!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

aLiCat έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:53
Και το μακρύ μαλλί όμως δεν πηγαίνει σε όλες, άσε που απαιτεί καλή ποιότητα τρίχας. Βλέπω κοπέλες στο δρόμο με μαλλί μέχρι τη μέση, 3 τρίχες όλες κι όλες που καταλήγουν σε "ποντικοουρές", άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα.
:oops: τί να κάνουμε οι 3τριχες μακρυμαλλουσες ; Να μπει καμία τρεσα στο ενδιάμεσο;
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 08:34
Ίφιδα έγραψε: 03 Δεκ 2019, 08:20
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:43

Κι εκείνο περούκα ήταν μαρή. :P
Α ναι; :lol:
Ε μα είναι δυνατόν;;
Γιατί δεν έχει γυναίκες με λιονταρέ μαλλί; :lol:
Αν αυτό το πράγμα ήταν περούκα παίζει να ζύγιζε περισσότερο απ' τη Φουρέιρα κι έκανε και τόσες τσαχπινιες με το κεφάλι, έχει προχωρήσει πολύ η κομμωτική
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

αυτο το φουρειρα, περνιεται για ωραιο;

κατι εβλεπε η γυναικα τις προαλλες στην τιβι, διαγωνισμος ξερογωτι ηταν, και καποια στιγμη εριξα μια ματια και λεω
"βαλανε και τραβεστι τωρα στις κριτικες επιτροπες;" κατι για ασχετο και ακοινωνητο με ειπε, και οτι να μην ασχολουαι αφου δεν καταλαβαινω, και αναμεσα στα οσα μου εσουρνε ειπε οτι αυτη ειναι η φουρειρα.

μωρ δε μπα ναναι και η furiosa, σαν τραβελι ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

LEONAS έγραψε: 03 Δεκ 2019, 08:38
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:43
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:38

δεν εχεις καρε και κλαις? :smt047 :003:

σγουρη? :c020:
Η αλήθεια είναι πως το έχω ντεγκραντέ.

Τι είναι το ντεγκραντε;
Αυτό που έχει διαφορετικά μήκη με μικρή διαφορά μεταξύ τους;;
Ίφιδα έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:24 Γιατί δεν έχει γυναίκες με λιονταρέ μαλλί; :lol:
Αν αυτό το πράγμα ήταν περούκα παίζει να ζύγιζε περισσότερο απ' τη Φουρέιρα κι έκανε και τόσες τσαχπινιες με το κεφάλι, έχει προχωρήσει πολύ η κομμωτική
Στο μήκος που ήταν της Ελενίτσας δύσκολο. Τι τρίχα είναι αυτή;; Οι χαίτες θέλουν πιο κοντό μαλλί, άσε που για να το λούσει και να το στεγνώσει και να το φορμάρει όλο αυτό το μαλλί και να βγει στην σκηνή θέλει ώρες που δεν τις έχει γιατί δεν είναι 16χρονο που θα χαραμίσει ένα ολόκληρο απόγευμα για το μαλλί και δεν θα τρέξει τίποτα.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:32 αυτο το φουρειρα, περνιεται για ωραιο;

κατι εβλεπε η γυναικα τις προαλλες στην τιβι, διαγωνισμος ξερογωτι ηταν, και καποια στιγμη εριξα μια ματια και λεω
"βαλανε και τραβεστι τωρα στις κριτικες επιτροπες;" κατι για ασχετο και ακοινωνητο με ειπε, και οτι να μην ασχολουαι αφου δεν καταλαβαινω, και αναμεσα στα οσα μου εσουρνε ειπε οτι αυτη ειναι η φουρειρα.

:smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:32 αυτο το φουρειρα, περνιεται για ωραιο;

λογω των επεμβασεων :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:37
Στο μήκος που ήταν της Ελενίτσας δύσκολο. Τι τρίχα είναι αυτή;; Οι χαίτες θέλουν πιο κοντό μαλλί, άσε που για να το λούσει και να το στεγνώσει και να το φορμάρει όλο αυτό το μαλλί και να βγει στην σκηνή θέλει ώρες που δεν τις έχει γιατί δεν είναι 16χρονο που θα χαραμίσει ένα ολόκληρο απόγευμα για το μαλλί και δεν θα τρέξει τίποτα.
Καλά, υποθέτω ότι θα έκανε αυτή την υπερπαραγωγή για τη Γιουροβίζιον, οχι καθε μέρα.
Άσε που έχει κάτι φάρμακα που στα βάζουν στο μαλλί, περιμένεις 5-6ώρες, παθαίνεις εγκεφαλικό, κι αν σου έχει μείνει τρίχα γίνεται τέρμα σγουρή, βγαίνεις έξω σαν κανίς. Σε μια στιγμή απελπισίας το είχα κανει
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ίφιδα έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:24
aLiCat έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:53
Και το μακρύ μαλλί όμως δεν πηγαίνει σε όλες, άσε που απαιτεί καλή ποιότητα τρίχας. Βλέπω κοπέλες στο δρόμο με μαλλί μέχρι τη μέση, 3 τρίχες όλες κι όλες που καταλήγουν σε "ποντικοουρές", άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα.
:oops: τί να κάνουμε οι 3τριχες μακρυμαλλουσες ; Να μπει καμία τρεσα στο ενδιάμεσο;

Όχι βέβαια! :smt018 Η τρέσα θα το αποτελειώσει το προβληματικό μαλλί- χώρια που δείχνει εντελώς ψεύτικη, όπως οι χρωματιστοί φακοί επαφής, τα ψεύτικα στήθη, οι ψεύτικες βλεφαρίδες κ.ο.κ.
Απλώς καλό θα ήταν να αποφεύγεται η υπερβολή στο μήκος και να ψαλιδίζονται οι άκρες κάθε 2 μήνες τουλάχιστον.
Έτσι το μαλλί και θα δείχνει και θα είναι υγιέστερο. Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:49 Ρε παιδιά πείτε μου κι εμένα το κοντό καρέ με φράντζα κουρτίνα μπροστά υποδηλώνει κάτι;; Τι;;

:smt017
Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ειναι σεξυ το καρε

εδω ο Ορεστης 35 με την κοπελα του σας τα λεει ωραια :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 08:44
Fluffy έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:04
vantono έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:56 Κάποιες σαφώς και είστε ωραία καυλάκια
εδω είναι το ζουμί, το μαλλί κάνει το καυλάκι;
ακριβως.

επισης, ποιος στο μπουντζο κοιταζει τα μαλλια των γυναικωνε, και ποιος μπορει και καταλαβαινει τι τους παει και τι οχι; ο ιδιος που κοιταζει τα νυχια σε γυμνες φωτο.
αμα σου βγει το ονομα.... :hammer: :003: :003:
Μην εισαι καράμπαμπας ρε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ίφιδα έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:44
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:37
Καλά, υποθέτω ότι θα έκανε αυτή την υπερπαραγωγή για τη Γιουροβίζιον, οχι καθε μέρα.
Άσε που έχει κάτι φάρμακα που στα βάζουν στο μαλλί, περιμένεις 5-6ώρες, παθαίνεις εγκεφαλικό, κι αν σου έχει μείνει τρίχα γίνεται τέρμα σγουρή, βγαίνεις έξω σαν κανίς. Σε μια στιγμή απελπισίας το είχα κανει
Έχεις κάνει περμανάντ;; :smt005:

Γιατί;;
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:53
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 01:49 Ρε παιδιά πείτε μου κι εμένα το κοντό καρέ με φράντζα κουρτίνα μπροστά υποδηλώνει κάτι;; Τι;;

Εικόνα
Όχι τόσο αυστηρό.

Σαν κι αυτό:
Εικόνα
Δεν είμαι εγώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Να ξαναποστάρω τη Βικτώρια να νιώσετε ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 10:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2019, 09:53

Εικόνα
Όχι τόσο αυστηρό.

Σαν κι αυτό:
[img]https://i.postimg.cc/qRpThr9h/IMG- ... .jpg[/img]
Δεν είμαι εγώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2019, 10:09
Σαν κι αυτό:
[img]https://i.postimg.cc/qRpThr9h/IMG- ... .jpg[/img]
Δεν είμαι εγώ.
αυτό είναι σχεδόν κλασικό, φίνο και χαριτωμένο

η φράντζα θα προτιμούσα να μην είναι στο πλάι (γενικά το προτιμώ αυτό)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μπορεί να είναι επιλογή της/του κομμώτριας/τή. Να ζήτησε η πελάτισσα ενα καρέ δηλαδή, και να έχει όντως ωραία χαρακτηριστικά προσωπου που να μπορουν να υποστηρίξουν καρέ, εκτός από το μέτωπο που μπορεί να ειναι πεταχτό και να χαλάει το όλο κονσεπτ. Ε τότε η κομμώτρια παίζει να της είπε "τα κάνουμε καρέ όπως όμορφα σου πάνε, μόνο που θα ρίξουμε μια αυλαία εκεί πάνω να κρύψουμε το τουμπερλέκι". Κάπως έτσι θα ξεκίνησε και αυτη η μόδα ίσως (και το καρεδόφραντζο το βλέπω συχνα τελευταία, τολμώ να πω). Στη φωτο που εβαλες παραπάνω παντως, η κοπελα δεν φαίνεται να εχει θεμα με το μέτωπο. Αυτό βέβαια θα οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά του κομμωτή, προφανώς. :003:
Επίσης, ακόμα και στα παραδοσιακά γυναικεία επαγγέλματα να ξερετε (κομμώτρια κτλ), το σθεναρό φύλο σας έχομεν πάρει φαλάγγι. Ο χειρότερος κομμωτής, είναι καλύτερος από την καλύτερη κομμώτρια! :003:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 08:44
Fluffy έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:04
vantono έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:56 Κάποιες σαφώς και είστε ωραία καυλάκια
εδω είναι το ζουμί, το μαλλί κάνει το καυλάκι;
ακριβως.

επισης, ποιος στο μπουντζο κοιταζει τα μαλλια των γυναικωνε, και ποιος μπορει και καταλαβαινει τι τους παει και τι οχι; ο ιδιος που κοιταζει τα νυχια σε γυμνες φωτο.
αμα σου βγει το ονομα.... :hammer: :003: :003:
Εγκληματικές φωτογραφίες, μη μου το θυμίζεις! :011: Πάλι καλά που δεν είχαν και σπανάκια μέσα στα νύχια. Οι λαστιχάδες τις προάλλες που πήγα για λάστιχο και μου αλλάξανε, πολύ πιο περιποιημένα χέρια είχαν. :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Δεκ 2019, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”