!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Rebrain Greece

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Bokolis

Re: Rebrain Greece

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bokolis »

Nostalgia έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:27 3000 μικτα μας κανουν 1915 καθαρα, οταν σαν external στην ΕΕ σε καποιο προτζεκτ μεσω μιας Ελληνικης εταιρειας, παιρνεις 6000 μικτα, πραγματικα αδυνατω να αντιληφθω γιατι να γυρισει καποιος.
Δαπίτες που πήγαν εξωτερικό, απέτυχαν και γυρίζουν για τα επιδοτούμενα χρήματα.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Bipsco έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:28
Γιάννης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:51
Bipsco έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:48
Δεν ξέρεις. Δεν είναι φθόνος, είναι η πραγματικότητα. Η αναξιοκρατια ειναι ενα περιπλοκο θεμα που δεν καταλαβαινεις.
Η αλήθεια είναι ότι με την αναξιοκρατία έχω χάσει λίγο επαφή, λόγω πολυετούς διαμονής εκτός μπανανίας. :8)
Αμφιβάλλω ότι δεν έχεις χρησιμοποιησει ποτε μέσο. Ή για τον στρατό ή για κάποια άλλη διευκολυνση
Δεν συνηθίζεται στη χώρα που ζω. Άνοιξε λίγο τα ματάκια σου και νιώσε, μην κρίνεις τα πάντα με τα δεδομένα της μπανανίας.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Gherschaagk έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:21 Είμαι πάρα πολύ περίεργη. Θέλω να μάθω ποιοι θα πάρουν τις θέσεις των 3000 ευρώ. Έναν προς έναν. Βιογραφικό σημείωμα και τους λόγους για οποίους γύρισαν.

Θα ήταν και μια διαφήμιση για την χώρα στην τελική.
Θεσεις σε ιδιωτικες εταιρειες ειναι.Για να υπαρχει επιδοτηση του μισθου θα πρεπει να μεινει ο εργαζομενος τουλαχιστον ακομα ενα χρονο (χωρις επιδοτηση).
Για ποιο λογο λοιπον να πρεπει να μαθεις εσυ ή εγω τα βιογραφικα των ανθρωπων αυτων ; Οι εταιρειες που θα τους παρουν προφανως δεν θελουν να παρουν αχρηστους τυπους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Bokolis

Γιάννης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:32

Η αλήθεια είναι ότι με την αναξιοκρατία έχω χάσει λίγο επαφή, λόγω πολυετούς διαμονής εκτός μπανανίας. :8)
Αμφιβάλλω ότι δεν έχεις χρησιμοποιησει ποτε μέσο. Ή για τον στρατό ή για κάποια άλλη διευκολυνση
Δεν συνηθίζεται στη χώρα που ζω. Άνοιξε λίγο τα ματάκια σου και νιώσε, μην κρίνεις τα πάντα με τα δεδομένα της μπανανίας.
Η οποία χώρα είναι;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:58
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:50
Antigeist έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:22 Βλέπετε; Τι να τα κάνουμε αυτά τα σκουπιδάκια σαν τον Γιαννάκη; Στην Ρωμιά θα μένει όποιος κατά βάθος την αγαπάει και τη νιώθει σαν πρώτη και αντικατάστατη πατρίδα του, αυτός που καβλώνει στη θέα των βουνών, των θαλασσών, του ουρανού της. Οι υπόλοιποι ραβδί. Να βρουν άλλη μπανανία για διακοπές.
Όσοι δεν έχουν φύγει το έκαναν ή επειδή δε μπορουσαν, ή επειδή είχαν κάτι σταθερό καλό δικό τους ή τους κρατούσαν εδώ πράγματα εκτός εργασίας. Επίσης οι περισσότεροι που δε γυριζουν πίσω δεν είναι για τα χρήματα αλλά για τις προοπτικές. Κανείς με προσόντα δεν έμεινε να πεινάει επειδή αγαπά την Ελλάδα. Μη τρελαθουμε
Γενικά συμφωνώ αλλά τα μπερδεύεις λίγο. Απλά η Ελλάδα δεν είναι τα καυλωτικα βουνά που λέει το τρολ, είναι όλοι οι δεσμοί που έχουμε εδώ.
Οπότε είναι λίγο ψευδές το δίλημμα.
Μα δεν υπάρχει δίλημμα.
Ο που ζεις καλύτερα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Γιάννης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:46
Antigeist έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:22 Βλέπετε; Τι να τα κάνουμε αυτά τα σκουπιδάκια σαν τον Γιαννάκη; Στην Ρωμιά θα μένει όποιος κατά βάθος την αγαπάει και τη νιώθει σαν πρώτη και αντικατάστατη πατρίδα του, αυτός που καβλώνει στη θέα των βουνών, των θαλασσών, του ουρανού της. Οι υπόλοιποι ραβδί. Να βρουν άλλη μπανανία για διακοπές.
Τα "σκουπιδάκια σαν εμένα" τα (μας) έχετε με το σεις και με το σας όταν τα (μας) βλέπετε στην Ελλάδα να σκορπάμε απλόχερα τα λεφτά μας και να κινούμε την οικονομία της μπανανίας ως τουρίστες, ελπίζοντας να αρπάξετε κι εσείς κανένα ψίχουλο. Και τα εμβάσματα που στέλνουμε τακτικά, επίσης δεν σας χάλασαν.

Στην μπανανία θα ερχόμαστε όποτε και για όσο θέλουμε. Δεν μπορείτε να μας κρατήσετε απέξω, σας είναι οικονομικά ασύμφορο, δεν σας παίρνει.

Συνεπώς, ο προσωπικός χαρακτηρισμός επιστρέφεται, και μάλιστα με γενναιόδωρο επιτόκιο.
Οι Ινδοί του εξωτερικού είναι καλύτεροι τουρίστες από τους Έλληνες. Επίσης, χαλάνε περισσότερα λεφτα
Άβαταρ μέλους
under

Nostalgia έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:27 3000 μικτα μας κανουν 1915 καθαρα, οταν σαν external στην ΕΕ σε καποιο προτζεκτ μεσω μιας Ελληνικης εταιρειας, παιρνεις 6000 μικτα, πραγματικα αδυνατω να αντιληφθω γιατι να γυρισει καποιος.
Δεν θα παιρνουν 3 χιλιαρικα υποχρεωτικα.Τα 3 χιλιαρικα ειναι μινιμουμ μισθος που επιδοτειται τον πρωτο χρονο.
Αν μια εταιρεια ενδιαφερεται να παρει εσενα πχ που θελεις 5 χιλιαρικα και παλι μπορει να μπει στο προγραμμα.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Να ρθουνε αλλα σε τι δουλειες; Υπαρχει σχεδιο αναπτυξης πχ τεχνολογιων η θα τους χωσουνε στο δημοσιο να τα ξυνουνε;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Antigeist έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:55 Να πάνε να γαμηθούνε. Η χώρα δεν έχει ανάγκη άλλους τέτοιους παπάρες που κάνουν app. Έχει ανάγκη από απλούς τεχνίτες. Έχουμε φτάσει στο σημείο να δυσκολευόμαστε να βρούμε τσαγκάρη και ράφτη της προκοπής, να μην μιλήσω για μάγειρες που έχουμε μάθει να τρώμε σκατά λόγω έλλειψης μαγειρικής παιδείας. Χρειαζόμαστε επίσης γερά παλικάρια γιατί μας έχει φάει η μπάκα και το κακό σουλούπι και όμορφες γυναίκες γιατι οι δικές μας κακά τα ψέματα δεν βλέπονται, χώρια ότι έχουν σουργελιάσει τελείως.
κάτι σε τέτοιο ;
Εικόνα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Bokolis

under έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:32
Gherschaagk έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:21 Είμαι πάρα πολύ περίεργη. Θέλω να μάθω ποιοι θα πάρουν τις θέσεις των 3000 ευρώ. Έναν προς έναν. Βιογραφικό σημείωμα και τους λόγους για οποίους γύρισαν.

Θεσεις σε ιδιωτικες εταιρειες ειναι.Για να υπαρχει επιδοτηση του μισθου θα πρεπει να μεινει ο εργαζομενος τουλαχιστον ακομα ενα χρονο (χωρις επιδοτηση).
Για ποιο λογο λοιπον να πρεπει να μαθεις εσυ ή εγω τα βιογραφικα των ανθρωπων αυτων ; Οι εταιρειες που θα τους παρουν προφανως δεν θελουν να παρουν αχρηστους τυπους.
Όταν τελειώσει η επιδότηση θα παραμείνει και ο μισθός στο ίδιο ύψος;
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Εννοώ πριν φυγεις
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Bipsco έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:35
Εννοώ πριν φυγεις
Όχι, ούτε πριν φύγω.

Θέμα χαρακτήρα. Αν ήταν στον χαρακτήρα μου να βάζω μέσο, καθόμουν και στην Ελλάδα.

Μου κόστισε ένα επιπλέον εξάμηνο στο ΕΚΠΑ (δεν είχα χωθεί σε κομματικές οργανώσεις), αλλά άξιζε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την 10 Δεκ 2019, 20:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
under

Bokolis έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:35
under έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:32

Όταν τελειώσει η επιδότηση θα παραμείνει και ο μισθός στο ίδιο ύψος;
προφανως
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Athos έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:35
Antigeist έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:55 Να πάνε να γαμηθούνε. Η χώρα δεν έχει ανάγκη άλλους τέτοιους παπάρες που κάνουν app. Έχει ανάγκη από απλούς τεχνίτες. Έχουμε φτάσει στο σημείο να δυσκολευόμαστε να βρούμε τσαγκάρη και ράφτη της προκοπής, να μην μιλήσω για μάγειρες που έχουμε μάθει να τρώμε σκατά λόγω έλλειψης μαγειρικής παιδείας. Χρειαζόμαστε επίσης γερά παλικάρια γιατί μας έχει φάει η μπάκα και το κακό σουλούπι και όμορφες γυναίκες γιατι οι δικές μας κακά τα ψέματα δεν βλέπονται, χώρια ότι έχουν σουργελιάσει τελείως.
κάτι σε τέτοιο ;
Εικόνα
.

Οι βελανιδοφάγοι δεν γαμάνε, είναι αυγά. Θα προτιμούσα κάτι σε νέγρο που έχουν τα καλύτερα κορμιά στον κόσμο ή κάτι σε λατινοαμερικάνο που μας μοιάζουν κι όλας. Από γυναίκες βάλε μπόλικο γιαούρτι.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

under έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:32 Θεσεις σε ιδιωτικες εταιρειες ειναι.Για να υπαρχει επιδοτηση του μισθου θα πρεπει να μεινει ο εργαζομενος τουλαχιστον ακομα ενα χρονο (χωρις επιδοτηση).
οπωσδήποτε είναι αστείοι οι ζαίοι που ανακαλύπτουν προσεχώς Δαπίτες να πιάνουν τις θέσεις.

Όμως όπου επιδότηση με βρίσκει απέναντι.
Δεν πιστεύω ότι το σχέδιο μπορεί να τσουλήσει
δε θα βρεί ανταπόκριση ούτε από τους υποψήφιους ούτε από τους εργοδότες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”