!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η χουντεμπλεϊκή επέτειος

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Re: Η χουντεμπλεϊκή επέτειος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great »

Η κυρα δεσποινα ειναι ΑΕΚ.Αρα λεει αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 18:43
Ξου ρε χουντοσκατό!

Δεν θα φας αστακο ΠΟΤΕ κρυφοκομμουνα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Rocco Siffredi έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:13 Ο παττακος το ειχε διαψευσει οτι υπηρχε τετοιος διαλογος με την κυραδεσποινα

Η αληθεια ειναι οτι πονατε ακομη
Το πιθανότερο είναι ότι ο Πατακός το είπε για πλάκα (ολυμπιακάκιας γαρ).
Η Δέσποινα το 1973 θεώρησε τον Πατακό υπεύθυνο για το δημοψήφισμα (αυτός λέει έπεισε τον Παπαδόπουλο). Η Δέσποινα όμως υποστήριζε επανασίσφυξη των σχέσεων με king και πίστευε βέβαια ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να γίνει. Δεν του ξαναμίλησε από τότε, αφού μάλιστα όλα αυτά τα πειράματα του Παπαδόπουλου είχαν τα αποτελέσματα που είχαν.
Έτσι το κάρφωσε, δεν πρέπει να ισχύει όμως με τον τρόπο που το λέει αυτή.

Πέραν Δεσποίνης όμως ήταν μεγάλη επιχείρηση για την χούντα και δεν θα το άφηνε ο Ασλάν έτσι.
Θα συμφωνούσα ότι με την Έβερτον ήταν καθαρή η πρόκριση και εξ άλλου ο Ασλάν δεν υπάρχει περίπτωση να το είχε προγραμματίσει από τον ... Σεπτέμβριο, από την Ζενές Ες. Αν ο ΠΑΟ είχε κληρωθεί με έναν εκ των Άγιαξ-Ατλέτικο (το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού) δεν θα είχατε δει τίποτα βέβαια, θα είχε αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός με 0-5, 0-8 - ανάλογα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Alexander the Great έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:19
Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 18:43Ξου ρε χουντοσκατό!
Χουντοφασιστόμουτρο, ταμπέλα δεν θα μου κολλήσεις!
Με τα νεοκομμούνια είμαι στα μαχαίρια! Ρώτα τους για τα κοσμητικά που ακούν από μένα! Από κόκκινοφασίστες μέχρι προδότες! :g030:

Εδώ κάποια δείγματα: search.php?keywords=%CE%BA%CF%8C%CE%BA% ... F%83%CE%B7
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εχει ενδιαφερον που, καθε χρονο, τα βαζελια γιορταζουν τον περιπατο του Αγιαξ.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 22:28
Alexander the Great έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:19
Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 18:43Ξου ρε χουντοσκατό!
Χουντοφασιστόμουτρο, ταμπέλα δεν θα μου κολλήσεις!
Με τα νεοκομμούνια είμαι στα μαχαίρια! Ρώτα τους για τα κοσμητικά που ακούν από μένα! Από κόκκινοφασίστες μέχρι προδότες! :g030:

Εδώ κάποια δείγματα: search.php?keywords=%CE%BA%CF%8C%CE%BA% ... F%83%CE%B7
.
Πες μας λοιπον αστουλη τι εισαι?δεξιος νοικοκυραιος?
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 06 Ιουν 2018, 18:53 Το απογευμα που έπαιζε Παναθηναϊκός-ερ.αστερας είχα αγγλικά στο φροντιστήριο Κόκκινου στην 25ης Μαρτίου.

Προλαβα και ειδα στο σπιτι το πρώτο γκολ του Αντωνιάδη στην αρχη του αγωνα, περιπου στο 3'.

Στο ημιχρονο με εστειλαν να παω στο μάθημα αγγλικων αλλά δεν πηγα. Σε καποιο καφενειο στην Γραβιάς ειδα κοσμο και μπήκα να δω το παιχνίδι. Δεν κάθησα όμως πολύ. Συνέχισα προς το φροντιστήριο και μολις εφυγα άκουσα κραυγές από το 2ο γκολ.

Μετά το καφενειο αντί να πάω ευθεία την Αλεξανδρειας προς 25ης Μαρτίου, εκανα μεγαλυτερη διαδρομη και κατέβηκα από Γραβιάς προς την Βασ. Ολγας. Στην διασταυρωση Μετα εστριψα αριστερα προς την 25η Μαρτίου.

Εκει είδα καμία 15-20 άτομα που πανηγύριζαν επί της Βασ. Όλγας! Είχε τελειώσει το παιχνίδι και είχε προκριθεί η Παναθα !!!

Έτρεξα προς τα εκεί και μετά όλοι μαζί πανηγύριζαμε περπατώντας προς την Ανάληψη για να πάμε σον Λευκό Πυργο. Αυτοκινητα κορναραν, γελιο, ελληνικες σημαιες, σημαιες του Παναθηναϊκού και πανηγυρισμοί.

Εγώ ήμουν μικρός και κάποιοι με πήραν στους ώμους και μου εδωσαν να ανεμιζω μια σημαία του Παναθηναϊκού. Μετά ήρθαν και αλλά άτομα για τους πανηγυρισμούς.

Την επόμενη ημέρα σε μια φωτογραφία απο τους πανηγυρισμούς φαίνομαι κάπου στην Μάρκου Μπότσαρη στην αρχη της πορειας με την σημαία οταν με σηκωσαν στους ώμους .
:goodpost:

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

το καθεστώς επωφεληθηκε απ'τον ΠΑΟ κι οχι το αντιθετο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Εδω βεβαια να θυμησουμε στον OP οτι στην ιδια συνεντευξη η Δεσποινα δηλωσε οτι "δεν υπηρξαν βασανιστηρια επι χουντας"

:giggle: :giggle: :giggle: :giggle:
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

lafkiotis έγραψε: 08 Ιουν 2018, 01:47 Εδω βεβαια να θυμησουμε στον OP οτι στην ιδια συνεντευξη η Δεσποινα δηλωσε οτι "δεν υπηρξαν βασανιστηρια επι χουντας"

:giggle: :giggle: :giggle: :giggle:
Το θέμα των βασανιστηρίων είναι περίεργο.
Οπωσδήποτε η επανάστασις ήταν αναίμακτος, με λίγα θύματα εν πάσει περιπτώσει, αλλά έγιναν και κάποια βασανιστήρια.
Είναι όμως πως θα το δεις.
Αν είσαι π.χ. ο Αβέρωφ που τον είχε αρπάξει το ΕΑΤ-ΕΣΑ θα πεις εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του νόμιμου κράτους και αυτοί είναι παράνομοι και κάνουν βασανιστήρια. Αλλά αν είσαι ο Ιωαννίδης θα πεις ότι "κύριοι ότι είναι ο Βενάρδος με τις γλαδιόλες είναι και ο Αβέρωφ και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι του ΕΑΤ-ΕΣΑ, άρα πρέπει να φάνε μερικές".
Η Δέσποινα είναι λοιπόν της σχολής ότι δεν έγιναν βασανιστήρια.

Οπωσδήποτε ήταν χ*σμένοι όλοι.
Μιά φορά είχε γίνει το εξής επεισόδιο στην οδό Σταδίου.
Ένας φίλος είχε πετύχει στο Μαθηματικό και ήταν στο πρώτο έτος και τον ρώταγα πως τα πάει και μου λέει έχω έξη μαθήματα να περάσω. Του λέω "μπα, σε μας στην Αγγλία το Μαθηματικό έχει 24 μαθήματα στο πρώτο έτος και πρέπει να πάρεις τα 8 κάνοντας επιλογές". Περνάει εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο και κάνει θόρυβο και δεν ακούει καλά αυτός και μου λέει "τιι, εκλογές, μίλα καλά, θες να με κάψεις ;".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

wooded glade έγραψε: 08 Ιουν 2018, 13:27 Το θέμα των βασανιστηρίων είναι περίεργο.
Οπωσδήποτε η επανάστασις ήταν αναίμακτος, με λίγα θύματα εν πάσει περιπτώσει, αλλά έγιναν και κάποια βασανιστήρια.
:goodpost:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”