Εσείς πώς χωρίζετε; Ή πώς χωρίζατε, γιατί και οι παντρεμένοι έχουν δικαίωμα στις απαντήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερος τρόπος για να χωρίσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Καλύτερος τρόπος για να χωρίσεις
Έχω χωρίσει με διάφορους τρόπους στην ζωή μου (με μπλε αυτά που μου έχουν κάνει και δεν έχω κάνει ποτέ εγώ). Με sms, με τηλεφώνημα, με αντιπρόσωπο, σε έξοδο, με αποφυγή τηλεφωνημάτων, χωρίς να το καταλάβω, κοινή συναινέσει, ήρεμα, με καβγά, τα μεσάνυχτα, το μεσημέρι, το πρωί, στο σπίτι μου, στο σπίτι της ή και κάπου αλλού. Μέχρι τώρα δεν έχω αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, η καλύτερη στιγμή και το καλύτερο μέρος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα έκανα ποτέ τα μπλε κι εκείνο το κόκκινο που έκανα μια φορά κι έναν καιρό όταν ήμουν πιτσιρίκος και ντρέπομαι γι' αυτό.
Εσείς πώς χωρίζετε; Ή πώς χωρίζατε, γιατί και οι παντρεμένοι έχουν δικαίωμα στις απαντήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Οργισμένος
Re: Καλύτερος τρόπος για να χωρίσεις
An ηταν αστερι η κοπελα και καλη ψυχη αξιζει να πει καποιος οτι ειναι γκαιη ως δικαιολογια.hellegennes έγραψε: 02 Δεκ 2019, 14:04 Έχω χωρίσει με διάφορους τρόπους στην ζωή μου (με μπλε αυτά που μου έχουν κάνει και δεν έχω κάνει ποτέ εγώ). Με sms, με τηλεφώνημα, με αντιπρόσωπο, σε έξοδο, με αποφυγή τηλεφωνημάτων, χωρίς να το καταλάβω, κοινή συναινέσει, ήρεμα, με καβγά, τα μεσάνυχτα, το μεσημέρι, το πρωί, στο σπίτι μου, στο σπίτι της ή και κάπου αλλού. Μέχρι τώρα δεν έχω αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, η καλύτερη στιγμή και το καλύτερο μέρος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα έκανα ποτέ τα μπλε κι εκείνο το κόκκινο που έκανα μια φορά κι έναν καιρό όταν ήμουν πιτσιρίκος και ντρέπομαι γι' αυτό.
Εσείς πώς χωρίζετε; Ή πώς χωρίζατε, γιατί και οι παντρεμένοι έχουν δικαίωμα στις απαντήσεις.![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τετ α τετ ανακοινωση μονο σουλιωτικες καταστασεις τα υπολοιπα ειναι για γκει πραιντς.
να την γράφεις σωστά όμως
- Otto Weininger
Το ανακοινώνω στο Φ.Ε.Κ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν έχω προλάβει να χωρίσω καμμία. Με προλάβανε όλες.
Ενδιαφέρεται καμμία τύπισσα να τα φτιάξει μαζί μου για μια μέρα και να την χωρίσω την επόμενη; Έτσι για να νιώσω και αυτό το συναίσθημα.
Ενδιαφέρεται καμμία τύπισσα να τα φτιάξει μαζί μου για μια μέρα και να την χωρίσω την επόμενη; Έτσι για να νιώσω και αυτό το συναίσθημα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
στείλε στη γενιά της αμαρτίας,αλλά μου φαίνεται λυσσάρα ίσως θέλει σεξ κ τέτοιαFeindflug έγραψε: 02 Δεκ 2019, 16:33 Δεν έχω προλάβει να χωρίσω καμμία. Με προλάβανε όλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση