Δειξτο μουΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:12Τιποτα δεν αποδειχτηκε καημενε...Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:09
Τι να παραθέσεις μωρε;; Και για τη Λούντζη και για το νυφικό τραγούδι το έλεγες ξανά και ξανά και τελικά μπούρδες αποδείχτηκε ότι έλεγες.
Λοιπον για να μην συνεχισουμε το η κοτα εκανε το αυγη η το αυγο την κότα...
Ο Κουτσονικας αναφερει οτι σε Φαναρι,Σουλι και Λακκα Σουλι μιλιουντε και οι 2 γλωσσες...
Στη Τσαμουρια αναφέρει οτι μιλιουντε ''κυριως τα αλβανικια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
-
Giorgos 574
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Λεει ρε ..Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:13 Και τον Κουτσονικα τον έχω μελετήσει ένα σωρό φορες, ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο δε λέει
Αν σε πω εγω ψευτη θα φταίω;;;
-
Giorgos 574
Φυσικά και αποδείχτηκε, όπως και για το δήθεν ελληνικό σύλλογο που το έλεγες ξανά και ξανάΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:12Τιποτα δεν αποδειχτηκε καημενε...Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:09
Τι να παραθέσεις μωρε;; Και για τη Λούντζη και για το νυφικό τραγούδι το έλεγες ξανά και ξανά και τελικά μπούρδες αποδείχτηκε ότι έλεγες.
-
Giorgos 574
Για τους Αρβανίτες χριστιανους δε λέει κάτι συγκεκριμένο...Ρουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:16Λεει ρε ..Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:13 Και τον Κουτσονικα τον έχω μελετήσει ένα σωρό φορες, ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο δε λέει
Αν σε πω εγω ψευτη θα φταίω;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 11 Δεκ 2019, 19:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τι απέδειξες;;; ... οτι οι Λουντζιωτες ειναι ψευτες.;;.δικο τους βιντεο ειναι καημενεεεεεεεGiorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:16Φυσικά και αποδείχτηκε, όπως και για το δήθεν ελληνικό σύλλογο που το έλεγες ξανά και ξανάΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:12Τιποτα δεν αποδειχτηκε καημενε...Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:09
Τι να παραθέσεις μωρε;; Και για τη Λούντζη και για το νυφικό τραγούδι το έλεγες ξανά και ξανά και τελικά μπούρδες αποδείχτηκε ότι έλεγες.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 11 Δεκ 2019, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
viewtopic.php?f=11&t=5375&start=420#p502870
Τι εχεις να πεις για αυτον που εχει .....πτυχία;;;
Να παρουμε της μετριτοις οτι ειπε...;;;
Μπαααααααα.....
Σου εχω και αλλη πτυχιούχα μα παρομοια μαργαριταρια ....θα πεσει γελιο παλι
-
Giorgos 574
Αλλο η γλωσσολογία και αλλο η ιστορία...Ρουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:21viewtopic.php?f=11&t=5375&start=420#p502870
Τι εχεις να πεις για αυτον που εχει .....πτυχία;;;![]()
Να παρουμε της μετριτοις οτι ειπε...;;;![]()
Μπαααααααα.....
Σου εχω και αλλη πτυχιούχα μα παρομοια μαργαριταρια ....θα πεσει γελιο παλι![]()
![]()
-
Giorgos 574
Παλι δεν έχεις τι να πεις
Εσυ για τον Κουτσονικα θα πεις τιποτα....
Κοιτα τα '''''θα γραψουμε την ιστορια των Σουλιωτων χωρις τους Σουλιωτες'''
τα κανουν στην εθνικιστκη Σιπερια..
εδω ειναι Ελλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 11 Δεκ 2019, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Το περίμενα ότι θα είχες παρερμήνευση...Ρουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 19:19σελ 101 για το Φαναρι![]()
![]()
![]()
http://arvanitis.eu/wp-content/uploads/ ... %CF%82.pdf
Λέει ότι έχει χριστιανους λαλούντες την ελληνική και την αλβανική, δηλαδή ότι είναι Έλληνες και Αλβανοί.
Ρε καημενε αν εξαιρεσεις την Παργα ολα τα χωρια στο Φαναρι μιλάνε αρβανιτικα...
Γαμωτο δεν ξερεις απο περιοχη και απλά τρολαρεις τοσες μερες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 11 Δεκ 2019, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Οτι και να πεις ο συγκεκριμένος γλωσσολογος έζησε στην Ελλάδα και αυτα τα είπε σε επιστημονικό συνέδριο, δεν εξυπηρετούσε κάποια ιδεολογία όπως αυτός στο βίντεο.
Ναι μωρε πρωτη φορα Ιταλοι παιζουν τετοιο ρολο ;;;
Τα ιδια κανανε το 1939 τα ιδια και τη δεκαετια του 50 εντος του ΝΑΤΟ
Μας περνατε για χαπατα ετσι;;;
Οτι και να πει ο Ιταλος
Η ΙΣΤΟΡΙΑ [ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ]
ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΤΗΤΑ [ΣΗΜΕΡΙΝΗ]
ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές