Athos έγραψε: 07 Δεκ 2019, 15:48
Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα: "Χτύπησαν" σε δεκάδες σημεία μέσα σε μισή ώρα
Συνολικά 21 σημεία "χτύπησαν" τα ξημερώματα οι αντιεξουσιαστές, μέσα σε μισή ώρα. Στο στόχαστρό τους μπήκαν σούπερ μάρκετ, υποκαταστήματα τραπεζών, μία ΔΟΥ , ενώ πυρπόλησαν αυτοκίνητα αντιπροσωπείας. Οι νεαροί κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές, με πέτρες και σφυριά, στις τζαμαρίες πολυκαταστημάτων. Οι περιοχές που κυρίως μπήκαν στο στόχαστρό τους ήταν: Ηλιούπολη, Αγία Παρασκευή, Ίλιον, ενώ έκαναν και δύο χτυπήματα στην οδό Πανόρμου, λίγα μέτρα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, προκαλώντας ζημιές σε ένα σούπερ μάρκετ και μία τράπεζα. Οι φόβοι της αστυνομίας ότι ομάδες κουκουλοφόρων θα εγκαταλείψουν τα Εξάρχεια ως πεδίο δράσης και θα "χτυπήσουν" περιφερειακά, επιβεβαιώθηκαν όταν στις 03:30 τα ξημερώματα, το ένα μετά το άλλο τα καταστήματα γίνονταν στόχος "μπαχαλάκηδων". Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή και καμία σύλληψη.
(από το palo.gr)
άντε να ξυπνήσει λίγο η ελληνική κοινωνία γιατί μέχρι τώρα το βλέπει ελαφρολαικό φολκλόρ των Εξαρχείων.
Να σβήσουν τα Τσιπροσύνδρομα Βούτση και Τόσκα να αντιληφθούμε ότι έχουμε ανταρτοπόλεμο από συμμορίτες
Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε αλλά θα βρει τα κατάλληλα αντίμετρα.
Μπράβο στα συντροφια που δεν μασάνε!!! Εσείς συνεχίστε να ταΐζετε σανό τα βόδια σας, το ίδιο
ακριβώς γινόταν και επί χούντας, και τότε ήταν συμμορίτες Ρωσοκινουμενοι όσοι αντιστέκονταν, επιτελους πέσαν οι μάσκες, which side are you on! Για πειτε μου ρε Αμερικανοσκυλα, επειδή μπαίνω σπάνια τελευταία, τον υπερασπιστηκατε καλά τον Γεωργιάδη που βγήκε λάδι για την υπόθεση παιδεραστίας;; Πιστεύω πως ναι, άλλωστε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι πολύ πιο σημαντικό πρόσωπο από έναν φτωχοδιαβολο Μολδαβό που δεν τον ξέρει η μάνα του, είπαμε αριστεία δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια έτσι;; Και μια παράκληση προς τα συντροφια στην Αθήνα που αντιστέκονται, να έχετε το νου σας απέναντι στους δήθεν συντρόφους, αυτούς μόνο έχουμε να φοβόμαστε και κανέναν άλλο, εμένα προχτές μου έκαναν καταγγελία και με έχουν μπλέξει και καλά σύντροφοι που απλά είχαμε κάποιες προσωπικές διαφορές, δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες και δεν έχει καμία σημασία ούτε θα μου κάνουν τίποτα, θα πάρουν τα @@ μου, το λέω για να προσέχει οποίος είναι ακόμα πολύ αθώος και δεν το έχει συνειδητοποιήσει, αυτοί οι δήθεν σύντροφοι είναι που πάντα κατέστρεφαν το κίνημα και καπελωναν τον αγώνα των αγνων ιδεολόγων, μην τους αφήσετε παιδιά, μην επιτρέψετε σε κανένα καθίκι υποκριτή να σας κλείσει μέσα και να καταστρέψετε τη ζωή σας και αυτός μετά να το παίζει και αναρχοπατερας από πάνω, αυτοί είναι ο καρκίνος του κινήματος, το νου σας αδέρφια!!!