Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:40Ουουουου ναι σίγουρα!
Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:40Ουουουου ναι σίγουρα!
Άκου, και άδικο να είχα εγώ για τους Σουλιώτες αυτα που ισχυρίζεσαι σύμφωνα με το ποστ μου είναι απλά παραμυθια, κατάλαβε το επιτέλους.
Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:53 Και δε μου λες, γιατι όταν προπαγανδίζεις στο διαδύκτιο για τους Σουλιώτες παραθέτεις μονο ότι σε βολεύει και όχι την επιστολή του Νεπρεβιστα ή τα λόγια του Αλη στον Τζαβέλλα;;
Νομίζω καταλαβαινεις τι εννοω...![]()
Επίσης πολλά από αυτα που πας και αντιγράφεις μανιωδώς παντού είναι κλεμμένα από Μπουα και ΖαποΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:55Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:53 Και δε μου λες, γιατι όταν προπαγανδίζεις στο διαδύκτιο για τους Σουλιώτες παραθέτεις μονο ότι σε βολεύει και όχι την επιστολή του Νεπρεβιστα ή τα λόγια του Αλη στον Τζαβέλλα;;
Νομίζω καταλαβαινεις τι εννοω...![]()
![]()
![]()
![]()
Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:57
Επίσης πολλά από αυτα που πας και αντιγράφεις μανιωδώς παντού είναι κλεμμένα από Μπουα και Ζαπο![]()
![]()
Σελ 80 Ζωτος Μολοσσος ,Ηπειρωτικαι μελέταιΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:52 Παραδείγματα
http://balkaneana.eu/explore/uploads/pd ... 93f68a.pdf
Για τις επαρχίες Λεσκοβικιου ,Καραμουρατιάς κλπ αναφέρετε
''Στην πλειοψηφεία τους οι μουσουλμανικοί αυτοι πλυθησμοί ,
αν και θεωρουσαν, όπως ολοι οι Τοσκηδες,οτι είναι συγγενικός λαός με τους Ελληνες .....'''![]()
![]()
Λογικό, όλοι οι άνθρωποι είμαστε συγγενείς.Ρουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:48
Η αισθηση συγγένειας μεταξυ Ρωμιών και Τοσκηδων υπηρξε αμφιπλευρη....![]()
Σωστα ..Highlander έγραψε: 11 Δεκ 2019, 16:06Λογικό, όλοι οι άνθρωποι είμαστε συγγενείς.Ρουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:48
Η αισθηση συγγένειας μεταξυ Ρωμιών και Τοσκηδων υπηρξε αμφιπλευρη....![]()
Ουτε ειναι τυχαία η επιστολη του ΥΨΗΛΑΝΤΗ στους αρχηγους των Τοσκικών στρατευμάτωνΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 16:04Σελ 80 Ζωτος Μολοσσος ,Ηπειρωτικαι μελέταιΡουμ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:52 Παραδείγματα
http://balkaneana.eu/explore/uploads/pd ... 93f68a.pdf
Για τις επαρχίες Λεσκοβικιου ,Καραμουρατιάς κλπ αναφέρετε
''Στην πλειοψηφεία τους οι μουσουλμανικοί αυτοι πλυθησμοί ,
αν και θεωρουσαν, όπως ολοι οι Τοσκηδες,οτι είναι συγγενικός λαός με τους Ελληνες .....'''![]()
![]()
Οι Τουρκαλβανοί [Αργυροκάστρου , Πρεμετής κλπ ] λέγουν για τους Ρωμιους συντοπίτες τους
''γιάστε νγκα Μπέσα Γεμι Βλεζερ'''
τουτέστιν '''Εξω από τη πίστη είμαστε αδέρφια'''
Αυτοι οι Τουρκαλβανοί της Τοσκερίας και οχι οι Γκεκηδες η οι Κοσσοβάροι ...τυχαιο ;;
Δεν νομίζω
Δεν είπα τίποτα τέτοιο, εσένα σου έχει κολλήσει η ιδέα ότι και καλα αν ζούσαν σε μια περιοχή που είχε επαφές με τον Ελληνισμό, είχαν αναμιχθεί και με Έλληνες και ξέρανε και κάποια ελληνικά ήταν απαραίτητα σαν τους Σουλιώτες, δε λέγανε Σκιπτάρ κτλ. Πρέπει να χωνέψεις επιτέλους ότι ο όρος δεν είχε εθνοτικό περιεχόμενο αλλά γλωσσικό. Άλλωστε ολόκληρο Αλβανό εθνικιστή και ποιητή έβγαλε η περιοχή του Ζαγορίου οπότε προφανώς θα το λέγανε.Ρουμ έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:52Πλάκα με κάνεις;;;Giorgos 574 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:43Θες τώρα να αρχίσω να ψάχνω και να βρω ότι μέχρι πριν μερικες γενιές δεν ξέρανε καλα ελληνικά;![]()
Αυτο που λες ισχυει για τους Λουντζιωτες αλλα εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι ηταν απλά ...Σκιπεταρ Κριστιάν![]()
Τελικα εισαι μέγα τρολλ![]()
![]()
![]()
Giorgos 574 έγραψε: 11 Δεκ 2019, 16:23
Δεν είπα τίποτα τέτοιο, εσένα σου έχει κολλήσει η ιδέα ότι και καλα αν ζούσαν σε μια περιοχή που είχε επαφές με τον Ελληνισμό, είχαν αναμιχθεί και με Έλληνες και ξέρανε και κάποια ελληνικά ήταν απαραίτητα σαν τους Σουλιώτες, δε λέγανε Σκιπτάρ κτλ. Πρέπει να χωνέψεις επιτέλους ότι ο όρος δεν είχε εθνοτικό περιεχόμενο αλλά γλωσσικό. Άλλωστε ολόκληρο Αλβανό εθνικιστή και ποιητή έβγαλε η περιοχή όποτε προφανώς θα το λέγανε.![]()