!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μερικές προτάσεις για την Εθνική Άμυνα
Μερικές προτάσεις για την Εθνική Άμυνα
- Υποχρεωτική στράτευση για όλους άρρενες όταν τελειώσουν με τις σχολικές τους υποχρεώσεις, για 26 μήνες. Με διανομή κατά 60% στρατό ξηράς, και 20% και 20% στο ναυτικο και την αεροπορία αντίστοιχα.
- Η εκπαίδευση των κληρωτών θα διαπλάθει σύγχρονους μαχητές και όχι καθαρίστριες της Καλλιόπης, και όλοι οι απολυθέντες θα είναι επάξια καταρτισμένοι για ατομική επιβίωση σε επίπεδο βρετανικών SAS και ελληνικών ΟΥΚ.
- Αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
- Ανάπτυξη επιχειρήσεων στρατιωτικής και βιομηχανικής κατασκοπείας σε ξένες στρατιωτικές βιομηχανίες.
- 5% Αύξηση στον αριθμό επιλεχθέντων για φοίτηση στην Σχολή Ικάρων.
- Εξυγίανση της συντήρησης όλου του υλικού σε Αεροπορία, Ναυτικό και Στρατό Ξηράς.
- Κατάργηση του "Αμυντικού Δόγματος" και ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων ως δύναμη υποστηρίξεως στις Ελληνικές Κυβερνήσεις για την επιβολή εθνικών συμφερόντων και ατζέντας στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου.
- Απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις με ειδική αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Γαλλίας.
- Άμεση κήρυξη ΑΟΖ στα 12 ν.μ.
- Επανίδρυση Εθνικής Στρατιωτικής & Αεροπορικής Βιομηχανίας. Φοροελαφρύνσεις για Ελληνικες Εταιρείες που θέλουν ασχοληθούν με την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων.
- Μεταρρύθμιση και ανανέωση των στρατιωτικών κανονισμών περί λειτουργίας των Στρατευμάτων.
- Ανάπτυξη και συγκρότηση ισχυρής Αεροπορίας Στρατού.
- Ίδρυση Συντάγματος στα πρότυπα της γαλλικής λεγεώνας των ξένων, για ξένους ανεξαρτήτου καταγωγής.
- Κατασκευή Μεγάλων και Σύγχρονων υπόγειων καταφυγίων για την προστασία του πληθυσμού σε περιπτώσεις πολέμου, πυρηνικής ή φυσικής καταστροφής.
@Parrot
ΥΓ. Προσθέστε ελεύθερα ότι άλλο θέλετε.
- Η εκπαίδευση των κληρωτών θα διαπλάθει σύγχρονους μαχητές και όχι καθαρίστριες της Καλλιόπης, και όλοι οι απολυθέντες θα είναι επάξια καταρτισμένοι για ατομική επιβίωση σε επίπεδο βρετανικών SAS και ελληνικών ΟΥΚ.
- Αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
- Ανάπτυξη επιχειρήσεων στρατιωτικής και βιομηχανικής κατασκοπείας σε ξένες στρατιωτικές βιομηχανίες.
- 5% Αύξηση στον αριθμό επιλεχθέντων για φοίτηση στην Σχολή Ικάρων.
- Εξυγίανση της συντήρησης όλου του υλικού σε Αεροπορία, Ναυτικό και Στρατό Ξηράς.
- Κατάργηση του "Αμυντικού Δόγματος" και ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων ως δύναμη υποστηρίξεως στις Ελληνικές Κυβερνήσεις για την επιβολή εθνικών συμφερόντων και ατζέντας στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου.
- Απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις με ειδική αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Γαλλίας.
- Άμεση κήρυξη ΑΟΖ στα 12 ν.μ.
- Επανίδρυση Εθνικής Στρατιωτικής & Αεροπορικής Βιομηχανίας. Φοροελαφρύνσεις για Ελληνικες Εταιρείες που θέλουν ασχοληθούν με την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων.
- Μεταρρύθμιση και ανανέωση των στρατιωτικών κανονισμών περί λειτουργίας των Στρατευμάτων.
- Ανάπτυξη και συγκρότηση ισχυρής Αεροπορίας Στρατού.
- Ίδρυση Συντάγματος στα πρότυπα της γαλλικής λεγεώνας των ξένων, για ξένους ανεξαρτήτου καταγωγής.
- Κατασκευή Μεγάλων και Σύγχρονων υπόγειων καταφυγίων για την προστασία του πληθυσμού σε περιπτώσεις πολέμου, πυρηνικής ή φυσικής καταστροφής.
@Parrot
ΥΓ. Προσθέστε ελεύθερα ότι άλλο θέλετε.
Re: Μερικές προτάσεις για την Εθνική Άμυνα
-Αυξηση του μισθού των επαγγελματιών οπλίτων
- Κίνητρα για τους στρατευμένους πχ οι αθλητές να μπορούν να αδειοτουνται για αγώνες και προπονήσεις,να δίνεται η δυνατότητα εξόδων πχ για απόκτηση πτυχίου,ενας μικρός μισθός για τα βασικά έξοδα των στρατευμενων
- Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στρατευμενων,καλυτερη διατροφή ,καλύτερα κλινοσκεπασματα ,
- Περισσότερη βάση στις ασκήσεις ως άθληση και όχι ως καψονι
- Φυλλάδια ενημέρωσης για την ασφαλή διαμονή των στρατευμενων προς τους γονεις.
- Κίνητρα για τους στρατευμένους πχ οι αθλητές να μπορούν να αδειοτουνται για αγώνες και προπονήσεις,να δίνεται η δυνατότητα εξόδων πχ για απόκτηση πτυχίου,ενας μικρός μισθός για τα βασικά έξοδα των στρατευμενων
- Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στρατευμενων,καλυτερη διατροφή ,καλύτερα κλινοσκεπασματα ,
- Περισσότερη βάση στις ασκήσεις ως άθληση και όχι ως καψονι
- Φυλλάδια ενημέρωσης για την ασφαλή διαμονή των στρατευμενων προς τους γονεις.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μέσα στις αυτονόητες προτάσεις συγκαταλέγεται οπωσδήποτε και η άρση του αντισυνταγματικού σκανδάλου της μη στράτευσης των γυναικών.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Εγώ μάλλον κλείνω στο να πηγαίνει όποιος θέλει επι πληρωμή.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- blackpaint
τα παντα ολα εισαι ρε μπαγασα, ειδικος σε θεματα στρατιωτικα, παιδειας, δικαιοσυνης. Μεχρι και συνταγματολογος μας προεκυψες 
Σαν μάνα λίγο φοβάμαι που θα κρατήσει όπλο το παιδί μου. Ο γιος μου σε τρία χρόνια θα πάει φαντάρος. Να τα ξεπατωσουν στις ασκήσεις δεν με πειράζει ,αθλητική οικογένεια είμαστε.... το όπλο δεν μπορώ να χωνεψω . Φοβούμαι. Το πα και με πέρασε . Σαν μάνα έχω ακούσει πολλά για τον στρατό. Νομίζω στα δεκαοχτώ χρόνια είναι μικρό το παιδί . Θα έλεγα να κάνουν την στρατευση από τα 23 και μετά υποχρεωτική. Σαν μάνα ανησυχω τι θα τρώει το παιδί μου στον στρατό... Και θέλω εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν στην παρασκευή γευμάτων. Έχω ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες. Δήθεν λεέι βρήκαν κρέατα με σφραγίδες του 1900κατι . Μάνες είμαστε θέλουμε μία απλή ενημέρωση για την κατάρηψη των μύθων. Θα σκαμε όλες μαζί εάν εφαγαν τα παιδιά . Και να τους βάλουν και πλυντήρια στον στρατό εάν δεν έχουν . Και γλυκό στο μενού . Παθαίνουν υπογλυκαιμία τα παιδιά και πλακώνουν τα κρουασάν και σοκολάτες στα κάψιμι. Αααα να μην ξεχάσω το βασικότερο φρούτα και σαλάτες και ένα λίτρο γάλα ημερησίως για τον κάθεε στρατιώτη. Και σωστή άσκηση και σωστή διατροφή. Να μας κάνουν χαρούμενες που πάνε τα παιδιά μας στον στρατό,οχι να σκαμε . Εμένα αυτά είναι τα άγχη μου σαν μάνα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Παλαιότερα ηταν. Λέγεται πως είναι κρεας απο δεινόσαυρο. Είναι και νόστιμο, το λένε γκοτζιλα.Kiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 Σαν μάνα λίγο φοβάμαι που θα κρατήσει όπλο το παιδί μου. Ο γιος μου σε τρία χρόνια θα πάει φαντάρος. Να τα ξεπατωσουν στις ασκήσεις δεν με πειράζει ,αθλητική οικογένεια είμαστε.... το όπλο δεν μπορώ να χωνεψω . Φοβούμαι. Το πα και με πέρασε . Σαν μάνα έχω ακούσει πολλά για τον στρατό. Νομίζω στα δεκαοχτώ χρόνια είναι μικρό το παιδί . Θα έλεγα να κάνουν την στρατευση από τα 23 και μετά υποχρεωτική. Σαν μάνα ανησυχω τι θα τρώει το παιδί μου στον στρατό... Και θέλω εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν στην παρασκευή γευμάτων. Έχω ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες. Δήθεν λεέι βρήκαν κρέατα με σφραγίδες του 1900κατι .Μάνες είμαστε θέλουμε μία απλή ενημέρωση για την κατάρηψη των μύθων. Θα σκαμε όλες μαζί εάν εφαγαν τα παιδιά . Και να τους βάλουν και πλυντήρια στον στρατό εάν δεν έχουν . Και γλυκό στο μενού . Παθαίνουν υπογλυκαιμία τα παιδιά και πλακώνουν τα κρουασάν και σοκολάτες στα κάψιμι. Αααα να μην ξεχάσω το βασικότερο φρούτα και σαλάτες και ένα λίτρο γάλα ημερησίως για τον κάθεε στρατιώτη. Και σωστή άσκηση και σωστή διατροφή. Να μας κάνουν χαρούμενες που πάνε τα παιδιά μας στον στρατό,οχι να σκαμε . Εμένα αυτά είναι τα άγχη μου σαν μάνα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στράτευση και των γυναικών όπως στο Ισραήλ.
"όλοι οι απολυθέντες θα είναι επάξια καταρτισμένοι για ατομική επιβίωση σε επίπεδο βρετανικών SAS και ελληνικών ΟΥΚ."

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μην τον κάνεις βούτυρομπεμπέ το παιδί. Άσε να φάει λίγο η μούρη του χώμα να στρώσει.Kiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 Σαν μάνα λίγο φοβάμαι που θα κρατήσει όπλο το παιδί μου. Ο γιος μου σε τρία χρόνια θα πάει φαντάρος. Να τα ξεπατωσουν στις ασκήσεις δεν με πειράζει ,αθλητική οικογένεια είμαστε.... το όπλο δεν μπορώ να χωνεψω . Φοβούμαι. Το πα και με πέρασε . Σαν μάνα έχω ακούσει πολλά για τον στρατό. Νομίζω στα δεκαοχτώ χρόνια είναι μικρό το παιδί . Θα έλεγα να κάνουν την στρατευση από τα 23 και μετά υποχρεωτική. Σαν μάνα ανησυχω τι θα τρώει το παιδί μου στον στρατό... Και θέλω εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν στην παρασκευή γευμάτων. Έχω ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες. Δήθεν λεέι βρήκαν κρέατα με σφραγίδες του 1900κατι . Μάνες είμαστε θέλουμε μία απλή ενημέρωση για την κατάρηψη των μύθων. Θα σκαμε όλες μαζί εάν εφαγαν τα παιδιά . Και να τους βάλουν και πλυντήρια στον στρατό εάν δεν έχουν . Και γλυκό στο μενού . Παθαίνουν υπογλυκαιμία τα παιδιά και πλακώνουν τα κρουασάν και σοκολάτες στα κάψιμι. Αααα να μην ξεχάσω το βασικότερο φρούτα και σαλάτες και ένα λίτρο γάλα ημερησίως για τον κάθεε στρατιώτη. Και σωστή άσκηση και σωστή διατροφή. Να μας κάνουν χαρούμενες που πάνε τα παιδιά μας στον στρατό,οχι να σκαμε . Εμένα αυτά είναι τα άγχη μου σαν μάνα
Υ.Γ. Είχαμε βρει κάτι κρέατα που περίσσεψαν από τον Εμφύλιο. Νοστιμότατα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
λολGeorge_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:51Μην τον κάνεις βούτυρομπεμπέ το παιδί. Άσε να φάει λίγο η μούρη του χώμα να στρώσει.Kiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 Σαν μάνα λίγο φοβάμαι που θα κρατήσει όπλο το παιδί μου. Ο γιος μου σε τρία χρόνια θα πάει φαντάρος. Να τα ξεπατωσουν στις ασκήσεις δεν με πειράζει ,αθλητική οικογένεια είμαστε.... το όπλο δεν μπορώ να χωνεψω . Φοβούμαι. Το πα και με πέρασε . Σαν μάνα έχω ακούσει πολλά για τον στρατό. Νομίζω στα δεκαοχτώ χρόνια είναι μικρό το παιδί . Θα έλεγα να κάνουν την στρατευση από τα 23 και μετά υποχρεωτική. Σαν μάνα ανησυχω τι θα τρώει το παιδί μου στον στρατό... Και θέλω εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν στην παρασκευή γευμάτων. Έχω ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες. Δήθεν λεέι βρήκαν κρέατα με σφραγίδες του 1900κατι . Μάνες είμαστε θέλουμε μία απλή ενημέρωση για την κατάρηψη των μύθων. Θα σκαμε όλες μαζί εάν εφαγαν τα παιδιά . Και να τους βάλουν και πλυντήρια στον στρατό εάν δεν έχουν . Και γλυκό στο μενού . Παθαίνουν υπογλυκαιμία τα παιδιά και πλακώνουν τα κρουασάν και σοκολάτες στα κάψιμι. Αααα να μην ξεχάσω το βασικότερο φρούτα και σαλάτες και ένα λίτρο γάλα ημερησίως για τον κάθεε στρατιώτη. Και σωστή άσκηση και σωστή διατροφή. Να μας κάνουν χαρούμενες που πάνε τα παιδιά μας στον στρατό,οχι να σκαμε . Εμένα αυτά είναι τα άγχη μου σαν μάνα
αμα είναι να επιδιωξουμε να κολλησουμε κορωναιο για να γίνουμε πιο δυνατοι
- EKPLIKTIKOS
Πώς γίνεται οι γυναίκες να δικαιούνται να δουλέψουν ως επαγγελματίες στο στρατό αλλα να μην είναι σε θέση να υπηρετήσουν; 
2 χρόνια μετά αλλά μου 'ρθε να απαντήσω...
Ξεπάτωμα στις αγγαρείες και στα ξενύχτια μπορεί.
Εκαντοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια,τα περαστικά μαλακίας με όπλό είναι μηδαμινά.
δεν πρόκειτε να δούν ξεπάτωμα σε ασκήσεις,εκτός και αν πάνε ειδικές δυνάμεις.Kiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 Σαν μάνα λίγο φοβάμαι που θα κρατήσει όπλο το παιδί μου. Ο γιος μου σε τρία χρόνια θα πάει φαντάρος. Να τα ξεπατωσουν στις ασκήσεις δεν με πειράζει ,αθλητική οικογένεια είμαστε....
Ξεπάτωμα στις αγγαρείες και στα ξενύχτια μπορεί.
Μην το φοβάσαι,
Εκαντοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια,τα περαστικά μαλακίας με όπλό είναι μηδαμινά.
δεν υπάρχουν αυτά είναι μαλακίες,τα κρέατα είναι πολλές φορές φρέσκα και μόνο καμια κονσέρβα μπορεί να δεις οριακά στη λήξη.(που γενικά δεν τρώνε κονσέρβες είναι φαγητό εκστρατείας)Kiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 Σαν μάνα ανησυχω τι θα τρώει το παιδί μου στον στρατό... Και θέλω εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν στην παρασκευή γευμάτων. Έχω ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες. Δήθεν λεέι βρήκαν κρέατα με σφραγίδες του 1900κατι . Μάνες είμαστε θέλουμε μία απλή ενημέρωση για την κατάρηψη των μύθων.
Έχουν πλυντήρια,καμιά φορά μπορεί να είναι χαλασμένο κανένα,αλλά γενικά έχουν
Και αμουζμπουζ να συμπληρώσω
Τα κακόμοιραKiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 . Παθαίνουν υπογλυκαιμία τα παιδιά και πλακώνουν τα κρουασάν και σοκολάτες στα κάψιμι.
Υπάρχουν
??????????????????????
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βασικά μου τη σπάνε κάτι τέτοιες υπερπροσταευτικες μανάδες.Fluffy έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:00λολGeorge_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:51Μην τον κάνεις βούτυρομπεμπέ το παιδί. Άσε να φάει λίγο η μούρη του χώμα να στρώσει.Kiki mat έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:38 Σαν μάνα λίγο φοβάμαι που θα κρατήσει όπλο το παιδί μου. Ο γιος μου σε τρία χρόνια θα πάει φαντάρος. Να τα ξεπατωσουν στις ασκήσεις δεν με πειράζει ,αθλητική οικογένεια είμαστε.... το όπλο δεν μπορώ να χωνεψω . Φοβούμαι. Το πα και με πέρασε . Σαν μάνα έχω ακούσει πολλά για τον στρατό. Νομίζω στα δεκαοχτώ χρόνια είναι μικρό το παιδί . Θα έλεγα να κάνουν την στρατευση από τα 23 και μετά υποχρεωτική. Σαν μάνα ανησυχω τι θα τρώει το παιδί μου στον στρατό... Και θέλω εγγυήσεις για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν στην παρασκευή γευμάτων. Έχω ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες. Δήθεν λεέι βρήκαν κρέατα με σφραγίδες του 1900κατι . Μάνες είμαστε θέλουμε μία απλή ενημέρωση για την κατάρηψη των μύθων. Θα σκαμε όλες μαζί εάν εφαγαν τα παιδιά . Και να τους βάλουν και πλυντήρια στον στρατό εάν δεν έχουν . Και γλυκό στο μενού . Παθαίνουν υπογλυκαιμία τα παιδιά και πλακώνουν τα κρουασάν και σοκολάτες στα κάψιμι. Αααα να μην ξεχάσω το βασικότερο φρούτα και σαλάτες και ένα λίτρο γάλα ημερησίως για τον κάθεε στρατιώτη. Και σωστή άσκηση και σωστή διατροφή. Να μας κάνουν χαρούμενες που πάνε τα παιδιά μας στον στρατό,οχι να σκαμε . Εμένα αυτά είναι τα άγχη μου σαν μάνα
αμα είναι να επιδιωξουμε να κολλησουμε κορωναιο για να γίνουμε πιο δυνατοι
Τούτη δω είναι ικανή να βάλει τροχόσπιτο έξω από το στρατόπεδο για να μαγειρεύει/πλενει/ξεσκατιζει τον κανακαρη της.
Ασε το παιδί λίγο μόνο του. Δεν θα πάθει τίποτα. Το πολύ πολύ να πήξει στην Καλλιόπη παλεύοντας με το θηρίο. Η να τον τρέχει ο λοχαγός πάνω κάτω άμα ψυλλιαστεί ότι είναι βούτυροπαιδο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Parrot έγραψε: 09 Δεκ 2019, 03:27 .
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 377 Απαντήσεις
- 10288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 5 Απαντήσεις