Αυτός ο λαός που έχει μείνει στην χώρα και που πιθανόν να είναι μειονότητα τώρα πια; Όχι δεν είναι. Δεν έχει δώσει ποτέ σημεία ότι είναι, από αρχαιοτάτων χρόνων. Επειδή όμως σε αυτό τον χώρο υπάρχουν και άλλα συμφέροντα από αρχαιοτάτων χρόνων και αυτά, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πέσει πόδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρυσαυγιτης πατέρας έδειρε 11χρονο Φιλλιπινεζο μαθητή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χρυσαυγιτης πατέρας έδειρε 11χρονο Φιλλιπινεζο μαθητή
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:50
πέραν τούτου ενήλικες που χτυπούν παιδιά πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά
δεν μπορώ να το φανταστώ καν ότι ένας μεγάλος 40+ θα έσπαγε στο ξύλο ένα 10χρονο παιδί σε σημείο μάλιστα να το στέλει νοσοκομείο
τσο και λο
- EKPLIKTIKOS
Ωραία, ας μιλήσουμε με παραδείγματα καλύτερα γιατι μαλλον δεν το χουμε. Οδηγείς; Πώς κρίνεις την οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα; Θα τη χαρακτήριζες ώριμη;Antares έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:18
Αυτός ο λαός που έχει μείνει στην χώρα και που πιθανόν να είναι μειονότητα τώρα πια; Όχι δεν είναι. Δεν έχει δώσει ποτέ σημεία ότι είναι, από αρχαιοτάτων χρόνων. Επειδή όμως σε αυτό τον χώρο υπάρχουν και άλλα συμφέροντα από αρχαιοτάτων χρόνων και αυτά, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πέσει πόδι.
- hellegennes
10ετή κάθειρξη, κυρίως για να μάθει το κοριτσάκι του ότι στην ζωή τα πράγματα έχουν συνέπειες και ειδικά η βία.stargazer έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:18ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:50
πέραν τούτου ενήλικες που χτυπούν παιδιά πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά
δεν μπορώ να το φανταστώ καν ότι ένας μεγάλος 40+ θα έσπαγε στο ξύλο ένα 10χρονο παιδί σε σημείο μάλιστα να το στέλει νοσοκομείο
τσο και λο![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
τύπε όταν μιλάς χωρίς να σκεφτείς πρώτα, δεν τηρείς το τζέντερ προνάου
καλημέρες
- Interregnum
- Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος
Το ένα κακό φέρνει το άλλο.Giorgos έγραψε: 12 Δεκ 2019, 11:58Γιατί μόνο οι 78 από τους 221 μαθητές είναι Έλληνες;Οι Έλληνες που πήγανε σε αυτή τη περιοχή;Μετανάστευσαν στο εξωτερικό;Teros έγραψε: 12 Δεκ 2019, 11:17 Και όλα αυτά σε ένα πολυπολιτισμικο σχολείο της Αθήνας που είναι πολυπολιτισμικό και στο οποίο από τους 221 μαθητές μόνο οι 78 είναι ελληνικής καταγωγής: https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/22 ... no-mathiti
Πάει χάνεται η Ελλάδα..
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
ελπίζω και με τα δύο χέρια στο πληκτρολόγιο μεχμέτ
Ποιου Έλληνα και εσύ; Ακόμη και εδώ που είμαι (στην δουλειά) δεν υπάρχει τρόπος συνεργασίας με αυτά τα άτομα. Είναι ανατολίτικη φάρα. Όσο και να προσπαθεί να μοιάσει στην Ελληνίδα, Γαλλίδα, Ιταλίδα κλπ. (για τις γυναίκες μιλάω) το ανατολίτικο στοιχείο δεν κρύβεται. Πουτανιά και πονηριά σε όλα. Για τους άνδρες πουστιά (είτε είναι στρέιτ, είτε όχι). Αυτό δεν έχει σχέση με ανωριμότητα. Είναι ηθελημένη συμπεριφορά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:20 Ωραία, ας μιλήσουμε με παραδείγματα καλύτερα γιατι μαλλον δεν το χουμε. Οδηγείς; Πώς κρίνεις την οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα; Θα τη χαρακτήριζες ώριμη;
Η Αθήνα γίνεται όλο και περισσότερο πολυπολιτισμική πόλη.Από την ανταλλαγή πληθυσμών το 1923 μέχρι τη δεκαετία του 1990 η Ελλάδα με εξαίρεση την περιοχή της Θράκης ήταν εθνικά και θρησκευτικά ομοιογενής χώρα(υπήρχαν βέβαια οι μουσουλμάνοι της Θράκης και οι Καθολικοί σε μερικά νησιά των Κυκλάδων αλλά ήταν η εξαίρεση).Giorgos έγραψε: 12 Δεκ 2019, 11:58Γιατί μόνο οι 78 από τους 221 μαθητές είναι Έλληνες;Οι Έλληνες που πήγανε σε αυτή τη περιοχή;Μετανάστευσαν στο εξωτερικό;Teros έγραψε: 12 Δεκ 2019, 11:17 Και όλα αυτά σε ένα πολυπολιτισμικο σχολείο της Αθήνας που είναι πολυπολιτισμικό και στο οποίο από τους 221 μαθητές μόνο οι 78 είναι ελληνικής καταγωγής: https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/22 ... no-mathiti
Παρόμοια με του Γάλλου και του Ιταλού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2019, 13:20
Ωραία, ας μιλήσουμε με παραδείγματα καλύτερα γιατι μαλλον δεν το χουμε. Οδηγείς; Πώς κρίνεις την οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα; Θα τη χαρακτήριζες ώριμη;
Δε λέει τίποτα αυτό...
Yippie Kay Yay
Τελικά Έλληνας είσαι ή Ελληνίδα ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
ρε ποσοι ξενοι είναι στην ελλαδα???
θα μου πεις είναι τοσοι ελληνόφωνοι ανθελληνες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ή τους πάμε πέρα από την Κωνταντινούπολη (ευρωπαικό έδαφος) και τα παράλια καλά θα ήταν ή μας φτάνουν έως την Λαμία. Φυσικά αυτές οι ηγεσίες με τους κολαούζους θα πάνε από εκεί που ήρθαν.run έγραψε: 12 Δεκ 2019, 15:43 ρε ποσοι ξενοι είναι στην ελλαδα???
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι εγώ ντρέπομαι που είσαι Έλληνας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές