!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 41!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Re: ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 41!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

wooded glade έγραψε: 06 Ιουν 2018, 09:52
Esperos έγραψε: 06 Ιουν 2018, 09:40 Εγώ δεν κατάλαβα, αν αυτά τα νήματα εξυπηρετουν προπαγανδιστικούς σκοπούς από σύγχρονους νοσταλγούς ή απλά είναι νήματα.

Νομίζω πως το να δηλώνει κάποιος νεοναζί ή χρυσαυγίτης, για να λαμβάνουμε τα μέτρα μας οι υπόλοιποι, είναι "must" που λένε.

Ρε, Alexander the Great, ποια είναι η γνώμη σου για τον Χίτλερ και τι μας συμβουλεύεις να ψηφίσουμε για καλύτερα στις επόμενες εκλογές?
Δεν είναι μέλος των αβγών.
Στο παλιό πχόρουμ, πριν το 2011-12 που εμφανίστηκε η ΧΑ είχαμε δυό-τρεις δυναμικούς γερμανοτσολιάδες, που όμως εξαφανίστηκαν μετά από προσώπου γης.
Τα αβγά λένε ότι τα κάνανε αυτά όταν ήταν μικροί.
Στο site τους πάντως μέχρι και το 2013 αγόραζες από το e-shop ότι χιτλερικό σουβενίρ ήθελες. Αλλά τώρα έχει μόνο μπρελόκ με μαίανδρους.

Ανέβασα μια φωτογραφία απ τον Άγιο, να πας να δεις να μας πεις που έτρωγες τους λουκουμάδεες
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Esperos έγραψε: 06 Ιουν 2018, 09:56
wooded glade έγραψε: 06 Ιουν 2018, 09:52
Esperos έγραψε: 06 Ιουν 2018, 09:40 Εγώ δεν κατάλαβα, αν αυτά τα νήματα εξυπηρετουν προπαγανδιστικούς σκοπούς από σύγχρονους νοσταλγούς ή απλά είναι νήματα.

Νομίζω πως το να δηλώνει κάποιος νεοναζί ή χρυσαυγίτης, για να λαμβάνουμε τα μέτρα μας οι υπόλοιποι, είναι "must" που λένε.

Ρε, Alexander the Great, ποια είναι η γνώμη σου για τον Χίτλερ και τι μας συμβουλεύεις να ψηφίσουμε για καλύτερα στις επόμενες εκλογές?
Δεν είναι μέλος των αβγών.
Στο παλιό πχόρουμ, πριν το 2011-12 που εμφανίστηκε η ΧΑ είχαμε δυό-τρεις δυναμικούς γερμανοτσολιάδες, που όμως εξαφανίστηκαν μετά από προσώπου γης.
Τα αβγά λένε ότι τα κάνανε αυτά όταν ήταν μικροί.
Στο site τους πάντως μέχρι και το 2013 αγόραζες από το e-shop ότι χιτλερικό σουβενίρ ήθελες. Αλλά τώρα έχει μόνο μπρελόκ με μαίανδρους.

Ανέβασα μια φωτογραφία απ τον Άγιο, να πας να δεις να μας πεις που έτρωγες τους λουκουμάδεες
που ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

wooded glade έγραψε: 06 Ιουν 2018, 10:03 που ;
viewtopic.php?f=18&t=232&p=98448#p98448

όταν ξυπνάω το πρωί
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”