Κουκλάρα η Κέισι. Ποιος είπε ότι η Αλιμπέρτη δεν ήταν ωραία; Αυτό το στόμα είναι πολύ σέξι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: GNTM
Δεν έχει ωραίο πρόσωπο?
Απ'τα καλύτερα έχει εκει μεσα (όχι καλύτερο απο την Ουκρανέζα, αλλά οκ, την τρώει λάχανο σε πολλά άλλα, θα 'λεγα). Το μόνο που την χαλάει αυτην (κι εμενα χαλάει αρκετά) ειναι το χαμόγελο. Οταν χαμογελάει έντονα, φαίνονται τα ούλα μεγαλύτερα απο τα δόντια. Ειναι το μονο αρνητικό πάνω της, αλλα οχι ως μοντέλο. Στις φωτογραφίσεις απλά δεν χαμογελάει καθόλου ή μειδιάζει, και βγαίνει κομπλέ, δεν γινεται καν αντιληπτό.
- hellegennes
Φατσικά η Κωνσταντίνα ήταν η πιο όμορφη. Μακράν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- vantono
ε, τότε έχω χάσει επεισόδια. Έχω χάσει ενα ολόκληρο gntm,για την ακρίβεια.Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:29GNTM 1 νικήτρια Ελβετή.vantono έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:25Πόσα γκουνουτουμού έχουν γίνει στην Ελλάδα ρε 'συ? Το πρώτο που θυμάμαι εγώ ειναι πριν 10 χρόνια με τον Γκμοχ, που ηταν στην κριτική επιτροπή κι ενας μακρυμάλλης ξανθός. Αλβανίδα το πήρε αυτό? Υπήρξε κι άλλο πιο πριν που το είχε πάρει Ελβετή?
Η Αννα Μαρία δεν ειναι Ουκρανή, ρωσοπόντια ειναι. Και στα δικά μου μάτια ειναι 1,5 λέβελ κατω απο τις άλλες δύο. Εγώ την Κάτια και την Κέισι έλεγα για τελικό. Εκει θα παιχτεί οντως δυνατό ντερμπάκι μεταξύ αυτων των δύο. Στηρίζω με τα μπούνια Αλβανιδούλα, αλλα και η άλλη ειναι πολύ δυνατη.
GNTM 2 νικήτρια Αλβανίδα.
GNTM 3 νικήτρια Αρμένισσα.
Να δουμε ποτε θα το σηκωσει καμια φορουμιτισσα.Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:29GNTM 1 νικήτρια Ελβετή.vantono έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:25Πόσα γκουνουτουμού έχουν γίνει στην Ελλάδα ρε 'συ? Το πρώτο που θυμάμαι εγώ ειναι πριν 10 χρόνια με τον Γκμοχ, που ηταν στην κριτική επιτροπή κι ενας μακρυμάλλης ξανθός. Αλβανίδα το πήρε αυτό? Υπήρξε κι άλλο πιο πριν που το είχε πάρει Ελβετή?
Η Αννα Μαρία δεν ειναι Ουκρανή, ρωσοπόντια ειναι. Και στα δικά μου μάτια ειναι 1,5 λέβελ κατω απο τις άλλες δύο. Εγώ την Κάτια και την Κέισι έλεγα για τελικό. Εκει θα παιχτεί οντως δυνατό ντερμπάκι μεταξύ αυτων των δύο. Στηρίζω με τα μπούνια Αλβανιδούλα, αλλα και η άλλη ειναι πολύ δυνατη.
GNTM 2 νικήτρια Αλβανίδα.
GNTM 3 νικήτρια Αρμένισσα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ίσως αλλά πριν γίνει σαν σαμπρέλα από τρακτέρ.
- Eθνικοκοινωνιστης
σου αρεσει η ουκρανη?Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:37 Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και οι δύο Ουκρανίδες, Ρωσίδες, τι σκατά είναι, κουκλάρες είναι. Η Άννα Μαρία είναι άγγελος, δεν είναι για Ελλάδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:41σου αρεσει η ουκρανη?Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:37 Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.![]()

- Eθνικοκοινωνιστης
ξεκαθαρα η ουκρανη κατια θα κερδισειΓάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:43Και οι δύο Ουκρανίδες, Ρωσίδες, τι σκατά είναι, κουκλάρες είναι. Η Άννα Μαρία είναι άγγελος, δεν είναι για Ελλάδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:41σου αρεσει η ουκρανη?Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:37 Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.![]()
![]()
δεν ξερω αν εχω κανει ποστ απο νωρις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
η πιο άσχημη εκεί μεσα απο θέμα προσώπου και μόνο, παίζει να είναι η τουρκάλα. Η Κωνσταντινα δεν ηξερα ποια ηταν, χρειάστηκε να τη γκουγκλαρω. Μου ειχε περάσει απαρατήρητη.
Επισης, πριν λιγες μερες ειδα εκεινη την Ελευθερια απο κοντά, και τολμω να πω οτι ειναι πιο συμπαθητικη και πιο ωραια απ'οσο φαινοταν στην τβ. Μικρόσωμη αρκετα, αλλα οκ.
Επισης, πριν λιγες μερες ειδα εκεινη την Ελευθερια απο κοντά, και τολμω να πω οτι ειναι πιο συμπαθητικη και πιο ωραια απ'οσο φαινοταν στην τβ. Μικρόσωμη αρκετα, αλλα οκ.
Ψηφίζει και το κοινό στο τέλος και η Κάτια είναι η πιο μισητή του κοινού. Η πιο αγαπητή του κοινού (Άννα Μαρία) βρίσκεται στον τελικό. Και η Αλβανίδα έχει αβαντάζ διότι οι Αλβανοί είναι πολλοί στην Ελλάδα και θα σχηματίσουν ισχυρό μπλοκ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:45 ξεκαθαρα η ουκρανη κατια θα κερδισει
δεν ξερω αν εχω κανει ποστ απο νωρις
Και η Εμμανουέλα είναι κούκλα η οποία χώρισε (ήταν παντρεμένη) και κατέβηκε στην Αθήνα. Οι περισσότερες από αυτές που μπήκαν στο παιχνίδι και απόκτησαν δημοσιότητα, χώρισαν και κατέβηκαν Αθήνα. Σηκώνει mgtow ανάλυση.

-
Nero
Όντως, και είναι πολύ πιο όμορφή απο τότε που πήρε λίγα κιλά. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί την πείραξε και απ'ότι άκουσα έγινε θέμα και της κάνανε και μπούλιινγκ διαγωνιζόμενες και η Καγιά! Μου φαίνεται τρελό να τη λένε χοντρή την κοπέλα...