Ο Δεβελέκος για τον θείο του είπε, όχι για τον παππού του. Δεν καταγόμαστε από τους θείους μας, αν και για τους κομμουνιστές δεν είμαι σίγουρος.Maspoli έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:41 Δεν είναι ασύνηθες για άτομα που πέρασαν από ΧΑ να χεζουν τα μνήματα των προγονων τους όπως δείχνει η περίπτωση Δεβελεκου. Άτομα που βέβαια-όχι τυχαία προφανως-αποδείχτηκαν ρουφιάνοι κατά τον αρχηγό τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομμουνιστές στον ελληνικό στρατό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κομμουνιστές στον ελληνικό στρατό
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Εμπεδοκλής
Όπως και ο εθνομάρτυρας Βελουχιώτης που πολέμησε στις τάξεις του πυροβολικού. Και δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί η θητεία του στρατηγού Σαράφη που ξεκίνησε να πολεμά από τους Βαλκανικούς...Στύγιος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:17 Το ζώον που άνοιξε το νήμα φταίει
Κανονικά θα έπρεπε να κάνω αναφορά
Ε ψιτ Ζώα , μαντέψτε 7/10 ήταν κομμουνιστές!
![]()
-
Εμπεδοκλής
Μπράβο τρολ , άξιος ο μισθός σου.Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:44Τι έγραψα που να δείχνει ασέβεια ως προς τον παππού σου που έπεσε στα οχυρά; Σε ρώτησα για τον δεύτερο παππού σου και ξεκίνησες να βρίζεις. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις με τον δεύτερο παππού σου.Στύγιος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:35 Δεν σεβάστηκες ούτε τον τεθνεώτα παππού μου στα οχυρά, κοροϊδεύεις σαν χαμίνι . Ε σε παραδίδω στη χλεύη
Πού να ξέρω; Κομμουνίστριες ήταν. Μπορεί.
-
Εμπεδοκλής
Και; Αποκλήρωσαν τους γονείς σου και έγινες φιλοναζί; Πες μας για το οικογενειακό σας δράμα;Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:51Πού να ξέρω; Κομμουνίστριες ήταν. Μπορεί.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:49Οι γιαγιάδες σου; Μήπως ψυχαγωγούσαν γερμανούς στρατιώτες;Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 14:47
Κατάλαβα. Ταγματασφαλίτης; Και ντρέπεσαι ρε; Μακάρι και οι δικοί μου παππούδες να ήταν Ταγματασφαλίτες.
Και οι γονείς μου κομμουνιστές ήταν. Γιατί να τους αποκληρώσουν; Αργότερα έγιναν πασοκ και τώρα είναι συριζαίοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:52Και; Αποκλήρωσαν τους γονείς σου και έγινες φιλοναζί; Πες μας για το οικογενειακό σας δράμα;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Εμπεδοκλής
Και; Σε έδιωξαν από το σπίτι; Τα έγραψαν όλα αλλού; Για πες μας; Είσαι μόνος;Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:53Και οι γονείς μου κομμουνιστές ήταν. Γιατί να τους αποκληρώσουν; Αργότερα έγιναν πασοκ και τώρα είναι συριζαίοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:52Και; Αποκλήρωσαν τους γονείς σου και έγινες φιλοναζί; Πες μας για το οικογενειακό σας δράμα;
Όχι ρε, μια χαρά είμαστε. Το μυαλό σας στα φράγκα εσείς οι κομμουνιστές. Μέχρι και τη Μακεδονία πουλήσατε για τα φράγκα, αλλά δεν σας έκατσε, είχε τρεχάλα το Γράμμο.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:55 Και; Σε έδιωξαν από το σπίτι; Τα έγραψαν όλα αλλού; Για πες μας; Είσαι μόνος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 2411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 0 Απαντήσεις