!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρκουδοκομμουνιστές vs Στρατόκαυλοι δάσκαλοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Αρκουδοκομμουνιστές vs Στρατόκαυλοι δάσκαλοι
Τέλος πάντων εμένα που είμαι συντηρητικός και δεξιός δεν μου αρέσει η εικόνα για αυτό τη σχολίασα.
Οσοι είναι φασίστες, ναζιστές, κομμουνιστές οπαδοί ολοκληρωτικών ιδεολογιών, που την παίζουν με παιδάκια-στρατιωτάκια κάθε τυπου ας εκφράσουν την χαρά τους χωρίς να ταυτίζουν άσχετους με το δίπολο που έχουν στο κεφάλι του για να ερμηνεύουν την υπόλοιπη κοινωνία.
Οσοι είναι φασίστες, ναζιστές, κομμουνιστές οπαδοί ολοκληρωτικών ιδεολογιών, που την παίζουν με παιδάκια-στρατιωτάκια κάθε τυπου ας εκφράσουν την χαρά τους χωρίς να ταυτίζουν άσχετους με το δίπολο που έχουν στο κεφάλι του για να ερμηνεύουν την υπόλοιπη κοινωνία.
Διαφωνουμε ιδεολογικα αλλα συμφωνω μαζι σου σ'αυτο που γραφεις.deCaritaine έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 14:20 Τέλος πάντων εμένα που είμαι συντηρητικός και δεξιός δεν μου αρέσει η εικόνα για αυτό τη σχολίασα.
Golden Age έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 14:11Μια συμβολική εκδήλωση τιμής ήταν. Να καταργήσουμε και τις παρελάσεις γαλάζιοι μαρξιστούληδες που εξαιτίας σας έχουμε ιδεολογική επιβολή της Αριστεράς.deCaritaine έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 12:58 "Αποθέσατε τις τσάντες και τα μπουφάν μπροστά στα πόδια σας. "
Για να μην έχουμε μαρξιστική πλύση εγκεφάλου, ας επιβάλουμε στρατιωτικοποίηση στα 8 χρονα.
Ναι να τις καταργήσουμε. Είναι μαλακίες για καμένους. Θέλουμε υγιή κοινωνία. Άμα γουστάρετε εσείς πηγαίνετε να πολιτογραφηθείτε
Τούρκοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι θα αγκαλιάζει η καρδιά του ;Bokolis έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:17
Θα τον βλέπει ο Ιωάννης από ψηλά και θα αγκαλιάζει η καρδιά του.
Ενα ξιφιδιο θα μπορουσαν να εχουν.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Ορέστης 35
Χαχαχα πολυ γελιο. Αυτα ειναι στρημ!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Russian Preschoolers’ Victory Day MarchPedro έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:28Η κατασταση εχει ξεφυγει που επιτρεπουμε εναν μπαγλαμα στρατοκαυλο να μεταχιρεζεται (σντιμετωπιζει) τα παιδακια σαν στρατιωτακια.
ΠΑΙΔΙΑ ειναι γαμω την τρελα μου!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ;;;;;;;;;α;α;α

https://www.themoscowtimes.com/2019/05/ ... age-a65543
Έχει και βίντεο και είναι unπαιχτable!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εσυ εισαι συμφωνος με τον δικο μας εδω αλλα σε πειραζει αυτο;Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 23:06Russian Preschoolers’ Victory Day MarchPedro έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:28Η κατασταση εχει ξεφυγει που επιτρεπουμε εναν μπαγλαμα στρατοκαυλο να μεταχιρεζεται (σντιμετωπιζει) τα παιδακια σαν στρατιωτακια.run έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:22
η κατασταση ξεφυγε από το 1975 όταν αριστερα και κκε ειδικα μεσα από το ΠΑΣΟΚ περνουσαν την προπαγανδα υπερ σοβιετιας πρωτα και υπερ αμερικανικων και αγγλικων λομπυ μετα τη πτωση σοβιετιας
Έχει και βίντεο και είναι unπαιχτable!![]()
.
Προσωπικα διαφωνω και με τις δυο περιπτωσεις και ειναι ξεκαθαρο στις τοσες δημοσιευσεις.
Αρκει και ενας καφες..
Οι καφεδες ειναι για τους ΚΚΕδες.Οι αντικομμουνιστες δρουν πιο αποτελεσματικα
Γυπας
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καθόλου δεν με πειράζει. Έχουν πλάκα τα πιτσιρίκια.Pedro έγραψε: 02 Δεκ 2019, 23:55Εσυ εισαι συμφωνος με τον δικο μας εδω αλλα σε πειραζει αυτο;Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 23:06Russian Preschoolers’ Victory Day MarchPedro έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:28
Η κατασταση εχει ξεφυγει που επιτρεπουμε εναν μπαγλαμα στρατοκαυλο να μεταχιρεζεται (σντιμετωπιζει) τα παιδακια σαν στρατιωτακια.
.
![]()
Προσωπικα διαφωνω και με τις δυο περιπτωσεις και ειναι ξεκαθαρο στις τοσες δημοσιευσεις.
Κάποτε ήμουν και εγώ και το έκανα με χαρά. Τότε δεν είχε γαμηθεί η χώρα από την αριστερίλα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αστο δικε μου. Εσυ το ´χεις καψει τελειως..Nandros έγραψε: 03 Δεκ 2019, 00:11Καθόλου δεν με πειράζει. Έχουν πλάκα τα πιτσιρίκια.Pedro έγραψε: 02 Δεκ 2019, 23:55Εσυ εισαι συμφωνος με τον δικο μας εδω αλλα σε πειραζει αυτο;Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 23:06
Russian Preschoolers’ Victory Day March
.
![]()
Κάποτε ήμουν και εγώ και το έκανα με χαρά. Τότε δεν είχε γαμηθεί η χώρα από την αριστερίλα.
.
- hellegennes
deCaritaine έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 11:41 Ενδιάμεση κατάσταση και έλεγχος δεν υπάρχει στην μπανανία. Τα κόμπλεξ του ο καθένας.
Οι β' βέβαια είναι ελάχιστοι και ο συγκεκριμένος θα αποκτήσει πρόβλημα λογικά.
https://twitter.com/kritikopoulos/statu ... 2580585487
Meanwhile
![]()
Καλά, το meanwhile αν θέλω το παίρνω σοβαρά. Βασικά δεν το παίρνω σοβαρά και ο χάρτης προδίδει εντελώς τον λόγο. Το θέμα PISA το έχουμε συζητήσει ξανά, όπου απέδειξα με εξαιρετική δεξιοτεχνία γιατί το τεστ του ΟΟΣΑ είναι ανούσιο και τελείως αποτυχημένο γιατί σκοπός του είναι η σύγκριση μαθητικών επιδόσεων ανάμεσα σε χώρες και τα αποτελέσματα που παράγει δεν είναι συγκρίσιμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.