ΈΝΑΣ άσπρος παιδεραστής.
Περιμένω να μου φέρεις και πολλούς άλλους, μέχρι να συμπληρώσεις το αριθμό από τις φώτο με μουσλίμια που δημοσίευσα.
.
δεν σου φερα καναν τυχαιο, τον Πριγκηπα της Υορκης τον ιδιο εφερα. Ο αλλος ητανε σταρ της κρατικης τιβι και κακοποιουσε παιδια ατιμωρητος για δεκαετιες.
Κι ας αφησουμε τους παπαδες κατα μερος...
Και αυτός παιδέρας είναι; Έχουμε ΔΥΟ άσπρους μέχρι τώρα.
Περιμένω να μου φέρεις και πολλούς άλλους, μέχρι να συμπληρώσεις το αριθμό από τις φώτο με μουσλίμια που δημοσίευσα.
.
΄Ο ένας πρίγκηψ ο άλλος σταρ και ένας ΒΙΠ = ΤΡΕΙΣ.
Θες πολλούς ακόμα μέχρι να μαζέψεις το σύνολο των συμμοριτών μουσλίμ για να ισοφαρίσεις.
Θα ιδρώσεις μάλλον!
Και μην ξεχνάμε ότι τα τσουλάκια που πήγαιναν με αυτούς τους "φορτωμένους" ήξεραν τί έκαναν.
Δεν ήταν θύματα βιασμού, όπως τα θύματα των μουσλίμ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 03 Δεκ 2019, 18:10
Θες πολλούς ακόμα μέχρι να μαζέψεις το σύνολο των συμμοριτών μουσλίμ για να ισοφαρίσεις.
Θα ιδρώσεις μάλλον!
.
πας καλα; νομιζεις πως δεν εχω κατι καλυτερο να κανω απο ν ανεβαζω φωτο παιδοφιλων εδω, σε μια γελοια αντιπαραθεση με καποιον που δεν εχει κατι καλυτερο να κανει;
Αν το εκανα ομως θ ανεβαζα 100δες φωτο, μεταξυ των οποιων και καμια 30αρια μελη ακροδεξιων οργανωσεων, ιερεων, σελεμπριτιζ αλλα και ιδρυματων οπως ορφανοτροφειων, οπου συμμοριες παιδοφιλων δρουσαν με πληρη καλυψη για δεκαετιες.
Nandros έγραψε: 03 Δεκ 2019, 18:10
Θα ιδρώσεις μάλλον!
Και μην ξεχνάμε ότι τα τσουλάκια που πήγαιναν με αυτούς τους "φορτωμένους" ήξεραν τί έκαναν.
Δεν ήταν θύματα βιασμού, όπως τα θύματα των μουσλίμ.
.
Ωριστε ενα "τσουλακι" κατα τον Νανδρο. Το χουμε καταλαβει το παραμυθι με εσας τους ρατσιστες ισλαμοφοβικους. Γουσταρετε να ασχολειστε με τα εγκληματα των μουσουλμανων αλλα δεκαρα δεν δινετε για τα εγκληματα αυτα καθαυτα, απλα τα χρησιμοποιητε σαν επιχειρηματολογια για να ικσνοποιητε τον ρατσισμο σας. Αν τωρα εχεις sex traffickers, παιδεραστες, δολοφονους κτλπ που ειναι "ντοπιοι" εκει τα πραγματα ειναι ποιο ελαστικα
Έχουμε λοιπόν σε 2 περιοχές μόνο του ΗΒ σχεδόν διπλάσιους muslims child abusers αναλογικά με τον πληθυσμό τους σε ολόκληρη την χώρα.
Όπως ήδη έγραψα έχουμε αρκετούς παιδεραστές στην Ελλάδα. Δεν χρειαζόμαστε 2 φορές άλλους τόσους, που το θεωρούν μάλιστα και ηθικό!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μλκία τόσοι φόνοι που δεν θα είχαν γίνει αν η ΕΕ υπερασπιζόταν τα σύνορά της;
Πώς μασάς από το λαθρομεταναστευτικό Πίθηκα;
Χαλλιλέγγυος, έχεις εταιρία παροχής λαθροϋπηρεσιών ή τους νοικιάζεις ακίνητα;
Αν ψάξεις με united+kingdom+grooming+gangs γίνεται της πουτάνας κυριολεκτικά στην χώρα των κοκκινόκωλων με τα μουσλίμια παιδέρες, αλλά ο halilέγγυος του πχόρουμ κάνει μούγκα στην στρούγκα και ασχολείται με τα δικά μας.
.
To pροβλημα της παιδεραστιας στην βρετανια ειναι λευκο και αφορα βρετανους celebrities...δεν τους ρπολαβαινει πλεον η αστυνομια τα τελευταια χρονια..Για να μην πουμε για την καθολικη εκκλησια στις ΗΠΑ..
ε ντάξει, αμα βιάζουν οι καθολικοί παπάδες ας βιάζουν και τα μούσλιμς
λογικό μου ακούγεται
Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 23:54
Αν ψάξεις με united+kingdom+grooming+gangs γίνεται της πουτάνας κυριολεκτικά στην χώρα των κοκκινόκωλων με τα μουσλίμια παιδέρες, αλλά ο halilέγγυος του πχόρουμ κάνει μούγκα στην στρούγκα και ασχολείται με τα δικά μας.
.
To pροβλημα της παιδεραστιας στην βρετανια ειναι λευκο και αφορα βρετανους celebrities...δεν τους ρπολαβαινει πλεον η αστυνομια τα τελευταια χρονια..Για να μην πουμε για την καθολικη εκκλησια στις ΗΠΑ..
λογικό μου ακούγεται
Αυτο το συμπερασαμ εβγαλες εσυ; Εγω δεν ειπα ουτε εννουσα αυτο..Απλα εδειξα την υποκρισια να ταυτιζονβται οι μουσουλμανοι με ολα τα κακα και στο θεμα των λευκων παιδεραστων να μην βγαινει αχνα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
λογικό μου ακούγεται
Αυτο το συμπερασαμ εβγαλες εσυ; Εγω δεν ειπα ουτε εννουσα αυτο..Απλα εδειξα την υποκρισια να ταυτιζονβται οι μουσουλμανοι με ολα τα κακα και στο θεμα των λευκων παιδεραστων να μην βγαινει αχνα..
Α είπες διαφορετική βλακεια δηλαδή γιατί για τους παιδεραστές καθολικούς παπάδες πέφτει το κράξιμο της αρκούδας 24 7
Δημοκράτης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 02:20
λογικό μου ακούγεται
Α είπες διαφορετική βλακεια δηλαδή γιατί για τους παιδεραστές καθολικούς παπάδες πέφτει το κράξιμο της αρκούδας 24 7
Για το φορουμ μιλαμε οπου νηματα για παιδεραστες ανοιγουνε μονο αν αυτοι ειναι μουσουλμανοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Για το φορουμ μιλαμε οπου νηματα για παιδεραστες ανοιγουνε μονο αν αυτοι ειναι μουσουλμανοι..
Α δηλαδή αν ανοίγουμε νήματα και για παιδεραστές καθολικούς παπάδες στις ΗΠΑ θα εισια οκ λοοολ