Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2019, 13:22
Ναι, αλλά είναι τα χρώματα της σημαίας.
Μόλις μου έδωσες ιδέα.
Τα Χριστούγεννα θα στολίζουμε με εθνοπρεπή τρόπο τα δέντρα, τις κολώνες και τις βιτρίνες και στις εθνικές γιορτές θα βάζουμε παντού χρωματιστά λαμπάκια.
Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και θα εκλείψουν οι ενστάσεις για τα μισαλλόδοξα μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Δεκ 2019, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cavaliere έγραψε: 05 Δεκ 2019, 13:24 Είστε αρχικαράμπαμπες και πληβείοι.
Να η πόλη μας, ρε, κοιτάτε δω στόλισμα.
Αν και όντως δεν παραπέμπει σε Χριστούγεννα, εγώ αισθητικά προτιμώ τα μπλε και άσπρα φώτα από την κίτρινη κουκουνάρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πείτε με παλιομοδίτη αλλά Χριστoύγεννα με στολισμό που δεν είναι σε χρυσό και κόκκινο δεν τα αισθάνομαι Χριστούγεννα. Ειδικά όταν βλέπω κάτι δέντρα μωβ και μπλέ θέλω να ξεράσω απλά... Καμία θαλπωρή, σαν χαλασμένα τυριά είναι
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Awesomatic έγραψε: 05 Δεκ 2019, 13:50
Πείτε με παλιομοδίτη αλλά Χριστoύγεννα με στολισμό που δεν είναι σε χρυσό και κόκκινο δεν τα αισθάνομαι Χριστούγεννα. Ειδικά όταν βλέπω κάτι δέντρα μωβ και μπλέ θέλω να ξεράσω απλά... Καμία θαλπωρή, σαν χαλασμένα τυριά είναι
Κι εγώ τα ίδια, γουστάρω να βλέπω πατροπαράδοτο βαθύ βλαχοκιτσαριό οσον αφορα τα χριστούγεννα. Ο ψυχρός φωτισμός είναι για σήραγγες και κλινικές, ή αίθουσες φροντιστηρίων.
Κι εγώ τα ίδια, γουστάρω να βλέπω πατροπαράδοτο βαθύ βλαχοκιτσαριό οσον αφορα τα χριστούγεννα. Ο ψυχρός φωτισμός είναι για σήραγγες και κλινικές, ή αίθουσες φροντιστηρίων.
Έτσι ακριβώς.
Αυτό το χαώδες κιτς είναι που γλυκαίνει και εξανθρωπίζει περισσότερο τα Χριστούγεννα.
Έτσι ακριβώς.
Αυτό το χαώδες κιτς είναι που γλυκαίνει και εξανθρωπίζει περισσότερο τα Χριστούγεννα.
Ναι λοιπόν, στα πάντα όλα.
Έτσι ακριβως, αν δε πάρεις εορτοδάνειο και κάνεις ψωνια 3 μηνιάτικων δεν λέει. +να μασαμπουκώσεις 3 κιλά μελομακάρονα και 2,5 κουραμπιεδες. Μη ξεχάσουμε και το χοιρινό ή την γαλοπούλα να φάς στα ρεβεγιόν και στα γιορτινά τραπέζια. Χωρις όλα αυτά δε νιώθω ελληνικά χριστουγεννα.
under έγραψε: 05 Δεκ 2019, 13:09
Οντως ειναι πολυ ψυχρο και δεν παραπεμπει σε Χριστουγεννα.
Αν και δεν ειναι τοσο ασχημο οσο στην αρχικη φωτογραφια.Και απο εμενα παντως ειναι οχι.