!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τζαμιά στη Ρόδο και την Κώ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τζαμιά στη Ρόδο και την Κώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά σε Κω και Ρόδο
Και τα δύο νησιά έχουν μπει στο στόχαστρο της Τουρκίας με την Αγκυρα να έχει ξεκινήσει, εκτός των άλλων προκλήσεων της, και προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης «τουρκικής μειονότητας» σε αυτά
Αδεια λειτουργίας σε 3 τζαμιά στην Κω και στη Ρόδο έδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Και βέβαια η επιλογή των νησιών δεν είναι τυχαία, αφού η Τουρκία έχει θέσει μειονοτικά θέματα και μάλιστα ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ μειονότητας.

https://www.iefimerida.gr/ellada/i-agky ... dodekanisa
Η Αγκυρα μιλά για τουρκική μειονότητα στα Δωδεκάνησα -«Οι Τούρκοι σε Ρόδο και Κω έχουν φτάσει στο χείλος της εξαφάνισης»
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/i-agky ... dodekanisa

Τον Οκτώβριο τίθεται θέμα της "τουρκικής μειονότητας", το Δεκέμβριο δίνει άδεια για τζαμιά η Κεραμίδα. Αυτό θα πεί γρήγορη αντίδραση της βρωμοδεξιάς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δημοκράτης

Re: Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τζαμιά στη Ρόδο και την Κώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Μη γράφεις μόνο παπαριες άνθρωπε μου και η Ρόδος και η Κως έχει μουσουλμάνος με ελληνική ταυτότητα. Αν ζήτησαν άδεια να ανοίξουν τζάμι προφανώς και πρέπει να την παρουν
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Οι πράκτορες και τα γιουσουφάκια του σουλτάνου σκάβουν μεθοδικά το λάκκο μας, και εμείς κοιτάζουμε απαθείς!
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό »

Όποιος θέλει τζαμιά να τσακιστεί στην Αραβία. Εδώ είναι χριστιανική επικράτεια. Και μόνο η ύπαρξή τους μολύνει τον ελληνικό ορίζοντα.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Δημοκράτης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:26 Μη γράφεις μόνο παπαριες άνθρωπε μου και η Ρόδος και η Κως έχει μουσουλμάνος με ελληνική ταυτότητα. Αν ζήτησαν άδεια να ανοίξουν τζάμι προφανώς και πρέπει να την παρουν
οτι οριζουνε οι συμφωνιες φιλε μου ... τις γνωριζεις ...? για να μην παμε στην αρχη της αμοιβαιοτητας
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ας μας πεί ο Δημοπράττης πότε αναγνώρισε η Ελλάδα μουσουλμανική ή τουρκική (ακόμα χειρότερα) μειονότητα στη Ρόδο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

λιγο υπομονη δεν λυνονται ολα σε μια μερα :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nostromos

αυτοι επρεπε να εχουνε παρει ποδι εδω και χρονια ... οταν καιγανε οι Τουρκοι τα Ελληνικα μαγαζια στην Πολη ... στο τραινο στο καραβι με μια βαλιτσα και μαρς ... μεινανε 2000 δικοι μας εκει και εδω ζητανε και αυτονομιες
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Pillars έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:31 Οι πράκτορες και τα γιουσουφάκια του σουλτάνου σκάβουν μεθοδικά το λάκκο μας, και εμείς κοιτάζουμε απαθείς!
αυτοι ειναι οι ελληνιαρηδες νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ευρωλιγουρια και καπιταλιστες :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Πρέπει να ανοίξουν και σχολεία όμως όχι μόνο τζαμιά. Να μπορούν να μαθαίνουν οι άνθρωποι και την γλώσσα τους.
Δημοκράτης

nostromos έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:36
Δημοκράτης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:26 Μη γράφεις μόνο παπαριες άνθρωπε μου και η Ρόδος και η Κως έχει μουσουλμάνος με ελληνική ταυτότητα. Αν ζήτησαν άδεια να ανοίξουν τζάμι προφανώς και πρέπει να την παρουν
οτι οριζουνε οι συμφωνιες φιλε μου ... τις γνωριζεις ...? για να μην παμε στην αρχη της αμοιβαιοτητας
Η χώρα έχει ελευθερία θρησκευνατος. Όποιος θέλει να ανοίξει έναν ναό με τα λεφτά του πρέπει να μπορεί να τον ανοίξει είτε ειναι Χριστιανός. Είτε μουσλιμς, είτε οπαδός του μακαρόνιοτέρατος. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το θεμα
Δημοκράτης

Οθωμανέλλην έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:07 Πρέπει να ανοίξουν και σχολεία όμως όχι μόνο τζαμιά. Να μπορούν να μαθαίνουν οι άνθρωποι και την γλώσσα τους.
Τα τέτοια μας θα πάρουν που θα ανοίξουμε και σχολεια
Έχουμε ανισοροπους από όλες τις πλευρές βλέπω.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Δημοκράτης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:29
Η χώρα έχει ελευθερία θρησκευνατος. Όποιος θέλει να ανοίξει έναν ναό με τα λεφτά του πρέπει να μπορεί να τον ανοίξει είτε ειναι Χριστιανός. Είτε μουσλιμς, είτε οπαδός του μακαρόνιοτέρατος. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το θεμα
και απο το 2010 που αλλαξε ο νομος γιατι δεν ειχανε ανοιξει....? τους ελειπαν τα χρηματα ...?
https://rodopinews.gr/9297

ωραια μηνυματα περναμε απεναντι ...
Δημοκράτης

nostromos έγραψε: 10 Δεκ 2019, 17:59
Δημοκράτης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:29

και απο το 2010 που αλλαξε ο νομος γιατι δεν ειχανε ανοιξει....? τους ελειπαν τα χρηματα ...?
https://rodopinews.gr/9297

ωραια μηνυματα περναμε απεναντι ...
Ρωτώ α τους ρε, που να ξέρω εγώ γιατί θέλουν να ανοίξουν τζάμι τώρα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”