!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κομμουνιστές στον ελληνικό στρατό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Re: Κομμουνιστές στον ελληνικό στρατό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 14:22 Είναι ωραίο πράγμα το γεγονός ότι τα εγγόνια υπηρετούν τον στρατό που τσάκισε τους παππούδες τους. Εδώ οι κομμουνιστές μπορούν να μας πουν ιστορίες από τη θητεία τους στον ελληνικό νατοϊκό στρατό. Τι ΕΣΣΟ ήταν, πού υπηρέτησαν κ.λπ. Ο παππούς θα καμαρώνει από ψηλά.
Είχαμε έναν τύπο που έκανε παρατήρηση στο εκπαιδευτή για τα συνθήματα που λέγαμε. Ότι ήταν γεμάτα μισαλλοδοξία, μίσος κτλ. Η "ήρεμη" συζήτηση ανάμεσα τους έφτασε γρήγορα στον Γράμμο και το Βίτσι. Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα για τις επιστολές Ζαχαριάδη. Ο τύπος ήταν θλιβερός γιατί κατατάλλα ήταν καλό παιδί, ήταν πράγματι σαν να ακούς ακόλουθο αίρεσης να σου αραδιάζει χωρίς να σκέφτεται αρλούμπες που του έμαθε ο ριζοσπάστης (που κουβαλούσε μετά από κάθε έξοδο) αυτολεξεί.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

SuperRogue έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:08
Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 14:22 Είναι ωραίο πράγμα το γεγονός ότι τα εγγόνια υπηρετούν τον στρατό που τσάκισε τους παππούδες τους. Εδώ οι κομμουνιστές μπορούν να μας πουν ιστορίες από τη θητεία τους στον ελληνικό νατοϊκό στρατό. Τι ΕΣΣΟ ήταν, πού υπηρέτησαν κ.λπ. Ο παππούς θα καμαρώνει από ψηλά.
Είχαμε έναν τύπο που έκανε παρατήρηση στο εκπαιδευτή για τα συνθήματα που λέγαμε. Ότι ήταν γεμάτα μισαλλοδοξία, μίσος κτλ. Η "ήρεμη" συζήτηση ανάμεσα τους έφτασε γρήγορα στον Γράμμο και το Βίτσι. Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα για τις επιστολές Ζαχαριάδη. Ο τύπος ήταν θλιβερός γιατί κατατάλλα ήταν καλό παιδί, ήταν πράγματι σαν να ακούς ακόλουθο αίρεσης να σου αραδιάζει χωρίς να σκέφτεται αρλούμπες που του έμαθε ο ριζοσπάστης (που κουβαλούσε μετά από κάθε έξοδο) αυτολεξεί.
Εμείς έναν κομμουνιστή είχαμε κι αυτός ήταν ο ρουφιάνος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Χουργιατς έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:10 γάταρε θύμισε μου μία και εσύ τίνος ο διπλός είσαι :102:
Έχω τόσα παρωνύμια που τα έχω ξεχάσει. Το τελευταίο μου στο παλιό ήταν About.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Το ζώον που άνοιξε το νήμα φταίει
Κανονικά θα έπρεπε να κάνω αναφορά

Ε ψιτ Ζώα , μαντέψτε 7/10 ήταν κομμουνιστές!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Τι έγινε ρε παιδιά; Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ;
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:20 Τι έγινε ρε παιδιά; Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ;

ο στύγιος είπε ότι πάοκ σημαίνει σύριζα σημαίνει νότια μακεδονία :102: ο γάταρος δεν ξέρω γιατί αρπάχτηκε :102:
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Στύγιος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:17 μαντέψτε 7/10 ήταν κομμουνιστές!
Εικόνα
Αυτό προκύπτει από τη φαντασία σου. Το κάτωθι όχι.

Εικόνα
Στύγιος

Δεν πειράζει που είσαι βλάκας , πειράζει που προσπαθείς να μεταδώσεις τη βλακεία σου.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Ωραίο το διαδίκτυο ε; Μπορούμε να βρίζουμε πίσω από μια οθόνη, αλλά από κοντά έχει τρεχάλα στο Γράμμο.
Στύγιος

Δεν σεβάστηκες ούτε τον τεθνεώτα παππού μου στα οχυρά, κοροϊδεύεις σαν χαμίνι . Ε σε παραδίδω στη χλεύη
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ρε στυγιο μην αρπαζεσαι. Αφού είναι τρολακι, δεν το βλέπεις;
Στύγιος

Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:32 Ωραίο το διαδίκτυο ε; Μπορούμε να βρίζουμε πίσω από μια οθόνη, αλλά από κοντά έχει τρεχάλα στο Γράμμο.
Έλα όποτε θες , στο είπα και πιο πριν αλλά κολώνεις κοτούλα

ΚΟΚΟΚΟ.
Στύγιος

Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:35 Ρε στυγιο μην αρπαζεσαι. Αφού είναι τρολακι, δεν το βλέπεις;
Και τα τρολάκια θα μπουν στη θέση τους .
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Γάταρος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 14:57 Με ρώτησες αν θέλω κάτι άλλο. Σε ρώτησα για τον παππού σου και ντρέπεσαι να μου πεις. Τι να υποθέσω; Εγώ δεν είμαι ούτε αλήτης ούτε δωσίλογος, αλλά το γεγονός ότι οι βιολογικοί μου παππούδες ήταν κομμουνιστές το έχω παραδεχτεί και δε θα πρέπει να μου το χτυπάς γιατί δεν τους διαλέγουμε τους συγγενείς μας. Αν τους διαλέγαμε θα ήθελα να κατάγομαι από Ταγματασφαλίτες.
Δεν είναι ασύνηθες για άτομα που πέρασαν από ΧΑ να χεζουν τα μνήματα των προγονων τους όπως δείχνει η περίπτωση Δεβελεκου. Άτομα που βέβαια-όχι τυχαία προφανως-αποδείχτηκαν ρουφιάνοι κατά τον αρχηγό τους.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Στύγιος έγραψε: 08 Δεκ 2019, 15:35 Δεν σεβάστηκες ούτε τον τεθνεώτα παππού μου στα οχυρά, κοροϊδεύεις σαν χαμίνι . Ε σε παραδίδω στη χλεύη
Τι έγραψα που να δείχνει ασέβεια ως προς τον παππού σου που έπεσε στα οχυρά; Σε ρώτησα για τον δεύτερο παππού σου και ξεκίνησες να βρίζεις. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις με τον δεύτερο παππού σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”