Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 16:16
Δεν θα πολεμήσει κανείς από εσάς;
Τι άντρες-κλάνες είστε ρε παιδιά;
Γουστάρω τους τουρκαλάδες άντρες που θα σας τον δώσουν κανονικά
Εγώ θα κάθομαι στον καναπέ και θα τρώω ποπ κορν
αν γινουν ολα αυτα,μαλλον κατι αλλο θα τρως στο καναπε σου.
αθωο μου πλασματακι,συνεχισε τον υπνο σου και μπορει το ονειρο που βλεπεις επι του καναπεους,να σου αρεσει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Είτε βγάλουμε είτε δεν βγάλουμε στόλο, το "ευχαριστούμε τους τάδε" είναι σιγουράκι.
Οπότε, ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε και την περίπτωση της "Ημέρας των Ευχαριστιών" στην ελληνική εκδοχή της. Με παρελάσεις, γιορτές, σημαιούλες... το' χουμε. Θα χάσουμε κάποια νησιά αλλά τα νησιά τα ξαναπαίρνουμε που έλεγε και ο Ζουράρις.
Οι ευκαιρίες για εθνικά τριήμερα είναι πιο δύσκολο να κατακτηθούν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 17:07
Εγώ πάντως παίδες, το έχω προχωρήσει το κόνσεπτ.
Είτε βγάλουμε είτε δεν βγάλουμε στόλο, το "ευχαριστούμε τους τάδε" είναι σιγουράκι.
Οπότε, ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε και την περίπτωση της "Ημέρας των Ευχαριστιών" στην ελληνική εκδοχή της. Με παρελάσεις, γιορτές, σημαιούλες... το' χουμε. Θα χάσουμε κάποια νησιά αλλά τα νησιά τα ξαναπαίρνουμε που έλεγε και ο Ζουράρις.
Οι ευκαιρίες για εθνικά τριήμερα είναι πιο δύσκολο να κατακτηθούν.
ουτε για αστειο ... δεν νομιζω να καταλαβαινετε τι γινεται αυτη τη στιγμη ... παιζεται η ελευθερια της μισης Ελλαδας και ο κοσμος νομιζει οτι θα τα βρουμε με παρεμβαση μεγαλων
Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2019, 16:51
Ελα, ήρεμα. Οταν μπούκαραν στην Κύπρο δεν υπήρχε η έννοια τής ΑΟΖ και ούτε υποψία γιά ύπαρξη φυσικού αερίου.
έτσι νομίζεις..
Ξέχασα να πώ ότι το 1974 δεν υπήρχε ούτε η τεχνολογία γιά γεωτρήσεις στην θάλασσα σε βάθος 2.000 μέτρων
η τεχνολογια για ενδείξεις από παρεμφερή κοιτάσματα στην ευρυτερη περιοχή υπήρχε στα συρτάρια των εβραιοαμερικανικων υπηρεσιών χρόνια πριν που ήταν άλλωστε στο γυαλο τους
είναι ευρέως γνωστός ο λόγος που έγινε η εισβολή στην Κύπρο αυτά που περνάμε τώρα δεν είναι τα παρεπόμενα της αλλά ένα μέρος του ίδιου σχεδίου
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2019, 14:27
Παίδες, μετρήστε πρώτα τα θέματα που ανεβάσατε για τον "Κούλη" όταν ήταν κυβέρνηση ο σύριζα και μετά προχωρήστε σε αναλύσεις για το ποιος είναι κυβέρνηση και ποιος όχι.
Επί του συγκεκριμένου θέματος, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πόλεμος.
Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2019, 17:13
Η δικη μου θεση ειναι να το τραβηξουμε μεχρι πολεμο γνωριζοντας οτι θα ειναι ολιγοημερος και οτι θα παρεμβουν οι μεγαλοι...
Μετα οταν θα κατσουμε στο τραπεζι των διαπραγματευσεων ας κοιταξουμε να παρουμε το καλυτερο δυνατο.
.
λάθος γνωρίζεις.
για ΤσιπροΚαμμένους που είχεις πρήξει τ αρχίδια δε θα πείς κάτι ;
taliban έγραψε: 05 Δεκ 2019, 17:12
Μην ξεχνάμε πως όποιος μιλούσε για κοιτάσματα αρχές 00 αντιμετωπιζόταν έως και το 2010 ως γραφικός συνωμοσιολογος.
μην σταναχωριεστε ... ευκολα τον συνηθιζεις τον χαλκα ... θα φταινε οι κακοι ιμπεριαλιστες απο τη δυση που εχασες την ελευθερια σου
Αυτοί που παρακαλάμε να επέμβουν για την τουρκια ?
κανεις δεν προσφερθηκε να πολεμησει για εσενα ... εσυ να ξυνεις τα @@ σου και να σκοτωνονται αλλωνων τα παιδια ... αντε πουληστε μαγκια για επανασταση σε καμια γκομενα τωρα ...
μην σταναχωριεστε ... ευκολα τον συνηθιζεις τον χαλκα ... θα φταινε οι κακοι ιμπεριαλιστες απο τη δυση που εχασες την ελευθερια σου
Αυτοί που παρακαλάμε να επέμβουν για την τουρκια ?
κανεις δεν προσφερθηκε να πολεμησει για εσενα ... εσυ να ξυνεις τα @@ σου και να σκοτωνονται αλλωνων τα παιδια ... αντε πουληστε μαγκια για επανασταση σε καμια γκομενα τωρα ...