Αν ήταν προσωπική επιλογή (μέσω δημοψηφίσματος) με τη συγκεκριμένη αμυντική πολιτική, σαφώς όχι.
Δεν ισχύει μόνο για το στρατό, έχω σχεδόν μηδενική εμπιστοσύνη στη διαχείριση των κρατικών εσόδων σε όλους τους τομείς.

Μάλλον ο τίτλος μου δημιουργεί παρεξήγηση. Μίλησα για το 1/10 κινητής και ακίνητης περιουσίας.
Δεν βλέπω ποιος θα μας άφηνε να αποκτήσουμε τέτοια τεχνογνωσία. Ούτε θα ήθελα να αντιμετωπίσει η χώρα κυρώσεις και οικονομικό αποκλεισμό αντίστοιχο αυτού της Β ΚορέαςEKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:05 Το καλύτερο που εχουμε να κάνουμε ειναι να έχουμε πυρηνικά όπλα, δε νομίζω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αλλιώς την Τουρκία, που είναι πολυ ισχυρότερη χωρα απο εμάς, τόσο που μπορει να δημιουργεί τετελεσμένα οπως στην Κυπρο. Η λογική των πυρηνικων θα πρεπει να ειναι τυπου Κιμ Γιονγκ Ουν, ετοιμοι να πατήσουμε το κουμπί της αυτοκαταστροφής αν χρειαστεί, καθαρα για αμυντικούς σκοπούς. Να πεθάνουμε ολοι, αλλα να τους πάρουμε ολους μαζί.![]()
Κάποιοι εδώ μέσα έχουν πολλάααα λεφτά
αυτο με την ακινητη ειναι αδυνατο.
η τουρκία σε 10 χρόνια μαξ θα έχειST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:25 Δεν βλέπω ποιος θα μας άφηνε να αποκτήσουμε τέτοια τεχνογνωσία. Ούτε θα ήθελα να αντιμετωπίσει η χώρα κυρώσεις και οικονομικό αποκλεισμό αντίστοιχο αυτού της Β Κορέας
Έχεις δίκιο. Θα μπορούσες ας πούμε να πληρώσεις το δέκατο της αξίας της συνολικής περιουσίας σου. Προφανώς δεν τα έχεις ούτε είναι εύκολο να βρεις τα χρήματα αυτά ανά πάσα στιγμή εκτός και αν έχεις υψηλές καταθέσεις αλλά τότε ίσως δεν έπαιρνες δάνειο.Thor έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:31αυτο με την ακινητη ειναι αδυνατο.
Η μονη μου περιουσια ειναι το σπιτι μου και ο μισθος μου.
Πως ακριβως θα δωσω το 10% απ'το σπιτι μου,το οποιο ακομα δεν εχω καν εξοφλησει στη τραπεζα;