγώ βαρέθηκα.Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2019, 17:25ναι, σε ολες τις χωρες μιλανε στα κινητα.Antares έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:54 Είναι ποτέ δυνατόν σε κάποια από τις χώρες που ανέφερα να στηθεί η άλλη στο αυτί σου κυριολεκτικά και να μιλάει δυνατά στο κινητό στα μέσα συγκοινωνίας; Αν έριχνες καμία μπάφλα πιστεύω θα αθωωνόσουν. Γιατί εδώ αυτό γίνεται. Αλλά να μου πεις τέτοια ζώα βάζουμε να μας κυβερνάνε κιόλας εκεί θα κόλλαγαν;
ποια ειναι η τετοια που θαπρεπε να ακουσω;
Περιμενω να δω μεχρι ποτε θα επιμενει.Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:42, καλα, αυτος δεν προκειται να παρει χαμπαρι ποτε. εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι οτι δεν προκειται να παρει χαμπαρι ποτε;axilmar έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:37
Εσυ ερμηνευεις τους κανονισμους λαθος, και μετα λες οτι εγω τους παραβαινω. Εγω δεν παραβαινω τιποτα, εσυ τους ερμηνευεις λαθος.
Πάλι σήμερα ένα ζώον μιλούσε πίσω από το κεφάλι μου ακριβώς σαν να βρισκόταν στο σαλονάκι του σπιτιού του. Εν τω μεταξύ κανένας άλλος δεν μιλούσε. Οπότε έφαγε ένα χέσιμο. Γύρισα και της είπα "νομίζεις ότι είναι κανείς υποχρεωμένος να σε ακούει 20 λεπτά πίσω από το κεφάλι του"; Αν δεν είχε χαμηλώσει τον τόνο της φωνής και δεν σταματούσε λίγο αργότερα θα πηγαίναμε στο τμήμα. Σαν πολλά δικαιώματα δεν έχουν τέτοια ζώα στην Ελλάδα;
Εν τω μεταξύ αν μιλάει κανένα παιδάκι, αρχίζουνε, σουουουουτ σουουουουτ, προκαλώντας μεγαλύτερη φασαρία. Στο κάτω κάτω η φωνή των παιδιών είναι χαριτωμένη, μουσική. Τι νομίζουν δηλαδή; Ότι βρίσκουμε αυτές χαριτωμένες;
Αυτές πρέπει να ακούς εσύ.
Εγώ ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να τους !@#!#!@ κάποτε, γιατί επιδίδονται και σε εγκλήματα (μαζί με κάφρους) και να βάλω τους κάφρους να τις ακούνε στον αιώνα τον άπαντα.
Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιες βρώμες στη ζωή μου.
-
Εμπεδοκλής
Άντε πάλι τα ίδια. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται πουλάκι μου. Και όχι, στα τέτοια μας αν έκλασε ο Θανασάκης σου ...axilmar έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:37Εσυ ερμηνευεις τους κανονισμους λαθος, και μετα λες οτι εγω τους παραβαινω. Εγω δεν παραβαινω τιποτα, εσυ τους ερμηνευεις λαθος.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:57Εσύ άρχισες πρώτος όταν θεωρείς φυσιολογικό να παραβαίνεις τους κανονισμούς που διέπουν τα συγκοινωνιακά μέσα. Και για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου απλά δίνεις στους κανονισμούς δικές σου εξηγήσεις...axilmar έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:04
Την τυφλα σου δεν καταλαβαινεις. Ποιος μιλαει για αγωγη...αυτος που πρωτος αρχισε να βριζει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-
- 333 Απαντήσεις