Θα τον σώσει ένα ωραίο και στυλάτο ζευγάρι γόβες.Ερμής έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:381.69 ίσως και μετά βίας. Είχε τύχει να ήμαστε δίπλα δίπλα σε μια πτήση και του έριχνα μισό κεφάλι.
Είμαι 1,78.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείστε το μουσείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Κλείστε το μουσείο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχω ίδιο ύψος με σένα και σε μια συνάντηση που τον είχα πετύχει βρισκόμασταν στο ίδιο ύψος περίπουΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:381.69 ίσως και μετά βίας. Είχε τύχει να ήμαστε δίπλα δίπλα σε μια πτήση και του έριχνα μισό κεφάλι.
Είμαι 1,78.
πως γκένεν αυτό;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παίζει να του το ξεκίνησε ο Λαζό απο το τσαντίρι, όλο αυτό
Δεν ξερω αν τον φωναζαν και παλιότερα έτσι, σε τόσο μέινστρημ βάση τουλαχιστον. Ειναι οντως κοντός παντως.
Δεν ξερω αν τον φωναζαν και παλιότερα έτσι, σε τόσο μέινστρημ βάση τουλαχιστον. Ειναι οντως κοντός παντως.
-
Nero
διπλό πάτοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:42έχω ίδιο ύψος με σένα και σε μια συνάντηση που τον είχα πετύχει βρισκόμασταν στο ίδιο ύψος περίπουΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:381.69 ίσως και μετά βίας. Είχε τύχει να ήμαστε δίπλα δίπλα σε μια πτήση και του έριχνα μισό κεφάλι.
Είμαι 1,78.
πως γκένεν αυτό;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ενδοσόλια τακουνάκια/πάτοι σιλικόνης, με παπούτσι περίπου 1 νούμερο μεγαλύτερο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:42έχω ίδιο ύψος με σένα και σε μια συνάντηση που τον είχα πετύχει βρισκόμασταν στο ίδιο ύψος περίπουΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:381.69 ίσως και μετά βίας. Είχε τύχει να ήμαστε δίπλα δίπλα σε μια πτήση και του έριχνα μισό κεφάλι.
Είμαι 1,78.
πως γκένεν αυτό;
Πάντως γενικα εχει τοσο κομπλεξ με το ύψος του, που δεν το θεωρώ απιθανο να έχει κάνει την παραπάνω πατέντα καμιά φορά. Αν αυτη τη φορά έτυχε να σταθεί δίπλα σου, τι να πω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Δεκ 2019, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ίσως αυτό που λέει ο νέρο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:42έχω ίδιο ύψος με σένα και σε μια συνάντηση που τον είχα πετύχει βρισκόμασταν στο ίδιο ύψος περίπουΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:381.69 ίσως και μετά βίας. Είχε τύχει να ήμαστε δίπλα δίπλα σε μια πτήση και του έριχνα μισό κεφάλι.
Είμαι 1,78.
πως γκένεν αυτό;
Εμένα άλλο μου ειχε κάνει εντύπωση.
Οτι δεν ηταν ιδιαιτερα λεπτούλης. Φαινόταν ψιλογεροδεμένος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ υπάρχει άνθρωπος που τον βλέπει και δεν τον λέει κοκάκια;under έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:14 Υπαρχει λογικος ανθρωπος που προτιμα τα πρεζοπιθηκια απο τον Κουγια ;
Ειναι καραγκιοζης λεει ο γραφικος.Ε πηγαινε να την αγορασεις εσυ την ομαδα που υποτιθεται δεν εισαι καραγκιοζης.
- Eθνικοκοινωνιστης

ελα ντε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Έχετε διαφορετικό κούρεμαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:42έχω ίδιο ύψος με σένα και σε μια συνάντηση που τον είχα πετύχει βρισκόμασταν στο ίδιο ύψος περίπουΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:381.69 ίσως και μετά βίας. Είχε τύχει να ήμαστε δίπλα δίπλα σε μια πτήση και του έριχνα μισό κεφάλι.
Είμαι 1,78.
πως γκένεν αυτό;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ποιος ειναι αυτος ο βλαχοκαουμποης που τολμησε να τα βαλει με το ειδωλο?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έννοια σου και τον έβαλε στη θέση του ο πρόεδροςDrexler έγραψε: 03 Δεκ 2019, 13:05 Ποιος ειναι αυτος ο βλαχοκαουμποης που τολμησε να τα βαλει με το ειδωλο?
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πες τον κοκακια με το ονομα σου ωστε να αποφανθουν τα δικαστηρια.Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:55Δλδ υπάρχει άνθρωπος που τον βλέπει και δεν τον λέει κοκάκια;under έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:14 Υπαρχει λογικος ανθρωπος που προτιμα τα πρεζοπιθηκια απο τον Κουγια ;
Ειναι καραγκιοζης λεει ο γραφικος.Ε πηγαινε να την αγορασεις εσυ την ομαδα που υποτιθεται δεν εισαι καραγκιοζης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι μας λες;under έγραψε: 03 Δεκ 2019, 13:14Πες τον κοκακια με το ονομα σου ωστε να αποφανθουν τα δικαστηρια.Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:55Δλδ υπάρχει άνθρωπος που τον βλέπει και δεν τον λέει κοκάκια;under έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:14 Υπαρχει λογικος ανθρωπος που προτιμα τα πρεζοπιθηκια απο τον Κουγια ;
'Ωπα ,τι έχουμε εδώ;
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:20είναι σίγουρα πάνω από 1,75 πάντωςEKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:19Δε θα τον φωναζαν κοντό αν ηταν 1.79
Θυμάμαι οταν ηταν στην Παναχα ειχε ολη η πολη το συνθημα κοντε πουλο
1.67 και πολύ έβαλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia