Δεν περιγράφεται καμμιά διαδρομή. Αυτό που περιγράφεται έχει μηδενική σχέση με την γεωγραφική πραγματικότητα. Το «μεγάλη γη μετά τον ωκεανό» είναι μια εύλογη υπόθεση που μπορεί να κάνει ο καθένας.Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 18:46Κοροϊδευόμαστε τώρα;hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2018, 18:43Δεν αναφέρεται καμμιά Αμερική. Η αναφορά που δίνεις έχει μηδενική σχέση με την γεωγραφική πραγματικότητα.Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 14:35 Το μόνο που ισχυρίζομαι είναι ότι αφού αναφέρεται η Αμερική από τους αρχαίους Έλληνες κάποιοι σίγουρα έκαναν το ταξίδι μέχρι εκεί πολύ πριν πάνε οι Βίκινγκς και ο Κολόμβος.
Αναφέρεται η μεγάλη Ήπειρος δυτικά μετά τον ωκεανό και περιγράφεται και η διαδρομή για να πας εκεί.
Σίγουρα δεν αναφέρεται σαν "Αμερική".![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια!
- hellegennes
Re: Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική από τα προϊστορικά χρόνια!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα στοιχημάτιζα σε τπτ Φοίνικοκαρχηδόνιους αν έπρεπε να ποντάρω στο ποιός εχει καποιες πιθανότητες να είχε βρεθεί Αμερική - κατα΄λαθος - κατα τύχη - εξεπίτηδες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα μπορούσε.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 18:48και αυτοι οι καποιοι ηταν ελληνες; δεν θα μπορουσαν οι ελληνες απλως να πληροφορηθηκαν για την υπαρξη της απο καποιους που πηγαν, το ειπαν σε αλλους, αυτοι σε αλλους, και μετα απο καμποσο χαλασμενο τηλεφωνο εφτασε σε ελ αυτια και το κατεγραψαν;Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 14:35 Το μόνο που ισχυρίζομαι είναι ότι αφού αναφέρεται η Αμερική από τους αρχαίους Έλληνες κάποιοι σίγουρα έκαναν το ταξίδι μέχρι εκεί πολύ πριν πάνε οι Βίκινγκς και ο Κολόμβος.
Ο Πλούταρχος βέβαια λέει ότι ήταν Έλληνες αλλά μπορεί και να αναπαράγει μύθους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Και το έχει πει άλλος λαός;Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 20:54Θα μπορούσε.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 18:48και αυτοι οι καποιοι ηταν ελληνες; δεν θα μπορουσαν οι ελληνες απλως να πληροφορηθηκαν για την υπαρξη της απο καποιους που πηγαν, το ειπαν σε αλλους, αυτοι σε αλλους, και μετα απο καμποσο χαλασμενο τηλεφωνο εφτασε σε ελ αυτια και το κατεγραψαν;Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 14:35 Το μόνο που ισχυρίζομαι είναι ότι αφού αναφέρεται η Αμερική από τους αρχαίους Έλληνες κάποιοι σίγουρα έκαναν το ταξίδι μέχρι εκεί πολύ πριν πάνε οι Βίκινγκς και ο Κολόμβος.
Ο Πλούταρχος βέβαια λέει ότι ήταν Έλληνες αλλά μπορεί και να αναπαράγει μύθους.
(Τώρα θα πουν ότι σκοτώσαμε όποιον μας το είπε).
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έτσι στον αέρα το έγραψε δηλαδή.hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2018, 19:12 Το «μεγάλη γη μετά τον ωκεανό» είναι μια εύλογη υπόθεση που μπορεί να κάνει ο καθένας.
Είπε, ε δεν θα υπάρχει κι άλλη μια Ήπειρος κάπου εκεί στο βάθος, θα υπάρχει σίγουρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Σε κάτι που ανέβασε ο Γιόχι έχει διάφορους που μπορεί να είχαν πάει κατά καιρούς στην Αμερική.Juno έγραψε: 05 Ιουν 2018, 20:56Και το έχει πει άλλος λαός;Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 20:54Θα μπορούσε.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 18:48
και αυτοι οι καποιοι ηταν ελληνες; δεν θα μπορουσαν οι ελληνες απλως να πληροφορηθηκαν για την υπαρξη της απο καποιους που πηγαν, το ειπαν σε αλλους, αυτοι σε αλλους, και μετα απο καμποσο χαλασμενο τηλεφωνο εφτασε σε ελ αυτια και το κατεγραψαν;
Ο Πλούταρχος βέβαια λέει ότι ήταν Έλληνες αλλά μπορεί και να αναπαράγει μύθους.![]()
(Τώρα θα πουν ότι σκοτώσαμε όποιον μας το είπε).
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Bill Hicks
γεια σου φίλε γιόχιYochanan έγραψε: 04 Ιουν 2018, 22:36To ξέρω φίλε. Κι εμένα με στεναχώρησε. Μονο για ενα ρωμαικο αγαλματιδιο κατι λεει αλλα κι αυτο ειναι των λατινοφωνων ρωμαιων οχι δικο μας. Καταγγέλω!!!!Bill Hicks έγραψε: 04 Ιουν 2018, 22:12ούτε στο 'other claims' δεν είμσστεYochanan έγραψε: 04 Ιουν 2018, 19:29 https://en.wikipedia.org/wiki/Pre-Columbian_trans-oceanic_contact_theories![]()
![]()
έλα μωρέ, τι ξέρουν κι αυτοί, σάμπως διαβάζουν πχώρουμ;
ανοίγω, που λες, το new scientist το πρωί στ'αεροπλάνο και τι να δω:
Have humans been sailors for a million years?
άλλη μια δικαίωση ΑρΩν!
(ο τίτλος τού εντύπου είναι πιο πιασιάρικος: 'stone age sailors')
poioς χαλκός και μαλακίες, μαστόδοντα στο γόνατο έσφαζαν οι πελασγοί έλληνες και τα κουβαλούσαν στην σιάτιστα με λαξευτά καράβια.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
paul25 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 22:38Καλα, το παιρνω πισω....Bill Hicks έγραψε: 04 Ιουν 2018, 22:21έλα, μην το χαλάς τώραpaul25 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 21:50 Χαχαχαχαχα! Ευχαριστω ρε φιλε. Αλλα ειναι αληθεια δυστυχως η ευτυχως τι να κανουμε;![]()
![]()
![]()
![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Αναπαράγει μύθους και υποθέσεις. Έχεις υπόψη ότι το Hellenic Quest έχει αναπαραχθεί ακόμα κι από ελληνικές πρεσβείες;Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 20:57Έτσι στον αέρα το έγραψε δηλαδή.hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2018, 19:12 Το «μεγάλη γη μετά τον ωκεανό» είναι μια εύλογη υπόθεση που μπορεί να κάνει ο καθένας.
Είπε, ε δεν θα υπάρχει κι άλλη μια Ήπειρος κάπου εκεί στο βάθος, θα υπάρχει σίγουρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι δεν το έχω υπ' όψιν για τις πρεσβείες αλλά δεν σχετίζεται.hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:14Αναπαράγει μύθους και υποθέσεις. Έχεις υπόψη ότι το Hellenic Quest έχει αναπαραχθεί ακόμα κι από ελληνικές πρεσβείες;Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 20:57Έτσι στον αέρα το έγραψε δηλαδή.hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2018, 19:12 Το «μεγάλη γη μετά τον ωκεανό» είναι μια εύλογη υπόθεση που μπορεί να κάνει ο καθένας.
Ο Πλούταρχος έχει συγκεκριμένες αναφορές που δείχνουν ότι κάποιοι ήξεραν την ύπαρξη της Αμερικής.
Να μην τα λέμε από την αρχή πάλι.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- hellegennes
Το κείμενο του Πλούταρχου έχει τόση βάση όση και το Hellenic Quest. Το μόνο που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται αληθές είναι η ύπαρξη μιας μεγάλης ηπείρου στα δυτικά του Ατλαντικού. Οι άλλες γεωγραφικές πληροφορίες του δεν πατάνε στην Γη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια χαρά πατάνε, μόνο τις αποστάσεις έχει λάθος, όπως έγραψες κι εσύ η Ισλανδία είναι πολύ περισσότερο από 5.000 στάδια από την Αμερική.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αυτό πως το αξιολογείς;
"Αλλ΄ ουδέν έξεις πλέον ουδενός, ουδ' ετέραν προσλάβεις μείζω της Ασίας ήπειρον, τον ωκεανόν διανηξάμενος".
"Αλλ΄ ουδέν έξεις πλέον ουδενός, ουδ' ετέραν προσλάβεις μείζω της Ασίας ήπειρον, τον ωκεανόν διανηξάμενος".
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- hellegennes
Και η Ισλανδία δεν είναι ούτε δυτικά της Βρετανίας ούτε 5 μέρες ταξίδι.Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:39 Μια χαρά πατάνε, μόνο τις αποστάσεις έχει λάθος, όπως έγραψες κι εσύ η Ισλανδία είναι πολύ περισσότερο από 5.000 στάδια από την Αμερική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το 5 μέρες ταξίδι σωστό είναι με πλεύση μέρα νύχτα και 4 μίλια την ώρα.hellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:51Και η Ισλανδία δεν είναι ούτε δυτικά της Βρετανίας ούτε 5 μέρες ταξίδι.Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:39 Μια χαρά πατάνε, μόνο τις αποστάσεις έχει λάθος, όπως έγραψες κι εσύ η Ισλανδία είναι πολύ περισσότερο από 5.000 στάδια από την Αμερική.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma