Μια χαρά την έχει χάσει την ψυχραιμία του παλιότερα, τότε που φέρεται να γρονθοκόπησε την κομμούνα. Ακομα και να μην την γρονθοκοπησε τελικά (που μια χαρά το πιστεύω, εκτός αν δεν πρόλαβε) μια χαρά την έχασε, δημιουργώντας τετοιο σαματά.Ασέβαστος έγραψε: 07 Δεκ 2019, 08:36δεν χανει ψυχραιμια ουτε δευτερολεπτο. δεν ουρλιαζει, δε βριζει αισχρα (βριζει με στοχευμενο τροπο, ωστε μετα να μπορει να ισχυριστει οτι απλως λεει αληθινα γεγονοτα, π.χ. ειναι πραγματι σταλινοφασιστας), δε φτυνει δε βαραει, δε χτυπιεται σα λυσσασμενος. και ακομη και οταν του κανουν τα παραπανω, ειναι ζεν και εξακολουθει να μιλαει με σταθερη φωνη, και με λογια που βγαζουν νοημα και οχι ουρλιαχτα.vantono έγραψε: 06 Δεκ 2019, 20:50Ασέβαστος έγραψε: 06 Δεκ 2019, 20:01 καταφερνει να μιλα με ψυχραιμια, ενω γυρω του βγαζουν αφρους και αυτοξεφτιλιζονται.![]()
Και πώς ακριβώς καταφέρνει να μιλάει με ψυχραιμία, όταν οι πρώτες λέξεις που λέει μόλις του ανοίγουν το μικρόφωνο, ειναι "άεργε σταλινοφασίστα κομματικε υπάλληλε"?
Ψυχραιμια ο τζημερος, το ακουσαμε κι αυτο![]()
Ελα μωρέ παπαρα, απο σενα τουλάχιστον περιμενω σοβαρότητα. Έλεος τωρα
Ο δε Τσόχος βεβαια (ο αθρογραφος δηλαδή), με απολυτη ψυχραιμία τον εσκισε παραπανω![]()
ε, ειναι κι αυτο καποιο ταλεντο.ο μεσος ανθρωπος δεν θα μπορουσε να συγκρατηθει ετσι
![]()
Επίσης, όταν εμένα μου δίνεται ο λόγος αμέσως μετά απο πχ εναν χρυσαυγίτη που κατά τ'αλλα συμμετέχει ήρεμα και ωραία σε μια σοβαρή κουβέντα για το Μακεδονικό,χωρίς να με εχει προσβάλλει προσωπικά, κι εμενα μολις μου ανοιγουν το μικρόφωνο οι πρώτες μου λέξεις να ειναι άναρθροι ψυχακικοειδείς χαρακτηρισμοί του τύπου "φασίστα παλιοναζί,σπορά των ηττημένων του '45, στραβοχυσιά του Αδόλφου", μόνο ψύχραιμο δεν μπορείς να με πεις. Είναι όλα αυτά που προανέφερα ο φασίστας αυτος? Ναι, σαφώς και ειναι αλλά εκείνη τη στιγμή αυτό που είμαι και εγώ, ειναι ενας μαλάκας με εσκεμμένη προσπάθεια να μπαχαλέψω την κουβέντα και να εκτροχιάσω την όποια σοβαρή κοινή συζήτηση εκεί μέσα, επειδη ειμαι κομπλεξικό προσοχοπουτανάκι. Ψύχραιμο πάντως, το μονο που δεν με λες.