Χεσμεντέ;vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:18 Θα μαζευτούμε στο εξωτερικό οι ασεβαστονανοβαντόνοι και θα ιδρύσομεν αντάρτικο απ όξω, θα χρηματοδοτήσομε την εδώ Επανάσταση κι εμεις, μην ανησυχείτε. Ασεβαστάς, Νάνθος, Βαντόνοφ (κατά τους προγόνους μας Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακάλοφ -περιττό να διευκρινίσω γιατι εγώ επιλεγω την -οφ κατάληξη). Δεν θα είστε μονοι σας στα χαρακώματα, ετοιμαστείτε για Φιλική Εταιρεία chapter II. Στην αναγκη θα συμμετέχει και ο Ντατζε και θα την κανουμε Θηλυκή Εταιρεία με Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διεξοδούχε ήρεμα εσύ, θα σε χρειαστούμε για δόλωμα και αντιπερισπασμούςAlien666 έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:20Χεσμεντέ;vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:18 Θα μαζευτούμε στο εξωτερικό οι ασεβαστονανοβαντόνοι και θα ιδρύσομεν αντάρτικο απ όξω, θα χρηματοδοτήσομε την εδώ Επανάσταση κι εμεις, μην ανησυχείτε. Ασεβαστάς, Νάνθος, Βαντόνοφ (κατά τους προγόνους μας Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακάλοφ -περιττό να διευκρινίσω γιατι εγώ επιλεγω την -οφ κατάληξη). Δεν θα είστε μονοι σας στα χαρακώματα, ετοιμαστείτε για Φιλική Εταιρεία chapter II. Στην αναγκη θα συμμετέχει και ο Ντατζε και θα την κανουμε Θηλυκή Εταιρεία με Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ !
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 12 Δεκ 2019, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καπου εδω να αναφερουμε παντως οτι η καταληψη νησου, στρατιωτικως, θεωρειται απο τις δυσκολοτερες επιχειρησεις, αν οχι η δυσκολοτερη. Στα παραλια θα υπαρξει κινητοποιηση σε τετοιο βαθμο οπου σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητη. Η Τουρκια φυσικα και δεν ανικητη οσο χαλια κι αν ειναι οι ΕΔ μας, το μεγαλο αγκαθι στο ολο θεμα ειναι οι πολιτικοι μας και η υποχωριτικοτητα που τους διακρινει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αυτα να τα βλεπουν οι πολιτικοι μας με την καραμελα του Δικαστηριου της Χαγης.... Παμε φουλ για συνεκμεταλλευση και απλα προσπαθουν να βρουν τροπους να το πλασαρουν στο λαο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Το ζητούμενο θα είναι σε πρώτη φάση ο σχηματισμός και η αναγνωριση της εξόριστης Ελληνικής κυβέρνησης* ως επίσημης από όσο το δυνατόν περισσότερα κράτη γίνεται. Κυρώσεις στον κατακτητή, μποϋκοτάζ στα προϊόντα που παράγονται σε εδάφη υπό κατοχή κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:18Έστω ότι μετράνε. Ποιο θα είναι ακριβώς το ζητούμενο τους και κατά πόσον η αναλογία δυνάμεων και μέσων θα είναι υπέρ τους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:07 Εξαρτάται αν τα psyops στον πληθυσμό των χωρών όπου θα έχουν αυτοεξοριστει μετράνε σαν αντάρτικο.
Απωτατος στόχος το κόστος της κατοχής να είναι μεγαλύτερο από τα οφέλη.
*κάποιων από μας δηλαδή
Εγω θα φτιάχνω dank memes.vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:18 Θα μαζευτούμε στο εξωτερικό οι ασεβαστονανοβαντόνοι και θα ιδρύσομεν αντάρτικο απ όξω, θα χρηματοδοτήσομε την εδώ Επανάσταση κι εμεις, μην ανησυχείτε. Ασεβαστάς, Νάνθος, Βαντόνοφ (κατά τους προγόνους μας Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακάλοφ -περιττό να διευκρινίσω γιατι εγώ επιλεγω την -οφ κατάληξη). Δεν θα είστε μονοι σας στα χαρακώματα, ετοιμαστείτε για Φιλική Εταιρεία chapter II. Στην αναγκη θα συμμετέχει και ο Ντατζε και θα την κανουμε Θηλυκή Εταιρεία με Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ !
Some people think the Mars landing didn't happen. Others think it was a waste of time. But deep down we all know
Spoiler
GREECE BELONGS TO THE GREEKS
Πρώτα θα σε φυγαδεύσω μέχρι τα γραφεία του Τζορτζ γιατί μπορεί να χρειαστεί να γίνει στη ζούλα.vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:24
Διεξοδούχε ήρεμα εσύ, θα σε χρειαστούμε για δόλωμα και αντιπερισπασμούςΘα έχουμε μεγαλη αναγκη απο εθελοντές καμικάζι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Με τα σημερινα μεσα ειναι λιγο δυσκολο να γινει ανταρτικο. (ενοπλο εννοω)EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:56
Ειμαι σίγουρος οτι η πλειοψηφία του λαου θα προσπαθήσει να συμβιβαστεί στη νεα πραγματικότητα, αυτη της κατοχης. Όμως θα υπάρξει μεριδα αντάρτικου, οπως παντα.
Δορυφοροι, θερμικες καμερες, νυχτερινη οραση, εξυπνες βομβες, drones κλπ πιστευω οτι καθιστουν αδυνατο ενα ανταρτικο σε στυλ προηγουμενου αιωνα
Εκτος αν οι ανταρτες εχουν και αυτοι προσβαση σε συγχρονη τεχνολογια, η τους αφηνουν ζωντανους "οι αλλοι" για δικους τους λογους
Γι' αυτό τώρα κάνεις προπόνηση γκαστρώνοντας εμάς?Ασέβαστος έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:24ειπαμε, εγω μενω πισω να γκαστρωνω τις γυναικες ετοιμαζοντας την επομενη γενια, να μη χαθει το εθνος.Nostalgia έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:18Ρε μλκ ασεβαστε πανω απο 40 δεν εισαι; Δεν θα προλαβουν να σε επιστρατευσουν.Ασέβαστος έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:11
![]()
![]()
![]()
αληθεια τωρα, εχεις ικανο τον κρατικο μηχανισμο να ψαξει να βρει εμενα η οποιον; ασε που οι κρατικοι λειτουργοι θα ειναι απο τους πρωτους που θα τρεχουν
(πλάκα σου κάνω).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εξαιρετικο αρθρο.
Σε λιγο καιρο κουμαντο στην Ανατολικη Μεσογειο και τα Βαλκανια θα κάνουν Ρωσοι και Τουρκοι.
Αντίο Pax Americana!
http://new-economy.gr/2019/12/03/zafeir ... americana/
.
Σε λιγο καιρο κουμαντο στην Ανατολικη Μεσογειο και τα Βαλκανια θα κάνουν Ρωσοι και Τουρκοι.
Αντίο Pax Americana!
http://new-economy.gr/2019/12/03/zafeir ... americana/
.
Τη γραμμη παντως της ΝΔ την διερρευσε η Ντορα.
«Λαγός» η Ντόρα για προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης
https://www.kontranews.gr/POLITIKI/Lago ... -tis-Hagis
.
«Λαγός» η Ντόρα για προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης
https://www.kontranews.gr/POLITIKI/Lago ... -tis-Hagis
.
Χαχαχαχαχαχαvantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:18 Θα μαζευτούμε στο εξωτερικό οι ασεβαστονανοβαντόνοι και θα ιδρύσομεν αντάρτικο απ όξω, θα χρηματοδοτήσομε την εδώ Επανάσταση κι εμεις, μην ανησυχείτε. Ασεβαστάς, Νάνθος, Βαντόνοφ (κατά τους προγόνους μας Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακάλοφ -περιττό να διευκρινίσω γιατι εγώ επιλεγω την -οφ κατάληξη). Δεν θα είστε μονοι σας στα χαρακώματα, ετοιμαστείτε για Φιλική Εταιρεία chapter II. Στην αναγκη θα συμμετέχει και ο Ντατζε και θα την κανουμε Θηλυκή Εταιρεία με Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ !
Θηλυκη εταιρεια!!!!!! Χαχαχχαχααχαχ
δηλαδη;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Tι έγινε βρε παιδιά; Περνάνε και οι πατριαρχικές δυνάμεις τρανς φάση;Pedro έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:11Χαχαχαχαχαχαvantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 14:18 Θα μαζευτούμε στο εξωτερικό οι ασεβαστονανοβαντόνοι και θα ιδρύσομεν αντάρτικο απ όξω, θα χρηματοδοτήσομε την εδώ Επανάσταση κι εμεις, μην ανησυχείτε. Ασεβαστάς, Νάνθος, Βαντόνοφ (κατά τους προγόνους μας Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακάλοφ -περιττό να διευκρινίσω γιατι εγώ επιλεγω την -οφ κατάληξη). Δεν θα είστε μονοι σας στα χαρακώματα, ετοιμαστείτε για Φιλική Εταιρεία chapter II. Στην αναγκη θα συμμετέχει και ο Ντατζε και θα την κανουμε Θηλυκή Εταιρεία με Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ !
Θηλυκη εταιρεια!!!!!! Χαχαχχαχααχαχ
Ενιγουέι, κάντε ό,τι θέτε αρκεί να μην υιοθετήσετε και τα κάρεν-καρέ κουρέματα ως δυναμική πλην αντιπολεμική σημειολογία γιατί δεν πάνε σε όλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-