ΥΓ το κανάλι που το ανέβασε λέγεται "kougia fige"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείστε το μουσείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Κλείστε το μουσείο
η ελλαδα που ξυπναει (ή παραμενει ξυπνια) νωρις το πρωι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί οι Λαρισαίοι δεν θέλουν τον Κούγια;
μια χαρά ομάδα τους έχει φτιάξει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
η Ελλάδα που αντιστέκεται. Η Ελλάδα που πονά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 11:51 η ελλαδα που ξυπναει (ή παραμενει ξυπνια) νωρις το πρωι![]()
-
Nero
η ομάδα μένει κατηγορία παρά την ύπαρξη του Κούγια, όχι εξαιτίας της. Επίσης, τι ερώτηση είναι αυτή? Γιατί είναι καραγκιόζης....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 11:56 γιατί οι Λαρισαίοι δεν θέλουν τον Κούγια;
- Μαυροβασίλης
ΕΠΟΣ! από τον σκυλά με το μεσογειακό σωματότυπο (αλα πίκος) μέχρι τον αγανακτισμένο με το γουνάτο αρκτικ παρκα και τον αρειμάνιο μπασκετμπολίστα πρόεδρα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο Κούγιας τη πήρε στη β' εθνική και την ανέβασεNero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 11:59η ομάδα μένει κατηγορία παρά την ύπαρξη του Κούγια, όχι εξαιτίας της. Επίσης, τι ερώτηση είναι αυτή? Γιατί είναι καραγκιόζης....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 11:56 γιατί οι Λαρισαίοι δεν θέλουν τον Κούγια;
και φέτος ίσως τη βγάλει και ευρώπη
τι θέλουν; να πάρουν και πρωτάθλημα;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πραγματικά Έπος!
- Eθνικοκοινωνιστης
εισθε ανατολιτης?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 11:59η Ελλάδα που αντιστέκεται. Η Ελλάδα που πονά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 11:51 η ελλαδα που ξυπναει (ή παραμενει ξυπνια) νωρις το πρωι![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαυροβασίλης
μιλάμε για το ΛΑ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
Nero
σαν πίνακας είναι γμτ. Και κάθε φορά που το ξαναβλέπεις ανακαλύπτεις και καινούργιες λεπτομέρειες, πχ η λουλουδού στο μέσο της μάχηςΜαυροβασίλης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:03 ΕΠΟΣ! από τον σκυλά με το μεσογειακό σωματότυπο (αλα πίκος) μέχρι τον αγανακτισμένο με το γουνάτο αρκτικ παρκα και τον αρειμάνιο μπασκετμπολίστα πρόεδρα
- Eθνικοκοινωνιστης
την ελληνουτζα την τρομοκρατημενη που την εχει στο γραφειο την διεκρινες?Nero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:06σαν πίνακας είναι γμτ. Και κάθε φορά που το ξαναβλέπεις ανακαλύπτεις και καινούργιες λεπτομέρειες, πχ η λουλουδού στο μέσο της μάχηςΜαυροβασίλης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:03 ΕΠΟΣ! από τον σκυλά με το μεσογειακό σωματότυπο (αλα πίκος) μέχρι τον αγανακτισμένο με το γουνάτο αρκτικ παρκα και τον αρειμάνιο μπασκετμπολίστα πρόεδρα![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που μου αρέσει στο Κούγια είναι πως ο τύπος δεν κωλώνει
είναι άτομο του πεζοδρομίου, άμα τον βρίσεις θα αντιδράσει στα ίσα - δε θα κάνει πως δεν άκουσε, ούτε θα το παίξει ανωτερότητα κι έτσι
μπουκέτα με τη μία, γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν
είναι άτομο του πεζοδρομίου, άμα τον βρίσεις θα αντιδράσει στα ίσα - δε θα κάνει πως δεν άκουσε, ούτε θα το παίξει ανωτερότητα κι έτσι
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναπολεόντειο σύνδρομοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 12:09 αυτό που μου αρέσει στο Κούγια είναι πως ο τύπος δεν κωλώνει
Επίσης ειναι ο πιο ξακουστος (ή εστω απ'τους πιο) δικηγόρος-ποινικολόγος στην Ελλάδα, μην ξεχνάμε. Κι εγώ αν ήμουν Κούγιας, με τέτοιο όνομα χτισμένο από τόσο δυνατές επαγγελματικές δεξιότητες πάνω στον χώρο μου,παίζοντας την ποινική νομοθεσία στα δάχτυλα, δεν θα τολμούσε ούτε να με κοιτάξει κανείς, όχι να έρθει καν να μου τη μπει στο τραπέζι.
Υπαρχει λογικος ανθρωπος που προτιμα τα πρεζοπιθηκια απο τον Κουγια ;
Ειναι καραγκιοζης λεει ο γραφικος.Ε πηγαινε να την αγορασεις εσυ την ομαδα που υποτιθεται δεν εισαι καραγκιοζης.
Ειναι καραγκιοζης λεει ο γραφικος.Ε πηγαινε να την αγορασεις εσυ την ομαδα που υποτιθεται δεν εισαι καραγκιοζης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 10 Απαντήσεις