!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Πολυ εξυπνη επιλογη τελικα να κανω μαθηματα ξενων γλωσσων. Επρεπε να την ειχα κανει πριν χρονια. Νιωθω σα να παιζω στην ταινια του γουντυ αλεν στη Ρωμη με αγαπη. Παρατηρωντας τους φοιτητες ειναι σα να παρατηρω τον παλιο μου εαυτο.
Καμια ιστοριουλα με την καθηγητρια δεν μας λες Και ανησυχω..Ορέστης 35 έγραψε: 02 Δεκ 2019, 22:37 Πολυ εξυπνη επιλογη τελικα να κανω μαθηματα ξενων γλωσσων. Επρεπε να την ειχα κανει πριν χρονια. Νιωθω σα να παιζω στην ταινια του γουντυ αλεν στη Ρωμη με αγαπη. Παρατηρωντας τους φοιτητες ειναι σα να παρατηρω τον παλιο μου εαυτο.
- Eθνικοκοινωνιστης

Ορεστης 35 - καθηγητρια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Α ρε να ειχα την πενολοπε καθηγητρια....ακομη στα εδρανα θαμουνα..
-
Ορέστης 35
Η καλυτερη ειναι η καθηωητρια των ιαπωνικων. Και το σκεφτομουν να γραφτω ιαπωνικα αλλα το θεωρησα τρελα. Ο ανθρωπος πρεπει να ακουει την τρελα του.
- Eθνικοκοινωνιστης
προετοιμασια για την συμβιωση με κινεζουλαΟρέστης 35 έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:40 Η καλυτερη ειναι η καθηωητρια των ιαπωνικων. Και το σκεφτομουν να γραφτω ιαπωνικα αλλα το θεωρησα τρελα. Ο ανθρωπος πρεπει να ακουει την τρελα του.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Εχεις μαθει κορεατικα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:55προετοιμασια για την συμβιωση με κινεζουλαΟρέστης 35 έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:40 Η καλυτερη ειναι η καθηωητρια των ιαπωνικων. Και το σκεφτομουν να γραφτω ιαπωνικα αλλα το θεωρησα τρελα. Ο ανθρωπος πρεπει να ακουει την τρελα του.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
το σκεφτομαι γιατι στην νεα πραγματικοτητα θα μου χρειαστουνΟρέστης 35 έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:57Εχεις μαθει κορεατικα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:55προετοιμασια για την συμβιωση με κινεζουλαΟρέστης 35 έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:40 Η καλυτερη ειναι η καθηωητρια των ιαπωνικων. Και το σκεφτομουν να γραφτω ιαπωνικα αλλα το θεωρησα τρελα. Ο ανθρωπος πρεπει να ακουει την τρελα του.![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Προλαβαινεις μεχρι να αλλαξει το συστημα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:57το σκεφτομαι γιατι στην νεα πραγματικοτητα θα μου χρειαστουν
- Dwarven Blacksmith
Συνέβη προχτές. Εγώ σε μπαρ ξενοδοχείου που κλείνει στις 11:30. Στις 11:20 πληρώνω, 11:25 βγαίνω, σεβομενος το χρόνο των μιλλενιαλ σερβιτορων. Μέσα ειχαν μείνει 4 ζευγάρια μπουμερς - Χιτών.
Τίποτα καλύτερο από μια κάζουαλ επίδειξη ηθικής ανωτερότητας.
- Eθνικοκοινωνιστης
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:02 Συνέβη προχτές. Εγώ σε μπαρ ξενοδοχείου που κλείνει στις 11:30. Στις 11:20 πληρώνω, 11:25 βγαίνω, σεβομενος το χρόνο των μιλλενιαλ σερβιτορων. Μέσα ειχαν μείνει 4 ζευγάρια μπουμερς - Χιτών.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν είπες κι ευχαριστώ όταν σε σέρβιραν και σου ευχήθηκαν στην υγειά σου, τύπε, τους έκανες την μούρη, κρέας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:02 Συνέβη προχτές. Εγώ σε μπαρ ξενοδοχείου που κλείνει στις 11:30. Στις 11:20 πληρώνω, 11:25 βγαίνω, σεβομενος το χρόνο των μιλλενιαλ σερβιτορων. Μέσα ειχαν μείνει 4 ζευγάρια μπουμερς - Χιτών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αν τράβαγες από την μπέρτα ένα ηλεκτρικό σκουπάκι και καθάριζες τα φλούδια από τα φυστίκια γύρω σου πριν φύγεις θα σε θυμόντουσαν όλοιDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:02 Συνέβη προχτές. Εγώ σε μπαρ ξενοδοχείου που κλείνει στις 11:30. Στις 11:20 πληρώνω, 11:25 βγαίνω, σεβομενος το χρόνο των μιλλενιαλ σερβιτορων. Μέσα ειχαν μείνει 4 ζευγάρια μπουμερς - Χιτών.
-
Ορέστης 35
Εκατσα διπλα σε μια κοπελα και στη μυτη μου ερχονταν υπεροχες μυρωδιες φρεσκολουσμενων μαλλιων. Ηθελα να ρωτησω με τι σαμπουαν λουστηκε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις