Αυτοί που λένε ότι οι κάτοικοι των εξαρχείων ζουν τον απόλυτο τρόμο κλπ συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με εξάρχεια και την περιοχή γενικότερα. Ηλιθιότητες στο τετράγωνο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:40Φιλε μου κοιταξε να δεις. Οι κατοικοι ζουν τον απόλυτο τρομο απο τους ναρκεμπορους οι οποίοι περα απο τις μπιζνες με τα ντρογκια εχουν οπλα (και τα χρησιμοποιούν) κ εχουν κανει την περιοχή μια εστια ανομίας που παρομοια της συναντάς μόνο σε καποιους καταυλισμούς. Ληστείες, βιασμοι, επιθέσεις κ αλλα τέτοια. Δεν ειναι απλα ενα κιλο χασίσι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεσαμε απο τα συννεφα
- Highlander
Re: Πεσαμε απο τα συννεφα
Προφανώς το είχαν για προσωπική και μόνο χρήση ε;;;
Ή μήπως νομίζεις ότι το χασίς δεν είναι ναρκωτικό;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- EKPLIKTIKOS
Οι ιδιοι τα λενε φιλε μου. Εγω δεν ειμαι κάτοικος της περιοχής, και πράγματι πλεον δεν εχω καμια σχεση αφου ειμαι οικογενειάρχης άνθρωπος και απεχθάνομαι τη δηθενια, τη χιπστερια, τη μαστουρα και την κατουρλιλα, πολλω δε μάλλον τους "καταπιεσμένους" πρεζονιους που ορμανε σε κοριτσάκια με μαχαιρια επειδή περνάνε απο την πλατεία μερα μεσημέρι. Οταν όμως οι ιδιοι οι σύντροφοί σου τα λενε, τι γίνεται; Ειναι κ αυτοί άσχετοι με την περιοχή, ή προβοκάτορες;Highlander έγραψε: 05 Δεκ 2019, 18:16
Αυτοί που λένε ότι οι κάτοικοι των εξαρχείων ζουν τον απόλυτο τρόμο κλπ συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με εξάρχεια και την περιοχή γενικότερα. Ηλιθιότητες στο τετράγωνο.
https://athens.indymedia.org/post/1601468/
Η δράση μας κατάφερε έστω και για λίγη ώρα να απομακρύνει τους ναρκέμπορους – τραμπούκους από την γειτονιά που υποφέρει από τις συγκεκριμένες συμμορίες, οι οποίες με την στήριξη των μπάτσων λυμαίνονται εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή. Αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα πολλές επιθέσεις σε κόσμο που περνάει απ’ την πλατεία, όπως επίσης σε συντρόφους με την απειλή μαχαιριών και όπλων ή ακόμα και σε συντρόφισσες, με άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, ακόμα και με (επιτυχημένες ή μη) απόπειρες βιασμών κατά την διάρκεια της νύχτας.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΜαλάκεςEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Δεκ 2019, 21:12Οι ιδιοι τα λενε φιλε μου. Εγω δεν ειμαι κάτοικος της περιοχής, και πράγματι πλεον δεν εχω καμια σχεση αφου ειμαι οικογενειάρχης άνθρωπος και απεχθάνομαι τη δηθενια, τη χιπστερια, τη μαστουρα και την κατουρλιλα, πολλω δε μάλλον τους "καταπιεσμένους" πρεζονιους που ορμανε σε κοριτσάκια με μαχαιρια επειδή περνάνε απο την πλατεία μερα μεσημέρι. Οταν όμως οι ιδιοι οι σύντροφοί σου τα λενε, τι γίνεται; Ειναι κ αυτοί άσχετοι με την περιοχή, ή προβοκάτορες;Highlander έγραψε: 05 Δεκ 2019, 18:16
Αυτοί που λένε ότι οι κάτοικοι των εξαρχείων ζουν τον απόλυτο τρόμο κλπ συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με εξάρχεια και την περιοχή γενικότερα. Ηλιθιότητες στο τετράγωνο.
https://athens.indymedia.org/post/1601468/
Η δράση μας κατάφερε έστω και για λίγη ώρα να απομακρύνει τους ναρκέμπορους – τραμπούκους από την γειτονιά που υποφέρει από τις συγκεκριμένες συμμορίες, οι οποίες με την στήριξη των μπάτσων λυμαίνονται εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή. Αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα πολλές επιθέσεις σε κόσμο που περνάει απ’ την πλατεία, όπως επίσης σε συντρόφους με την απειλή μαχαιριών και όπλων ή ακόμα και σε συντρόφισσες, με άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, ακόμα και με (επιτυχημένες ή μη) απόπειρες βιασμών κατά την διάρκεια της νύχτας.
Τα ναρκωτικά είναι καθημερινότητά μας
Χωρίς αυτά είμαστε ψυχολογικά σκουπίδια
Ελευθερώστε τα ναρκωτικά ρε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- EKPLIKTIKOS
Εγω υπερ είμαι δε με νοιάζει αν θες να πρεζωθεις κάπου χωρις να με ενοχλείς. Σε λιμπερταριαν μιλας ρεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 21:14
Ελευθερώστε τα ναρκωτικά ρε
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα ναρκωτικά είναι φάρμακαEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Δεκ 2019, 21:15Εγω υπερ είμαι δε με νοιάζει αν θες να πρεζωθεις κάπου χωρις να με ενοχλείς. Σε λιμπερταριαν μιλας ρεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 21:14
Ελευθερώστε τα ναρκωτικά ρε![]()
Όπως πάίρνεις ντεπόν για τον πονοκέφαλο παίρνεις και πρέζα για τα ψυχοπαθολογικά
Και τα μακαρόνια και ότι βάζεις στον οργανισμό σου σε επηρρεάζουν ψυχολογικά
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.