!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ερντογαν ο θεος μας προσταζει να ασκουμε βια κατα των απιστων
Re: ερντογαν ο θεος μας προσταζει να ασκουμε βια κατα των απιστων
Μην αγχωνεσε ανταρες
Δύο λύσεις ή ταυτόχρονα κι οι δυο
Προσευχή. Η μία λύση
Αγοράζεις μπούρκα η δεύτερη και το παίζεις αλαλη, και κυκλοφορείς με αυτή όταν δυσκολέψουν τα πράγματα και την έχεις έτοιμη και μες το σπίτι να τη φορεσεις
Δε σου κάνω πλάκα
Προσευχή. Η μία λύση
Αγοράζεις μπούρκα η δεύτερη και το παίζεις αλαλη, και κυκλοφορείς με αυτή όταν δυσκολέψουν τα πράγματα και την έχεις έτοιμη και μες το σπίτι να τη φορεσεις
Δε σου κάνω πλάκα
πραγματιbluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:07 Μην αγχωνεσε ανταρες
Προσευχή. Η μία λύση
Αγοράζεις μπούρκα η δεύτερη και μαθαίνεις νοηματική, το παίζεις αλαλη, και κυκλοφορείς με αυτή όταν δυσκολέψουν τα πράγματα και την έχεις έτοιμη και μες το σπίτι να τη φορεσεις
Δε σου κάνω πλάκα
εδω νημα για να είστε μέσα στη μόδα viewtopic.php?f=27&t=4814
μη σας πουν και ξεπερασμενες
Ακόμη δεν είναι νωρίς; Προηγούνται αλλα γραφει
Δεν είναι περίεργο, από κάπου πρέπει να ψωνίζουν. Από το λουλούδι της Δαμασκού στη ΘεσσαλονίκηFluffy έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:10πραγματιbluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:07 Μην αγχωνεσε ανταρες
Προσευχή. Η μία λύση
Αγοράζεις μπούρκα η δεύτερη και μαθαίνεις νοηματική, το παίζεις αλαλη, και κυκλοφορείς με αυτή όταν δυσκολέψουν τα πράγματα και την έχεις έτοιμη και μες το σπίτι να τη φορεσεις
Δε σου κάνω πλάκα
εδω νημα για να είστε μέσα στη μόδα viewtopic.php?f=27&t=4814
μη σας πουν και ξεπερασμενες
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... ones%3famp
Το περίεργο είναι,ότι σε περίεργες εποχές κρίσης,έφτασε όχλος πολύς κι εγκλωβισμένοι κι αυτοί εδώ
Αυτό που έδειξες είναι υψηλή κοπτοραπτικη για μπουρκες
Μάλλον εννοείς προφητείες με εισαγωγικά. Σχέδια δηλαδή. Τα σχέδια όμως των ανθρώπων δεν επαληθεύονται πάντα.Σουβλίτσα έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:47 Antares, κάτι που έμαθα (και μάλλον το έμαθες κι εσύ) είναι πως: όποιου του μέλλει να πνιγεί...και τούμπαλιν, οπότε...
Για το περιστατικό παραπάνω εννοώ οτι αυτά τα περιστατικά τρομοκρατίας στην Δύση δεν μου φαίνονται μονόπλευρα στημένα μερικές φορές, κρίνοντας από ό,τι παρακολουθώ στις παγκόσμιες εξελίξεις, στα όσα έχουν γραφτεί περι "Σύγκρουσης Πολιτισμών" (ή προφητευτεί καταλλήλως αν το δει κανείς αλλιώς) και από διάφορα άλλα πραγματάκια
Εμένα στην τρίτη φορά που μου έμελλε, με τον καρκίνο, είχα επικοινωνία με το θείο (όποιος το πιστεύει βέβαια) που με διαβεβαίωσε ότι είναι προστάτης όλης της οικογένειας. Γι' αυτό ελπίζω.
Δεν ανησυχώ τόσο για τον εαυτό μου όσο για τα ανίψια μου. Η μπούρκα είναι καλή ιδέα. Μάλιστα λέω να την εφαρμόσω από τώρα για έξω, προς την δουλειά που πηγαίνω και έρχομαι.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:07 Μην αγχωνεσε ανταρες
Προσευχή. Η μία λύση
Δε σου κάνω πλάκα
Ναι, για σχέδια ανθρώπων μιλώ, σαφώς και δεν επαληθεύονται πάντα, έτερον εκάτερον.
Για τα υπόλοιπα, ανοίξτε νήμα βρέι!
Πού είναι και αυτός ο Μπέριας που κάτι σκαμπάζει από αλεβισμούς
να με βοηθήσει με το παραπάνω κείμενο?!
Για τα υπόλοιπα, ανοίξτε νήμα βρέι!
Πού είναι και αυτός ο Μπέριας που κάτι σκαμπάζει από αλεβισμούς
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Θα λειτουργήσει η μπούρκα,δε θα σε καταλαβουν αν δεν τους κοιτάζεις στα μάτια τους ξένους. Κάτω θα κοιτάς ή ίσια
Λίγο να κοιτάξεις θα πουν στραβοκοιταξες και δε ξες τι γίνεται
Εγώ με αμάξι σε στροφή, περνάει το κλασικό γκρουπ δέκα ατόμων αντρών
Κοιτάω. Κοιτάνε. Ο ένας συνεχίζει άγρια να κοιτάζει. Αμάν έκανα να στρίψω να σηκωθώ να φύγω
Κοιτάω. Κοιτάνε. Ο ένας συνεχίζει άγρια να κοιτάζει. Αμάν έκανα να στρίψω να σηκωθώ να φύγω
Δεν το ήξερα ότι αντιμετωπίζετε και τέτοια ήδη στην επαρχία. Στην Αθήνα τουλάχιστον με το φως του ήλιου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, εγώ έχω θέμα με άλλους. Έγραψα κάπου στην θρησκειολογία.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:23 Θα λειτουργήσει η μπούρκα,δε θα σε καταλαβουν αν δεν τους κοιτάζεις στα μάτια τους ξένους. Κάτω θα κοιτάς ή ίσια
Το έχω πάθει κι εγώ αυτό, πριν χρόνια στην Πατησίων.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:23 Θα λειτουργήσει η μπούρκα,δε θα σε καταλαβουν αν δεν τους κοιτάζεις στα μάτια τους ξένους. Κάτω θα κοιτάς ή ίσια
Πρόσφατα, καθόμουν σε ένα στασίδι και είχα απένταντι έναν μαύρο, φορούσα εμφανώς έναν λίγο μεγάλο Σταυρό και δίπλα μου υπήρχε ένας κάδος για σκουπίδια. Ο τύπος με κάρφωνε συνέχεια κάπως αγριεμένα και σηκώθηκε δυο φορές και ερχόταν δίπλα μου και έφτυνε στον κάδο. Σηκώθηκα πριν επαναληφθεί για τρίτη φορά γιατί ένοιωσα άβολα και μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησα οτι ίσως να τον ενοχλούσε ο Σταυρός μου.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αν αντιμετωπίζουμε λέει...είναι ο μόνος δρόμος για Θεσσαλονίκη.Antares έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:28Δεν το ήξερα ότι αντιμετωπίζετε και τέτοια ήδη στην επαρχία. Στην Αθήνα τουλάχιστον με το φως του ήλιου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, εγώ έχω θέμα με άλλους. Έγραψα κάπου στην θρησκειολογία.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:23 Θα λειτουργήσει η μπούρκα,δε θα σε καταλαβουν αν δεν τους κοιτάζεις στα μάτια τους ξένους. Κάτω θα κοιτάς ή ίσια
Κάθονται αγοράζουν και παγωτά το καλοκαίρι, τυρόπιτες τώρα,απ' το φούρνο πάνω στο κεντρικό. Έχουν δολάρια και ρωτάνε που είναι η στάση( σπάσανε και δύο στάσεις)
Συνήθως κυκλοφορούν με τα πόδια αφήνοντας σημάδια πχ μπουφάν τυλιγμένα σε ότι μπορούν,παπούτσια πετάμενα και δεμένα σε σύρματα της ΔΕΗ κτλ. Κυκλοφορούν όλο το 24ωρο
Συνέχεια
Εγώ δεν ανακατευομαι, ανακατεύονται άλλοι,έρχονται περιπολικά και κάτι αλλά κανονικά αμάξια με σειρήνα από μέσα μπροστά στο τιμόνι
Καταλήγουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάποιες συνοικίες είναι ασφαλής μπορώ να πω
Απλά μη τους κοιτάς, κι ο σταυρος λογικά αλλά και χωρίς, μην κοιταςΣουβλίτσα έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:30Το έχω πάθει κι εγώ αυτό, πριν χρόνια στην Πατησίων.bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:23 Θα λειτουργήσει η μπούρκα,δε θα σε καταλαβουν αν δεν τους κοιτάζεις στα μάτια τους ξένους. Κάτω θα κοιτάς ή ίσια
Πρόσφατα, καθόμουν σε ένα στασίδι και είχα απένταντι έναν μαύρο, φορούσα εμφανώς έναν λίγο μεγάλο Σταυρό και δίπλα μου υπήρχε ένας κάδος για σκουπίδια. Ο τύπος με κάρφωνε συνέχεια κάπως αγριεμένα και σηκώθηκε δυο φορές και ερχόταν δίπλα μου και έφτυνε στον κάδο. Σηκώθηκα πριν επαναληφθεί για τρίτη φορά γιατί ένοιωσα άβολα και μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησα οτι ίσως να τον ενοχλούσε ο Σταυρός μου.![]()
Πρόσφυγες σου λέει μετά. Ή μήπως εσωτερικός στρατός; Όλα αυτά με ανησυχούν και το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις και τα όργανα της χώρας αντί να ασχολούνται με την ασφάλεια των πολιτών ασχολούνται με τις "ροές" και πως να μην πάθουν τίποτα. Αν η ίδια η κυβέρνηση της χώρας και τα όργανα της τάξης τα κάνουν αυτά, τι μαγειρεύουν;bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:40
Αν αντιμετωπίζουμε λέει...είναι ο μόνος δρόμος για Θεσσαλονίκη.
Κάθονται αγοράζουν και παγωτά το καλοκαίρι, τυρόπιτες τώρα,απ' το φούρνο πάνω στο κεντρικό. Έχουν δολάρια και ρωτάνε που είναι η στάση( σπάσανε και δύο στάσεις)
Συνήθως κυκλοφορούν με τα πόδια αφήνοντας σημάδια πχ μπουφάν τυλιγμένα σε ότι μπορούν,παπούτσια πετάμενα και δεμένα σε σύρματα της ΔΕΗ κτλ. Κυκλοφορούν όλο το 24ωρο
Συνέχεια
Εγώ δεν ανακατευομαι, ανακατεύονται άλλοι,έρχονται περιπολικά και κάτι αλλά κανονικά αμάξια με σειρήνα από μέσα μπροστά στο τιμόνι
Καταλήγουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάποιες συνοικίες είναι ασφαλής μπορώ να πω
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
ΑΛΛΑ οι ΕΛ ειναι μορφωμενοι. Ειδικα εκεινοι που μιλανε για καταληψη της Κωνσταντινουπολης και διωξιμο των Τουρκων, επειδη "ο θεος ειναι μαζι μας και το αποδυκνειουν οι προφητειες". Αυτος ειναι "μετριοπαθης" φανατισμοςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:26κι αυτό είναι αλήθειαManos87 έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:22Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να μείνεις στον ίσιο δρόμο αν κάποιοι ανώμαλοι σου πιπιλίζουν το κεφάλι 24/7.
το πόιντ μου είναι ότι έχεις δίκιο μεν, αλλά όταν έχεις να κάνεις με αμόρφωτους φανατισμένους όλα αυτά αποτελούν ουτοπίες
η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη και αν δεν προσαρμοστείς σε αυτή είσαι καταδικασμένος σε αφανισμό
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μακάρι να κάνανε επίθεση οι Τούρκοι.Μιλάω για κανονική τουρκική επίθεση.
Θα φεύγανε πρώτοι οι Μητσοτακέηδες και οι Τσιπρέηδες (δηλαδή θα ξεβρώμιζε ο τόπος), και θα πετάγαμε έξω όλους τους μουσλιμ ως ελληνικός στρατός, αφού σίγουρα θα ξεκινούσαν κάτι. Οι Τούρκοι είναι τόσο κατώτεροι ως μαχητές, που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τη Ρας Αλ Αίν, που είναι στα σύνορά τους, και την υπερασπίζονταν μερικές εκατοντάδες Κούρδοι με καλάσνικοφ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Όχι άλλους κάβουρες, εεε... θέλω να πω Καβείρια μυστήρια.Feindflug έγραψε: 02 Δεκ 2019, 16:24Εγώ νομίζω, τύπισσα, ότι εννοεί τους KawirΣουβλίτσα έγραψε: 02 Δεκ 2019, 16:09 Αυτό το καφίρ=άπιστοι
Έχει σχέση με το κεφι(ρ) κέφι το οποίο έχει σχέση με τα οινοπνευματώδη που λέγατε σε άλλο νήμα και πάει λέγοντας?
ΥΓ: δεν πρόλαβα να διαβάσω τί λέει το άρθρο, κάνετε το εντιτ που ζήτησε ο Μπέριας
![]()
Ήμουν στον εξώστη του «Ρόδον» όταν άνοιξαν για τους Therion
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa