Αν δεν ανοίξετε την πόρτα πετάξτε μου έξω ένα χαλάκι τουλάχιστοhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:41 Βγήκε από το πορτάκι, αλλά δεν ήξερε ότι δεν ανοίγει απ' την απέξω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια Επισκεπτών
-
_Naida_
Re: Σχόλια Επισκεπτών
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έχω 2 μελομακάρονα, θες;_Naida_ έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:54Αν δεν ανοίξετε την πόρτα πετάξτε μου έξω ένα χαλάκι τουλάχιστοhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:41 Βγήκε από το πορτάκι, αλλά δεν ήξερε ότι δεν ανοίγει απ' την απέξω.και κανένα ψαράκι.
_Naida_ έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:54Αν δεν ανοίξετε την πόρτα πετάξτε μου έξω ένα χαλάκι τουλάχιστοhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:41 Βγήκε από το πορτάκι, αλλά δεν ήξερε ότι δεν ανοίγει απ' την απέξω.και κανένα ψαράκι.
Θα ανοίξουμε ψάχνω τα κλειδιά
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
_Naida_
don't speak έγραψε: 07 Δεκ 2019, 23:03Έχω 2 μελομακάρονα, θες;_Naida_ έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:54Αν δεν ανοίξετε την πόρτα πετάξτε μου έξω ένα χαλάκι τουλάχιστοhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:41 Βγήκε από το πορτάκι, αλλά δεν ήξερε ότι δεν ανοίγει απ' την απέξω.και κανένα ψαράκι.

Τα ξέχασες εκεί που πήγες χθες.LEONAS έγραψε: 07 Δεκ 2019, 23:04_Naida_ έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:54Αν δεν ανοίξετε την πόρτα πετάξτε μου έξω ένα χαλάκι τουλάχιστοhellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:41 Βγήκε από το πορτάκι, αλλά δεν ήξερε ότι δεν ανοίγει απ' την απέξω.και κανένα ψαράκι.
Θα ανοίξουμε ψάχνω τα κλειδιά
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
vagabondo έγραψε: 07 Δεκ 2019, 20:43 Πάντως, αυτή η απενεργοποίηση και μετά πάλι ενεργοποίηση των μελών,κάπου πρέπει να σταματήσει.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
_Naida_
Spiros252

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Καλως ηρθες! 
Καλώς σας βρήκα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτή τη μαλακία να την κόψετε..
Δεν σας βρήκα καλώς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-