ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 17:51Καπετάν Άσιμος, φάση;Fluffy έγραψε: 05 Δεκ 2019, 17:36 Ούτε πόλεμος ούτε συνεκμετάλλευση. Ο πλούτος ανήκει στους λαούς ελλάδας και τουρκίας και ούτε θα χυσουμε το αίμα μας για να πλουτίσει είτε η αστική ταξη της τουρκίας είτε η αστική τάξη της ελλάδας ούτε, φυσικά, θα συμφωνήσουμε σε ειρηνική απομύζιση του λαϊκού πλούτου από τις 2 τάξεις. Ελληνικό και τουρκικο προλεταριάτο θα στρέψουμε τα ντουφέκια μας στι αστικές μας τάξεις αντι να σκοτωθούμε μεταξύ μας.
Στηρίζω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
αν τον δει κατακρεουργημενο;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:30Αν γίνει θα πολεμήσει ο γιος μου, κουκλίτσα μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:28Θα πολεμήσεις κουκλίτσα μου;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:27
Παίδες, μετρήστε πρώτα τα θέματα που ανεβάσατε για τον "Κούλη" όταν ήταν κυβέρνηση ο σύριζα και μετά προχωρήστε σε αναλύσεις για το ποιος είναι κυβέρνηση και ποιος όχι.
Επί του συγκεκριμένου θέματος, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πόλεμος.
Αν τον δεις με στολή, θα τον λατρέψεις.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Από πλευράς μου το μόνο που εύχομαι σ' αυτήν την περίπτωση, μετά την επιλογή της αρτιμελούς επιστροφής, είναι ένας γρήγορος θάνατος. Σε αιχμαλωσίες και λοιπά παρεπόμενα κλινικής επιβίωσης, ομολογώ ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω. Αλλά σ' αυτήν τη φάση, το τελευταίο που μετράει είναι η δική μου ζωή και τα δικά μου συναισθήματα και θεωρώ θράσος να τα θεωρήσω ως σημαντική προτεραιότητα σ' αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Προφανέστατα συνεκμετάλλευση και μάλιστα άμεσα.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:21 Συνεκμετάλλευση.
Έλληνες και τούρκοι σε ένα κράτος.
Διακρατική ομοσπονδιακή ένωση.
Μία ταυτότητα ελληνοτουρκική για όλους.
Ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων ακόμα και κεφαλαίου προς το παρόν.
Μία σημαία.
τους τουρκους τους ρώτησες?
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Highlander
Για να πέσει στα τάρταρα το βιοτικό μας επίπεδο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:21 Συνεκμετάλλευση.
Μία σημαία.
Πολλά ζητάς.run έγραψε: 05 Δεκ 2019, 18:16Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:21 Συνεκμετάλλευση.
Μία σημαία.
τους τουρκους τους ρώτησες?
Έχουν μάθει το αντιποίημα "τι είναι η απατρίδα μας" και το λένε.
Τους φαίνεται πολύ ψαγμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Eιναι ψευτοδιλλημα
Διοτι ο πολεμος θα φερει συνεκμεταλευση και η συνεκμεταταλευση τον πολεμο.
Για συνεκμεταλευση θα μιλουσα μονο οταν θα συνεβαιναν τα εξης.
1.Στην εξουσια Ελλαδας και Τουρκιας ειναι το ΚΚΕ και το ΤΚP.
2.Εφοσον εχουν υπογραφει συμφωνιες φιλιας συνεργασια και συμμαχιας.Καθως και συμφωνιας αποστρατικωποιησης των Νησιων του Αιγαιου-παραλιων Μ.Ασιας+στενα.
3.Μονο στα σημεια που η επεκταση της ΑΟΖ της Ελλαδας δημιουργει προβλημα στην Τουρκια οχι στο συνολο του Αιγαιου.
Διοτι ο πολεμος θα φερει συνεκμεταλευση και η συνεκμεταταλευση τον πολεμο.
Για συνεκμεταλευση θα μιλουσα μονο οταν θα συνεβαιναν τα εξης.
1.Στην εξουσια Ελλαδας και Τουρκιας ειναι το ΚΚΕ και το ΤΚP.
2.Εφοσον εχουν υπογραφει συμφωνιες φιλιας συνεργασια και συμμαχιας.Καθως και συμφωνιας αποστρατικωποιησης των Νησιων του Αιγαιου-παραλιων Μ.Ασιας+στενα.
3.Μονο στα σημεια που η επεκταση της ΑΟΖ της Ελλαδας δημιουργει προβλημα στην Τουρκια οχι στο συνολο του Αιγαιου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Northern Spirit
Οπως εχω γραψει παλαιοτερα στο μελλον θα προτεινουμε εμεις συνεκμεταλλευση και δεν θα την δεχονται οι Τουρκοι, θα ζηυτανε ολο το Αιγαιο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Highlander
- Highlander
Καλά αυτό είναι ακραίο σενάριο, υπάρχει και διεθνές δίκαιο.Northern Spirit έγραψε: 05 Δεκ 2019, 18:27 Οπως εχω γραψει παλαιοτερα στο μελλον θα προτεινουμε εμεις συνεκμεταλλευση και δεν θα την δεχονται οι Τουρκοι, θα ζηυτανε ολο το Αιγαιο..
Πρέπει να βάλουμε μπροστά συνεκμετάλλευση όμως όσο το δυνατόν γρηγορότερο γιατί με τις μοναχοφαγάδικες και εθνικιστικές βλακείες χάνουμε πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευόμαστε τα κοιτάσματα.
Απλο η συνεκμεταλευση θα γινει μεταξυ των αστικων ταξεων των δυων χωρων που λειτουργουν ανταγωνιστικα.Αρα καποια στιγμη ο ανταγωνισμος αυτος θα οδηγησει σε συγκρουση μεταξυ τους αρα σε πολεμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τους Τούρκους τους ρώτησες;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
ολο και καποιος θα παει να πολεμησει, αλλα πρεπει να μεινουν και μερικοι στα μετοπισθεν (η σε αλλες χωρες και να επιστρεψουν μετα) γιατι θα πρεπει μετα τον πολεμο να γκαστρωσουν τις ελληνιδες που θαχουν μεινει χηρες. πως αλλιως θα διαιωνισθει το εθνος, το ντιενει, και η ιχωρ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 16:16 Δεν θα πολεμήσει κανείς από εσάς;
Τι άντρες-κλάνες είστε ρε παιδιά;
Γουστάρω τους τουρκαλάδες άντρες που θα σας τον δώσουν κανονικά
Εγώ θα κάθομαι στον καναπέ και θα τρώω ποπ κορν
ε; πωωως;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Highlander
Βλακείεςzteo έγραψε: 05 Δεκ 2019, 18:30Απλο η συνεκμεταλευση θα γινει μεταξυ των αστικων ταξεων των δυων χωρων που λειτουργουν ανταγωνιστικα.Αρα καποια στιγμη ο ανταγωνισμος αυτος θα οδηγησει σε συγκρουση μεταξυ τους αρα σε πολεμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 191 Απαντήσεις