!!! DEVELOPMENT MODE !!!

GNTM

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: GNTM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Μπίστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:26 Τι σας αρέσει στην Κέιση ;

Αδιαφορείτε γιά το ωραίο πρόσωπο ;
Κουκλάρα η Κέισι. Ποιος είπε ότι η Αλιμπέρτη δεν ήταν ωραία; Αυτό το στόμα είναι πολύ σέξι.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μπίστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:26 Τι σας αρέσει στην Κέιση ;

Αδιαφορείτε γιά το ωραίο πρόσωπο ;
Δεν έχει ωραίο πρόσωπο? :o
Απ'τα καλύτερα έχει εκει μεσα (όχι καλύτερο απο την Ουκρανέζα, αλλά οκ, την τρώει λάχανο σε πολλά άλλα, θα 'λεγα). Το μόνο που την χαλάει αυτην (κι εμενα χαλάει αρκετά) ειναι το χαμόγελο. Οταν χαμογελάει έντονα, φαίνονται τα ούλα μεγαλύτερα απο τα δόντια. Ειναι το μονο αρνητικό πάνω της, αλλα οχι ως μοντέλο. Στις φωτογραφίσεις απλά δεν χαμογελάει καθόλου ή μειδιάζει, και βγαίνει κομπλέ, δεν γινεται καν αντιληπτό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Φατσικά η Κωνσταντίνα ήταν η πιο όμορφη. Μακράν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vantono

Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:29
vantono έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:25 :smt017 Πόσα γκουνουτουμού έχουν γίνει στην Ελλάδα ρε 'συ? Το πρώτο που θυμάμαι εγώ ειναι πριν 10 χρόνια με τον Γκμοχ, που ηταν στην κριτική επιτροπή κι ενας μακρυμάλλης ξανθός. Αλβανίδα το πήρε αυτό? Υπήρξε κι άλλο πιο πριν που το είχε πάρει Ελβετή?

Η Αννα Μαρία δεν ειναι Ουκρανή, ρωσοπόντια ειναι. Και στα δικά μου μάτια ειναι 1,5 λέβελ κατω απο τις άλλες δύο. Εγώ την Κάτια και την Κέισι έλεγα για τελικό. Εκει θα παιχτεί οντως δυνατό ντερμπάκι μεταξύ αυτων των δύο. Στηρίζω με τα μπούνια Αλβανιδούλα, αλλα και η άλλη ειναι πολύ δυνατη.
GNTM 1 νικήτρια Ελβετή.
GNTM 2 νικήτρια Αλβανίδα.
GNTM 3 νικήτρια Αρμένισσα.
ε, τότε έχω χάσει επεισόδια. Έχω χάσει ενα ολόκληρο gntm,για την ακρίβεια. :102:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:29
vantono έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:25 :smt017 Πόσα γκουνουτουμού έχουν γίνει στην Ελλάδα ρε 'συ? Το πρώτο που θυμάμαι εγώ ειναι πριν 10 χρόνια με τον Γκμοχ, που ηταν στην κριτική επιτροπή κι ενας μακρυμάλλης ξανθός. Αλβανίδα το πήρε αυτό? Υπήρξε κι άλλο πιο πριν που το είχε πάρει Ελβετή?

Η Αννα Μαρία δεν ειναι Ουκρανή, ρωσοπόντια ειναι. Και στα δικά μου μάτια ειναι 1,5 λέβελ κατω απο τις άλλες δύο. Εγώ την Κάτια και την Κέισι έλεγα για τελικό. Εκει θα παιχτεί οντως δυνατό ντερμπάκι μεταξύ αυτων των δύο. Στηρίζω με τα μπούνια Αλβανιδούλα, αλλα και η άλλη ειναι πολύ δυνατη.
GNTM 1 νικήτρια Ελβετή.
GNTM 2 νικήτρια Αλβανίδα.
GNTM 3 νικήτρια Αρμένισσα.
Να δουμε ποτε θα το σηκωσει καμια φορουμιτισσα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:35 Φατσικά η Κωνσταντίνα ήταν η πιο όμορφη. Μακράν.
Ίσως αλλά πριν γίνει σαν σαμπρέλα από τρακτέρ.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Η Τουρκάλα είναι πιο άσχημη κι από την Μαρία. Αν δεν ήταν με τον Τούρκο ούτε στο bootcamp δεν θα πέρναγε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:37 Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.
σου αρεσει η ουκρανη? :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:41
Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:37 Οι Ελλεηνίδες πού κρύφτηκαν πάλι; Ρε τραβάτε εκεί πέρα στο Μπουρνάζι να σας κορνάρουν οι ταρίφες και να νομίζετε ότι είστε ωραίες, σαμπρέλες από τρακτέρ, που μου θέλετε και διεθνή καριέρα.
Και οι δύο Ουκρανίδες, Ρωσίδες, τι σκατά είναι, κουκλάρες είναι. Η Άννα Μαρία είναι άγγελος, δεν είναι για Ελλάδα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Γάταρος έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:43
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:41
Και οι δύο Ουκρανίδες, Ρωσίδες, τι σκατά είναι, κουκλάρες είναι. Η Άννα Μαρία είναι άγγελος, δεν είναι για Ελλάδα.

Εικόνα
ξεκαθαρα η ουκρανη κατια θα κερδισει

δεν ξερω αν εχω κανει ποστ απο νωρις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono

η πιο άσχημη εκεί μεσα απο θέμα προσώπου και μόνο, παίζει να είναι η τουρκάλα. Η Κωνσταντινα δεν ηξερα ποια ηταν, χρειάστηκε να τη γκουγκλαρω. Μου ειχε περάσει απαρατήρητη.
Επισης, πριν λιγες μερες ειδα εκεινη την Ελευθερια απο κοντά, και τολμω να πω οτι ειναι πιο συμπαθητικη και πιο ωραια απ'οσο φαινοταν στην τβ. Μικρόσωμη αρκετα, αλλα οκ.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:45 ξεκαθαρα η ουκρανη κατια θα κερδισει

δεν ξερω αν εχω κανει ποστ απο νωρις
Ψηφίζει και το κοινό στο τέλος και η Κάτια είναι η πιο μισητή του κοινού. Η πιο αγαπητή του κοινού (Άννα Μαρία) βρίσκεται στον τελικό. Και η Αλβανίδα έχει αβαντάζ διότι οι Αλβανοί είναι πολλοί στην Ελλάδα και θα σχηματίσουν ισχυρό μπλοκ.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Και η Εμμανουέλα είναι κούκλα η οποία χώρισε (ήταν παντρεμένη) και κατέβηκε στην Αθήνα. Οι περισσότερες από αυτές που μπήκαν στο παιχνίδι και απόκτησαν δημοσιότητα, χώρισαν και κατέβηκαν Αθήνα. Σηκώνει mgtow ανάλυση.

Εικόνα
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2019, 12:35 Φατσικά η Κωνσταντίνα ήταν η πιο όμορφη. Μακράν.
Όντως, και είναι πολύ πιο όμορφή απο τότε που πήρε λίγα κιλά. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί την πείραξε και απ'ότι άκουσα έγινε θέμα και της κάνανε και μπούλιινγκ διαγωνιζόμενες και η Καγιά! Μου φαίνεται τρελό να τη λένε χοντρή την κοπέλα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”