!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμερα η απέλαση του πρέσβη της Λιβύης
Σήμερα η απέλαση του πρέσβη της Λιβύης
Για την αοζ με την Τουρκία. Βασικά η συμφωνία υπογράφηκε από 2 χώρες, οπότε υπάρχει ένα ερώτημα: Γιατί δεν γίνεται απέλαση και του πρέσβη της Τουρκίας?
Εάν έχει κανείς διάθεση να σχολιάσει σοβαρά, ας το κάνει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Σήμερα η απέλαση του πρέσβη της Λιβύης
Απέλαση του Τούρκου πρέσβη έπρεπε να γίνει. Μας φταίει ο γαιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι.
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ, αλλά περιμένω να δω καμία σοβαρή δικαιολογία.
Γιατί έχεις την κυβέρνηση που ψήφισες και την εξουσία που στηρίζεις.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:10 Αυτής της άποψης είμαι και εγώ, αλλά περιμένω να δω καμία σοβαρή δικαιολογία.
γιατί είναι ηλίθιοι.θα μπορούσαν απλά να αναγνωρίσουν τους άλλους σαν επίσημη κυβέρνηση της λιβύης και να του πούνε ένα,φίλε φύγε δεν εκπροσωπεις τίποτα
Η Ε.Ε στο σύνολό της έχει αναγνωρίσει την <<κυβέρνηση>> της Λιβύης, η οποία έκανε την συμφωνία με την Τουρκία.nowhere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:20 γιατί είναι ηλίθιοι.θα μπορούσαν απλά να αναγνωρίσουν τους άλλους σαν επίσημη κυβέρνηση της λιβύης και να του πούνε ένα,φίλε φύγε δεν εκπροσωπεις τίποτα
Γιατί κοκοκοκο.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2019, 09:45 Για την αοζ με την Τουρκία. Βασικά η συμφωνία υπογράφηκε από 2 χώρες, οπότε υπάρχει ένα ερώτημα: Γιατί δεν γίνεται απέλαση και του πρέσβη της Τουρκίας?
Αυτό θεωρητικά μπορεί να είναι σωστό αλλά στην πράξη όχι και τόσοEchelon έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:42Η Ε.Ε στο σύνολό της έχει αναγνωρίσει την <<κυβέρνηση>> της Λιβύης, η οποία έκανε την συμφωνία με την Τουρκία.nowhere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:20 γιατί είναι ηλίθιοι.θα μπορούσαν απλά να αναγνωρίσουν τους άλλους σαν επίσημη κυβέρνηση της λιβύης και να του πούνε ένα,φίλε φύγε δεν εκπροσωπεις τίποτα
Η κίνηση αυτή αποπνέει καθαρά αδυναμία, πρόκειται για αυτογκόλ.
Είναι σαν να παραδέχεται η κυβέρνηση του Κούλη ότι δεν μπορεί να αγγίξει την Τουρκία , αναλαμβάνοντας επιθετική πρωτοβουλία μόνο έναντι της Λιβύης, δηλαδή του ενός εκ των δύο εταίρων της συμφωνίας και μάλιστα εκείνου με τον οποίο έχουμε το μικρότερο πρόβλημα.
Είναι σαν να παραδέχεται η κυβέρνηση του Κούλη ότι δεν μπορεί να αγγίξει την Τουρκία , αναλαμβάνοντας επιθετική πρωτοβουλία μόνο έναντι της Λιβύης, δηλαδή του ενός εκ των δύο εταίρων της συμφωνίας και μάλιστα εκείνου με τον οποίο έχουμε το μικρότερο πρόβλημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2019, 09:45 Για την αοζ με την Τουρκία. Βασικά η συμφωνία υπογράφηκε από 2 χώρες, οπότε υπάρχει ένα ερώτημα: Γιατί δεν γίνεται απέλαση και του πρέσβη της Τουρκίας?
Εγώ θα σου πω τη δικαιολογία του Δένδια που απάντησε στην ερώτηση αυτή : οι Τούρκοι πάντα έλεγαν ότι θα κάνουν αυτή τη συμφωνία ενώ οι Λίβυοι το διέψευδαν.Αρα δεν απελαύνεται λόγω της συμφωνίας αλλά επειδή μας είπε ψέματα.
δεν νομίζω αλλά και πάλι δεν έχει σημασία.αν θέλαν να πιέσουν κάπως χωρίς να φανούν καραγκιόζηδες αυτό έπρεπε να κάνουνEchelon έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:42 Η Ε.Ε στο σύνολό της έχει αναγνωρίσει την <<κυβέρνηση>> της Λιβύης, η οποία έκανε την συμφωνία με την Τουρκία.
Αυτό που μπορούσε να κάνει, εφόσον δεν κοταγε να διώξει τον Τούρκο πρεσβη, ήταν να καλέσει και τους δύο για εξηγησεις.
Έτσι θα φαινόταν ότι αναλάμβανε κάποια πρωτοβουλία , εκφράζοντας δυσφορία και προς Τουρκία και προς Λιβύη, αλλά σε όχι ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους.
Έτσι θα φαινόταν ότι αναλάμβανε κάποια πρωτοβουλία , εκφράζοντας δυσφορία και προς Τουρκία και προς Λιβύη, αλλά σε όχι ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους.
Ούτε ο ίδιος δεν πείθεται με αυτό το επιχείρημα.πατησιωτης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:46panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2019, 09:45 Για την αοζ με την Τουρκία. Βασικά η συμφωνία υπογράφηκε από 2 χώρες, οπότε υπάρχει ένα ερώτημα: Γιατί δεν γίνεται απέλαση και του πρέσβη της Τουρκίας?
Εγώ θα σου πω τη δικαιολογία του Δένδια που απάντησε στην ερώτηση αυτή : οι Τούρκοι πάντα έλεγαν ότι θα κάνουν αυτή τη συμφωνία ενώ οι Λίβυοι το διέψευδαν.Αρα δεν απελαύνεται λόγω της συμφωνίας αλλά επειδή μας είπε ψέματα.![]()
-
πατησιωτης
Τούρκος πρέσβυς δεν έχει απελαθεί ούτε όταν έγινε εισβολή στην Κύπρο.Τον Δεκαπενταύγουστο του 1974 ο Καραμανλής προτίμησε να φύγει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ παρά να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με την Τουρκία.Και φυσικά δεν γίνονται και πορείες διαμαρτυρίας προς την τουρκική πρεσβεία για το γεγονός αυτό.
-
πατησιωτης
Namrail έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:48Ούτε ο ίδιος δεν πείθεται με αυτό το επιχείρημα.πατησιωτης έγραψε: 06 Δεκ 2019, 10:46panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2019, 09:45 Για την αοζ με την Τουρκία. Βασικά η συμφωνία υπογράφηκε από 2 χώρες, οπότε υπάρχει ένα ερώτημα: Γιατί δεν γίνεται απέλαση και του πρέσβη της Τουρκίας?
Εγώ θα σου πω τη δικαιολογία του Δένδια που απάντησε στην ερώτηση αυτή : οι Τούρκοι πάντα έλεγαν ότι θα κάνουν αυτή τη συμφωνία ενώ οι Λίβυοι το διέψευδαν.Αρα δεν απελαύνεται λόγω της συμφωνίας αλλά επειδή μας είπε ψέματα.![]()
Ασφαλώς και δεν πείθεται.Εχει όμως βάση στο διπλωματικό πρωτόκολλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις