Τι αναπτυγμένους μυς, ρε καθυστερημένε; Η τύπισσα έχει μπράτσο άντρα μποντιμπιλνταρά που γυμνάζεται 10 χρόνια. Αυτό το μπράτσο είναι δεκαπλάσιο από κανονικής γυναίκας.Northern Spirit έγραψε: 11 Δεκ 2019, 14:20 Οποια γυναικα εχει αναπτυγμενους μυες ειναι ντοπαρισμενη δηλαδη. Seems legit.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
- hellegennes
Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Northern Spirit
Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
Σου εβαλα και αλλες φωτογραφιες αλλως αθλητριων..hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2019, 22:45Τι αναπτυγμένους μυς, ρε καθυστερημένε; Η τύπισσα έχει μπράτσο άντρα μποντιμπιλνταρά που γυμνάζεται 10 χρόνια. Αυτό το μπράτσο είναι δεκαπλάσιο από κανονικής γυναίκας.Northern Spirit έγραψε: 11 Δεκ 2019, 14:20 Οποια γυναικα εχει αναπτυγμενους μυες ειναι ντοπαρισμενη δηλαδη. Seems legit.
Απο εκει και περα το ποσο καλα γυμναζεται ο καθενας δεν ειναι απαραιτητα κακο..Εκτος αν καποιος ειναι προκατειλημενος και απο τον καναπε χωρις να δει τις λεπτομερειες βγαζει το ευκολο συμπερασμα οτι η αθλητρια ειναι ντοπαρισμενη..
Εγω απο την νομικη που εβγαλα εμαθα οτι χωρις στοιχεια δεν μπορει κανεις να βγαλει ασφαλη συμπερασματα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
ε τια να τους εξηγησεις τωρα...Ο κλασικος ελληνας του καναπε ειδε μυωδη μαυρη γυναικα και κατεληξε στο υσμπερασμα οτι ειναι τιγκα στην ντοπα..NewModelArmy έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:30Σωστα.Γιατι η Σακκαρη;Αν μυωδες σωμα=ντοπα, οπως απλοικα πιστευουν πολλοι εδω μεσα,να την κλεισουν μεσα και αυτη
![]()
Μετα ειδε και την Ρωσιδα με μπικινι και κατεληξε στο συμπερασμα οτι αυτην ειναι σιγουρα αθωα...
Καταλαβαινεις τωρα πώς βγαζουνε τα συμπερασματα στην μπανανια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απολαυστικο νημα,βρηκαμε το μοναδικο ανθρωπο στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Northern Spirit
τα εκατομυρια οπαδων της φανταζομαι πιστευουνε οτι ειναι ντοπαρισμενη...Ποιος ξερει ισως να παιρνουνε ντοπα και αυτοι..GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:20 Απολαυστικο νημα,βρηκαμε το μοναδικο ανθρωπο στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη
Ο Ελληναρας ξερει..
Ρε συ αφου δεν εχεις καμια επαφη με το αντικειμενο γιατι εκτιθεσαι;Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:22τα εκατομυρια οπαδων της φανταζομαι πιστευουνε οτι ειναι ντοπαρισμενη...Ποιος ξερει ισως να παιρνουνε ντοπα και αυτοι..GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:20 Απολαυστικο νημα,βρηκαμε το μοναδικο ανθρωπο στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη
Ο Ελληναρας ξερει..![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Φυσιολογικότατη γράμμωση. Έτσι είμαι και εγώ μόνον που είμαι λευκή.Northern Spirit έγραψε: 11 Δεκ 2019, 08:29Επισης σε αυτη την φωτογραφια βαλανε διπλα την Σαραποβα πριν 20 χρονια με την Σερενα στα 35.
Εδω φωτογραφια της Γουiλιαμς στα πριν 20 χρονια στην ιδια ηλικια περιπου με την Σαραποβα της φωτο.
Και είμαι σίγουρη πως και οι υπόλοιπες συμπχωρουμίτισσες κάπως έτσι είναι.
Οι φωτογραφίες αυτές (η σύγκριση θέλω να πω) κυκλοφορούν από το 2016 που έγινε η πρώτη επίθεση στη Ρωσία. Νομίζω πως δεν είχε γεννήσει.Northern Spirit έγραψε: 11 Δεκ 2019, 08:29 η Γουλιαμς πηρε καποια κιλα μεγαλωνοντας (στα 35 δεν μπορεις να δειχνεις σαν 20αρα) και λογω εγκυμοσυνης (εβαλα αρθρο πιο πανω) αλλα ατο μυαλο του παπαρα του ελληνα τα εξτρα κιλα ειναι αποδειξη...ντοπας..![]()
Και από όσο ξέρω η εγκυμοσύνη δεν προκαλεί ..... μούσκουλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 12 Δεκ 2019, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Northern Spirit
Τα κιλα προκαλουνε αυξηση ογκου παμε παρακατω..Juno έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:25
Οι φωτογραφίες αυτές (η σύγκριση θέλω να πω) κυκλοφορούν από το 2016 που έγινε η πρώτη επίθεση στη Ρωσία. Νομίζω πως δεν είχε γεννήσει.
- Northern Spirit
Ποιος το λεει αυτο; Εσυ..Που ,μολις εγραψες οτι ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη... Και μετα μου λες οτι δεν εχω εγω επαφη με το αντικειμενο...GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:23Ρε συ αφου δεν εχεις καμια επαφη με το αντικειμενο γιατι εκτιθεσαι;Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:22τα εκατομυρια οπαδων της φανταζομαι πιστευουνε οτι ειναι ντοπαρισμενη...Ποιος ξερει ισως να παιρνουνε ντοπα και αυτοι..GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:20 Απολαυστικο νημα,βρηκαμε το μοναδικο ανθρωπο στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη
Ο Ελληναρας ξερει..![]()
Ζητε στις γυαλες στις οποιες μπηκατε μονοι σας μεσα.. και πιστευετε οτι ολος ο κοσμος βρισκεται μεσα στη γυαλα που ζειτε εσεις..
Μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση. Νομίζω πως όταν ο Πίθηκας λέει "γυναίκα" εννοεί τις θηλυκές της αγέλης του. Αυτές έχουν γράμμωση αν δεν κάνω λάθος. Να του εξηγήσουμε κάπως ότι οι διεθνείς αθλήτριες είναι homo sapiens sapiens και όποια έχει τέτοιους μύες, έχει πάρει πολλά και διάφορα.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2019, 22:45Τι αναπτυγμένους μυς, ρε καθυστερημένε; Η τύπισσα έχει μπράτσο άντρα μποντιμπιλνταρά που γυμνάζεται 10 χρόνια. Αυτό το μπράτσο είναι δεκαπλάσιο από κανονικής γυναίκας.Northern Spirit έγραψε: 11 Δεκ 2019, 14:20 Οποια γυναικα εχει αναπτυγμενους μυες ειναι ντοπαρισμενη δηλαδη. Seems legit.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:26Τα κιλα προκαλουνε αυξηση ογκου παμε παρακατω..Juno έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:25
Οι φωτογραφίες αυτές (η σύγκριση θέλω να πω) κυκλοφορούν από το 2016 που έγινε η πρώτη επίθεση στη Ρωσία. Νομίζω πως δεν είχε γεννήσει.
Έναν εξορκισμό και γρήγορα παρακαλώ! Ο Πίθηκας δεν είναι καλά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 12 Δεκ 2019, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mε το χερι στο ευαγγελιο ορκισου οτι εχεις πατησει το ποδι σου σε γυμναστηριο πανω απο μια φορα.Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:29Ποιος το λεει αυτο; Εσυ..Που ,μολις εγραψες οτι ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη... Και μετα μου λες οτι δεν εχω εγω επαφη με το αντικειμενο...GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:23Ρε συ αφου δεν εχεις καμια επαφη με το αντικειμενο γιατι εκτιθεσαι;Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:22
τα εκατομυρια οπαδων της φανταζομαι πιστευουνε οτι ειναι ντοπαρισμενη...Ποιος ξερει ισως να παιρνουνε ντοπα και αυτοι..
Ο Ελληναρας ξερει..![]()
![]()
![]()
Ζητε στις γυαλες στις οποιες μπηκατε μονοι σας μεσα.. και πιστευετε οτι ολος ο κοσμος βρισκεται μεσα στη γυαλα που ζειτε εσεις..
Fixed!GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:30Mε το χερι στο ευαγγελιο κοράνι ορκισου οτι εχεις πατησει το ποδι σου σε γυμναστηριο πανω απο μια φορα.Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:29Ποιος το λεει αυτο; Εσυ..Που ,μολις εγραψες οτι ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη... Και μετα μου λες οτι δεν εχω εγω επαφη με το αντικειμενο...GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:23
Ρε συ αφου δεν εχεις καμια επαφη με το αντικειμενο γιατι εκτιθεσαι;![]()
![]()
Όχι ότι έχει ιερό και όσιο, αλλά αν πει ψέματα θα πέσει φάπα από τον Αχμέτ!
- NewModelArmy

Παιδια εσεις που βγαλατε τη Σερενα ντοπε για τη Σακκαρη τι εχετε να πειτε;
Για να δουμε τωρα οπου εχουμε να κανουμε με Ελληνιδα που μπορει να διαβασει το πχορουμ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Επειδή το ξεφτιλισατε, νομίζω πως είναι καιρός να τον φωνάξουμε. Albrecht!!!GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 00:20 Απολαυστικο νημα,βρηκαμε το μοναδικο ανθρωπο στον κοσμο που πιστευει οτι η Σερενα ειναι καθαρη
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι