Για την ακρίβεια θέλω να πω πως αν ήταν όμορφες δε θα είχαν συμπλέγματα ώστε να μπλέκουν με τέτοιες αστειότητες (που στη πραγματικότητα στοχεύουν λιγότερο σε πραγματικά σοβαρά κοινωνικά θέματα όπως ο βιασμός και περισσότερο χρησιμοποιούν τα προηγούμενα για αυτοπροβολή και ικανοποίηση του εγωισμού τους).Naida έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:33 Η απάντηση του από όπου και να την πάρεις είναι τραγική. Με λίγα λόγια μας είπε "αυτές δεν θέλει να τις βιάσει κάνεις καθότι, κατά τα γούστα του,είναι άσχημες κτλ" "αν ήταν όμορφες,κατά τα γούστα του, θα ήταν λογικό να θέλουν να τις βιάσουν"
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πατριαρχία βιάζει...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Η πατριαρχία βιάζει...
Κι εγώ λέω οτι κολλάτε ταμπελιτσες άσχημες, αγάμητες,υστερικιες κτλ γιατί ενοχλείστε από αυτά που λένε.Belisarius έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:07Για την ακρίβεια θέλω να πω πως αν ήταν όμορφες δε θα είχαν συμπλέγματα ώστε να μπλέκουν με τέτοιες αστειότητες (που στη πραγματικότητα στοχεύουν λιγότερο σε πραγματικά σοβαρά κοινωνικά θέματα όπως ο βιασμός και περισσότερο χρησιμοποιούν τα προηγούμενα για αυτοπροβολή και ικανοποίηση του εγωισμού τους).Naida έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:33 Η απάντηση του από όπου και να την πάρεις είναι τραγική. Με λίγα λόγια μας είπε "αυτές δεν θέλει να τις βιάσει κάνεις καθότι, κατά τα γούστα του,είναι άσχημες κτλ" "αν ήταν όμορφες,κατά τα γούστα του, θα ήταν λογικό να θέλουν να τις βιάσουν"
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 10 Δεκ 2019, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμφωνείς αν είσαι και συ στο 25%;blackpaint έγραψε: 09 Δεκ 2019, 14:53 ...
Εγω συμφωνω με τον υποχρεωτικο ευνουχισμο του 25% των αγοριων και επαυξανω στο 60-70% , αλλα μονο στα λευκα, δυτικα αγορια που προερχονται απο αντιδραστικα εθνη, οπως και σε ολα τα παιδια ψηφοφορων του Τραμπ, Ορμπαν, Σαλβινι, ΛεΠεν και λοιπου δεξιου σκυλολογιου. Τα μη λευκα εθνη δεν θα πειραχθουν, αντιθετα θα τους χορηγηθει προσβαση στον λευκο γυναικειο πληθυσμο, για να πληρωθει το κενο των λευκων ανδρων...
Αν η πλειοψηφία πει να είσαι στο 25% και τα μη λευκά αγόρια να έχουν πρόσβαση στην οικογένειά σου, θα σεβαστείς το αποτέλεσμα της πλειοψηφίας ή απλώς είσαι άλλος ένας αναρχικός που το έχει κάψει από τις ψιλοκυβίνες και λέει μπούρδες;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- blackpaint
ξαναπηγαινε στην αναρτηση μου και δες πως ξεκινα η επομενη προταση. Ξερεις τι σημαινει σαρκασμος, ετσι;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:25Συμφωνείς αν είσαι και συ στο 25%;blackpaint έγραψε: 09 Δεκ 2019, 14:53 ...
Εγω συμφωνω με τον υποχρεωτικο ευνουχισμο του 25% των αγοριων και επαυξανω στο 60-70% , αλλα μονο στα λευκα, δυτικα αγορια που προερχονται απο αντιδραστικα εθνη, οπως και σε ολα τα παιδια ψηφοφορων του Τραμπ, Ορμπαν, Σαλβινι, ΛεΠεν και λοιπου δεξιου σκυλολογιου. Τα μη λευκα εθνη δεν θα πειραχθουν, αντιθετα θα τους χορηγηθει προσβαση στον λευκο γυναικειο πληθυσμο, για να πληρωθει το κενο των λευκων ανδρων...
Αν η πλειοψηφία πει να είσαι στο 25% και τα μη λευκά αγόρια να έχουν πρόσβαση στην οικογένειά σου, θα σεβαστείς το αποτέλεσμα της πλειοψηφίας ή απλώς είσαι άλλος ένας αναρχικός που το έχει κάψει από τις ψιλοκυβίνες και λέει μπούρδες;
Ξέρω.blackpaint έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:29ξαναπηγαινε στην αναρτηση μου και δες πως ξεκινα η επομενη προταση. Ξερεις τι σημαινει σαρκασμος, ετσι;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:25Συμφωνείς αν είσαι και συ στο 25%;blackpaint έγραψε: 09 Δεκ 2019, 14:53 ...
Αλλά ξέρω και πως διάφορα μπορεί να κρύβονται[πίσω από τον σαρκασμό και μας έχεις πρήξει με τις ανθελληνικές ιδέες σου γενικώς.
Αν το έλεγε κάποιος άλλος θα ήταν ξεκάθαρος σαρκασμός. Αλλά από εσένα και κάτι άλλους πχ fluffy, pedro, highlander κλπ δεν είναι απαραίτητο να είναι σαρκασμός.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Belisarius
Αδικήσαμε τα μανουλομάνουλα.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:25 Κι εγώ λέω οτι κολλάτε ταμπελιτσες άσχημες, αγάμητες,υστερικιες κτλ γιατί ενοχλείστε από αυτά που λένε.
- blackpaint
Η ειιρωνεια ειναι πως ιστορικα, στειρωσεις παιδιων εκαναν μονο οι ναζι. Στα δικα μας, ο μονος χρηστης που προτεινε, καθολου σαρκαστικα βεβαια, μαζικη στειρωση των ρομα ηταν ο νεοναζι πανος κατι, με τον σειχη στο αβαταρ. Αλλα δεν ειπε λευκων παιδιων, οποτε δεν τρεχει καστανο.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:34
Ξέρω.
Αλλά ξέρω και πως διάφορα μπορεί να κρύβονται[πίσω από τον σαρκασμό και μας έχεις πρήξει με τις ανθελληνικές ιδέες σου γενικώς.![]()
Αν το έλεγε κάποιος άλλος θα ήταν ξεκάθαρος σαρκασμός. Αλλά από εσένα και κάτι άλλους πχ fluffy, pedro, highlander κλπ δεν είναι απαραίτητο να είναι σαρκασμός.
Ο καθένας είχε τον τρόπο του. Οι ναζί έκαναν λες στειρώσεις, τα μεμέτια έκλεβαν παιδιά των άλλων εθνών και τα έστρεφαν εναντίον όχι απλώς του έθνους τους, αλλά συγκεκριμένα εναντίον των δικών τους ανθρώπων στέλνοντάς τα στον τόπο καταγωγής τους να σφάξουν, ο Ηρώδης λέγεται πως τα σκότωσε όλα, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος τρόπος είναι χειρότερος από κάποιον άλλον. Αλλά θα μου πεις ο καθένας με τις προτιμήσεις του.blackpaint έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:42Η ειιρωνεια ειναι πως ιστορικα, στειρωσεις παιδιων εκαναν μονο οι ναζι. Στα δικα μας, ο μονος χρηστης που προτεινε, καθολου σαρκαστικα βεβαια, μαζικη στειρωση των ρομα ηταν ο νεοναζι πανος κατι, με τον σειχη στο αβαταρ. Αλλα δεν ειπε λευκων παιδιων, οποτε δεν τρεχει καστανο.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:34
Ξέρω.
Αλλά ξέρω και πως διάφορα μπορεί να κρύβονται[πίσω από τον σαρκασμό και μας έχεις πρήξει με τις ανθελληνικές ιδέες σου γενικώς.![]()
Επιμένω ότι η συνεχής ανθελληνική συμπεριφορά από εσένα και τους φίλους σου δεν είναι αθώα ούτε απλό τρολλάρισμα. Ακόμα και δήθεν σαρκασμοί ή αστειάκια από εσάς, δεν είναι απαραίτητα απλώς σαρκασμοί και αστειάκια.
Είπε ο ζεν πρεμιέ του 21ου αιώνα.Belisarius έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:35Αδικήσαμε τα μανουλομάνουλα.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:25 Κι εγώ λέω οτι κολλάτε ταμπελιτσες άσχημες, αγάμητες,υστερικιες κτλ γιατί ενοχλείστε από αυτά που λένε.
Ας πούμε καμία που ενοχλήθηκε από δικά σας posts δεν αντεπιτέθηκε σχολιάζοντας μέγεθος ή (αν)ικανότητα.
Για να καταλάβεις τι σου λέει.
- Belisarius
Φήμες και υπερβολές...
Το υπόλοιπο σχόλιο το κατάλαβες;
Μανουλομάνουλα ή όχι σας πονάνεBelisarius έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:35Αδικήσαμε τα μανουλομάνουλα.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:25 Κι εγώ λέω οτι κολλάτε ταμπελιτσες άσχημες, αγάμητες,υστερικιες κτλ γιατί ενοχλείστε από αυτά που λένε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
Ή βιαστής είμαι ή ανίκανος. Αποφασίστε πρώτα και μετά τα λέμε.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:57Το υπόλοιπο σχόλιο το κατάλαβες;
Πας καλά; Είπα εγώ ότι συμφωνώ με τα χαζοβίντεο στα αρχικά σχόλια; Για τις επιθέσεις που κάνετε κάποιοι εδώ μέσα σε συζητήσεις λέω.Belisarius έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:00Ή βιαστής είμαι ή ανίκανος. Αποφασίστε πρώτα και μετά τα λέμε.
- Belisarius
Έτυχε να μην έχω παρακολουθήσει τα πόστ σου στο παρόν νήμα.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:02Πας καλά; Είπα εγώ ότι συμφωνώ με τα χαζοβίντεο στα αρχικά σχόλια; Για τις επιθέσεις που κάνετε κάποιοι εδώ μέσα σε συζητήσεις λέω.Belisarius έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:00Ή βιαστής είμαι ή ανίκανος. Αποφασίστε πρώτα και μετά τα λέμε.
Μάλλον δεν μου είναι ξεκάθαρη η οπτική σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ