Ρε, κοντοτοπίτες είμεθα. Πότε είχατε άνευ?Ηράκλειτος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:11Το γλυκάνισο είναι για το ούζο, το τσίπουρο πρέπει να είναι άνευ.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:06Σέβομαι το γούστο σου, αλλά ξέρεις, είμαι από χωριό, και πριν τον ρακομελισμό, στο χωριό πίναμε με. Ο γλυκάνισος δίνει άρωμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσίπουρο
Re: Τσίπουρο
Ordem e Progresso.
Μωρε αστους . γουστα ειναι αυτα .Ηράκλειτος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:11Το γλυκάνισο είναι για το ούζο, το τσίπουρο πρέπει να είναι άνευ.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:06Σέβομαι το γούστο σου, αλλά ξέρεις, είμαι από χωριό, και πριν τον ρακομελισμό, στο χωριό πίναμε με. Ο γλυκάνισος δίνει άρωμα.
επι του θέματος .
Βγαζει αρκετος κόσμος στην ελλ γενικότερα . Ουτε εγω βγαζω ομως ολο και καποιο συγγενη εχουμε ολοι που βγάζει .(στην επαρχια ειδικα )
Εδιτ. Απο τα εμπορικα που εχω δοκιμασει μου αρεσε μονο το αποστολάκη ( ανδρικο χωρις . )
Τσίπουρο σε πλαστικο μπουκαλάκι νερού χωρίς ετικέτα.LEONAS έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:14
Πάντα να αγοράζεις τσίπουρο από κάποιον που ξέρεις γιατί δυστυχως το νοθευουν
Ηράκλειτος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:11Το γλυκάνισο είναι για το ούζο, το τσίπουρο πρέπει να είναι άνευ.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:06Σέβομαι το γούστο σου, αλλά ξέρεις, είμαι από χωριό, και πριν τον ρακομελισμό, στο χωριό πίναμε με. Ο γλυκάνισος δίνει άρωμα.
Δεν ισχύει αυτό εδώ βόρεια οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας μόνο με γλυκάνισο πινανε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Πέσιμο ή χεσιμο; 
That is what i know.LEONAS έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:19Ηράκλειτος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:11Το γλυκάνισο είναι για το ούζο, το τσίπουρο πρέπει να είναι άνευ.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:06 Σέβομαι το γούστο σου, αλλά ξέρεις, είμαι από χωριό, και πριν τον ρακομελισμό, στο χωριό πίναμε με. Ο γλυκάνισος δίνει άρωμα.
Δεν ισχύει αυτό εδώ βόρεια οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας μόνο με γλυκάνισο πινανε
Ordem e Progresso.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Με τα ούζα πάντως γίνονται παρτούζες
Κάπως ετσι έγινα τραβέλι
Κάπως ετσι έγινα τραβέλι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Ξένιασες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:25 Με τα ούζα πάντως γίνονται παρτούζες
Κάπως ετσι έγινα τραβέλι
Ordem e Progresso.
Αυτό γινόταν πριν καμία δεκαετία τώρα τα βάζουμε σε καινουργια πλαστικά
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Με. Οπότε πάει ο πεθερός στο Άγιο Όρος μου φέρνει.
Επίσης μου έφεραν πολύ ωραίο "με" από Κάρπαθο
Επίσης μου έφεραν πολύ ωραίο "με" από Κάρπαθο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Γενιά της Αμαρτίας
Άντρας = χωρίς
Γυναίκα = με
Εγώ το κουίρ πίνω ουζάκι
Γυναίκα = με
Εγώ το κουίρ πίνω ουζάκι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Θαλασσινό ρε ! Και γενικώς ξινο-αλμυρά εδέσματα.
Άκου κρέας με το τσίπουρο ! Στην πόλη μου θα σε είχαν διώξει από το μαγαζί εάν ζητούσες κρέας !
Τσίπουρο έχω πιει μία (1) και μοναδική φορά στη ζωή μου.Και ούτε πρόκειται να ξαναπιώ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εγώ όχι,είμαι teetotaller.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1715 Προβολές