stavmanr έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:54
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Έχω γίνει φαν του Μητσοτάκη και της παρέας του.
Βλέπω σαν γνήσιος αριστερός προσπαθείς να βγάλεις ως αρνητικό κάθε μέτρο κάθε κυβέρνησης που δεν είναι αριστερή.
1. Δεν ειμαι αριστερος. 2. Στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε αριστερα ουτε δεξια, υπαρχουν απατεωνες πολιτικοι και ηλιθιοι πολιτες.
Marios έγραψε: 05 Δεκ 2019, 21:45Το κοινωνικό μέρισμα στην Κύπρο δεν το βλέπουμε ούτε με κυάλια και εσύ γκρινιάζεις αν η κυβέρνηση δίνει κοινωνία μέρισμα. Και δώρο Χριστουγέννων να δώσει πάλι θα γκρινιάζεις. Αυτοί είστε.
εντωμεταξυ τα νδουλικα οικειοποιουνται τα οικονομικα αποτελεσματα των μαδουρων και ταυτοχρονα συνοπολογιζουν στις δικες τους παροχες τις παροχες των μαδουρων
χωρια οτι απο την προεκλογικη παροχη των μαδουρων δεν πηραν οι ανεργοι και παλι φραγκο
δημοσιονομικο κενο 400 μυρια ενω οι φοροι καταβαλλονται κατα 80% μετα τον ιουνιο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Οι 5 στους 6, από όσους έλαβαν κοινωνικό μέρισμα τον Δεκέμβριο του 2018 δεν θα το πάρουν φέτος, ενώ σε μεγάλες κατηγορίες χαμένων αναδεικνύονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και οι μακροχρόνια άνεργοι.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Με τον Πίκο το πήραν 3.700.000 άτομα. Με τον Κούλη πόσοι ;
Στην οικογένειά μου η μείωση του ΕΝΦΙΑ και το προεκλογικό επίδομα ( απ' το κοινωνικό μέρισμα του Κούλη δεν πήραμε ) δεν φτάνει ούτε το μισό του κοινωνικού μερίσματος του 2018. Αυτό σημαίνει πως η μείωση του ΕΝΦΙΑ που μας έκανε δεν μας ευνόησε. Και αναρωτιέμαι ποιους ευνόησε ; Μήπως τελικά ευνόησε αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία όπως λένε οι Ζαίοι ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Στην οικογένειά μου η μείωση του ΕΝΦΙΑ και το προεκλογικό επίδομα ( απ' το κοινωνικό μέρισμα του Κούλη δεν πήραμε ) δεν φτάνει ούτε το μισό του κοινωνικού μερίσματος του 2018. Αυτό σημαίνει πως η μείωση του ΕΝΦΙΑ που μας έκανε δεν μας ευνόησε. Και αναρωτιέμαι ποιους ευνόησε ; Μήπως τελικά ευνόησε αυτούς που έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία όπως λένε οι Ζαίοι ;
Παλι τα ιδια θα λεμε ; Κλινικα ηλιθιοι ειστε ; Δεν καταλαβαινετε ελληνικα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Παλι τα ιδια θα λεμε ; Κλινικα ηλιθιοι ειστε ; Δεν καταλαβαινετε ελληνικα ;
Πήρες όλη την εξυπνάδα εσύ και δεν περίσσεψε κάτι και για μας.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Μία μείωση του ενφια δίνει αξία στα σπίτια. Δίνει κίνητρα στο να αγοράσει κάποιος σπίτι και βοηθά τα ακινητα να πάρουν κάποια αξία. Επίσης με την μείωση του ενφια ήρθε και μια μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, και στο αίσχος του φόρου αλληλεγγύης και ερχεται μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις.. Δηλαδή χεστηκαμε για το πόσες οικογένειες πασοκ Ν και ζαιων επί σύριζα πήραν λεφτά που δεν έπρεπε να πάρουν. Την ΝΔ την ψηφίσαμε για να μειωθούν οι φόροι και τα λεφτά αυτά να τα χειριστούν αυτοί που τα έβγαλαν.