!!! DEVELOPMENT MODE !!!
14χρονη κατέθεσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με καθηγητή της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 14χρονη κατέθεσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με καθηγητή της
Αλβανιδούλα είναι.
Είσαι μαλάκας ,φίλε μου
ο παλιός γενιάς υποθέτωΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:53 Δικαίωμά της
Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ κ κολλήματα με το σεξ
Σε παιδική ηλικία οι τάσεις μας είναι αιμομικτικές
Όλες ερωτευόμαστε τον πατέρα μας. Γιατί να μην το ζήσουμε;
Η σωστη αντιμρετωπιση απο υπευθυνο λειτουργο παιδαγωγο θα ηταν ενημερωση συλλογου καθηγητων - κοινωνικου λειτουργου ΄κ ψυχολογου + ενταξη σε προγραμμα παρακολουθησης και βοηθειας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εντάξει ρε μαλάκες 14 είναι. Μπορεί να κουμαντάρει τον εαυτό της και τα θέλω της. Δεν είναι παιδάκι. Το θέμα είναι ότι ο άλλος είναι κακομοίρης. Πήγε να κάνει σκηνή σε 14χρονο. Πρέπει να ζητήσει βοήθειαγια τον εαυτό του.
Η κοπελιά δεν νομίζω να έπαθε κάποια βλάβη ουσιαστικά.
Να πούμε εδώ ότι είναι θολό το τοπίο αφού έχουμε διαφορετικές περιπτώσεις ωρίμανσης και ανάπτυξης. Και Άντρες και γυναίκες, έχουμε διαφορετικούς χρόνους για νιώσουμε
(όχι να θεωρηθούμε από άλλους. Το ουσιώδες είναι το τι θα νιώσουμε εμείς οι ίδιοι.)
ότι γουστάρουμε σεξ και είμαστε έτοιμοι κιόλας.
Άλλοι συμμαθητές μας ήταν άγριοι και πιο μπασμένοι (όχι από εμπειρία βέβαια αλλά από τη φύση τους). Κάποιοι άλλοι πάλι μαζί κι εγώ πιο παιδάκια. Ακόμα και στο βλέμμα μας έβλεπες κάτι παιδιάστικο. Αυτό μακάρι να μπορούσε να αξιολογηθεί για την περίπτωση των παιδιών που κανονικά καυλώνουν κι επιθυμούν σεξ με μεγαλύτερο άτομο. Γιατί η απαγόρευση για την περίπτωσή τους θα είναι καταπίεση και όχι προστασία. Εγώ όμως στα 14 αν μου την έπεφτε καμία μεγάλη θα το βίωνα κακοποιητικά. Ντροπές, απαξίες, σιχαμάρες και τέτοια. Νομίζω 15 ήμουνα που με πήγε ο φίλος (γείτονας) σε μπουρδέλο και έπαθα μεγάλη ήττα.
Ας βγάλει άκρη ο νόμος. Έχει τα εργαλεία και κουτσά στραβά κάνει τη δουλειά του. Ο όχλος τριγύρω όμως καλό είναι να κοιτάξει τα δικά του απωθημένα και να μην κρίνει όπου του έρθει κι όπως του έρθει.
Η κοπελιά δεν νομίζω να έπαθε κάποια βλάβη ουσιαστικά.
Να πούμε εδώ ότι είναι θολό το τοπίο αφού έχουμε διαφορετικές περιπτώσεις ωρίμανσης και ανάπτυξης. Και Άντρες και γυναίκες, έχουμε διαφορετικούς χρόνους για νιώσουμε
(όχι να θεωρηθούμε από άλλους. Το ουσιώδες είναι το τι θα νιώσουμε εμείς οι ίδιοι.)
ότι γουστάρουμε σεξ και είμαστε έτοιμοι κιόλας.
Άλλοι συμμαθητές μας ήταν άγριοι και πιο μπασμένοι (όχι από εμπειρία βέβαια αλλά από τη φύση τους). Κάποιοι άλλοι πάλι μαζί κι εγώ πιο παιδάκια. Ακόμα και στο βλέμμα μας έβλεπες κάτι παιδιάστικο. Αυτό μακάρι να μπορούσε να αξιολογηθεί για την περίπτωση των παιδιών που κανονικά καυλώνουν κι επιθυμούν σεξ με μεγαλύτερο άτομο. Γιατί η απαγόρευση για την περίπτωσή τους θα είναι καταπίεση και όχι προστασία. Εγώ όμως στα 14 αν μου την έπεφτε καμία μεγάλη θα το βίωνα κακοποιητικά. Ντροπές, απαξίες, σιχαμάρες και τέτοια. Νομίζω 15 ήμουνα που με πήγε ο φίλος (γείτονας) σε μπουρδέλο και έπαθα μεγάλη ήττα.
Ας βγάλει άκρη ο νόμος. Έχει τα εργαλεία και κουτσά στραβά κάνει τη δουλειά του. Ο όχλος τριγύρω όμως καλό είναι να κοιτάξει τα δικά του απωθημένα και να μην κρίνει όπου του έρθει κι όπως του έρθει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ε ναι αλλωστε μονο τα αγορακια ειναι ανωριμα κ επιθετικα οσων χρονων και να ειναι (απο ο - χαρο )Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:42 Εντάξει ρε μαλάκες 14 είναι. Μπορεί να κουμαντάρει τον εαυτό της και τα θέλω της. Δεν είναι παιδάκι. Το θέμα είναι ότι ο άλλος είναι κακομοίρης. Πήγε να κάνει σκηνή σε 14χρονο. Πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Η κοπελιά δεν έπαθε κάποια βλάβη ουσιαστικά.
Να πούμε εδώ ότι είναι θολό το τοπίο αφού έχουμε διαφορετικές περιπτώσεις ωρίμανσης και ανάπτυξης. Και Άντρες και γυναίκες, έχουμε διαφορετικούς χρόνους για νιώσουμε (όχι να θεωρηθούμε από άλλους. Το ουσιώδες είναι το τι θα νιώσουμε οι ίδιοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Εκτός κι τα βλέπεις στο θρανίο της τρίτης Γυμνασίου κάθε μέρα, όντας ο καθηγητής τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:58 τα σημερινα 14χρονα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ανηλικα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τα αγοράκια δεν έχουν ποινικά μπλεξίματα ρε. Κατηγορήθηκε ποτέ ανήλικος για κάτι; Το ίδιο με τα κορίτσια είναι για το νόμο.Αγις έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:47ε ναι αλλωστε μονο τα αγορακια ειναι ανωριμα κ επιθετικα οσων χρονων και να ειναι (απο ο - χαρο )Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:42 Εντάξει ρε μαλάκες 14 είναι. Μπορεί να κουμαντάρει τον εαυτό της και τα θέλω της. Δεν είναι παιδάκι. Το θέμα είναι ότι ο άλλος είναι κακομοίρης. Πήγε να κάνει σκηνή σε 14χρονο. Πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Η κοπελιά δεν έπαθε κάποια βλάβη ουσιαστικά.
Να πούμε εδώ ότι είναι θολό το τοπίο αφού έχουμε διαφορετικές περιπτώσεις ωρίμανσης και ανάπτυξης. Και Άντρες και γυναίκες, έχουμε διαφορετικούς χρόνους για νιώσουμε (όχι να θεωρηθούμε από άλλους. Το ουσιώδες είναι το τι θα νιώσουμε οι ίδιοι.
Ας βγάλει άκρη ο νόμος. Έχει τα εργαλεία και κουτσά στραβά κάνει τη δουλειά του. Ο όχλος τριγύρω όμως καλό είναι να κοιτάξει τα δικά του απωθημένα και να μην κρίνει όπου του έρθει κι όπως του έρθει.κ δεν δικαιουνται υπερασπισης η ελαφρυντικων .
Εγώ λέω για τον ενήλικο που γουστάρει εφηβικές ηλικίες. Κατά πόσο έχει αποπλανήσει και άρα εγκληματεί τον-την έφηβο-έφηβη
ή αν ο έφηβος μια χαρά συνειδητά πήγαινε.
Φυκια - 2 μετρα κ 2 σταθμα εχετε - παντου - ακομα κ στο φορουμ βουΧαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:52Τα αγοράκια δεν έχουν ποινικά μπλεξίματα ρε. Κατηγορήθηκε ποτέ ανήλικος για κάτι; Το ίδιο με τα κορίτσια είναι για το νόμο.Αγις έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:47ε ναι αλλωστε μονο τα αγορακια ειναι ανωριμα κ επιθετικα οσων χρονων και να ειναι (απο ο - χαρο )Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:42 Εντάξει ρε μαλάκες 14 είναι. Μπορεί να κουμαντάρει τον εαυτό της και τα θέλω της. Δεν είναι παιδάκι. Το θέμα είναι ότι ο άλλος είναι κακομοίρης. Πήγε να κάνει σκηνή σε 14χρονο. Πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Η κοπελιά δεν έπαθε κάποια βλάβη ουσιαστικά.
Ας βγάλει άκρη ο νόμος. Έχει τα εργαλεία και κουτσά στραβά κάνει τη δουλειά του. Ο όχλος τριγύρω όμως καλό είναι να κοιτάξει τα δικά του απωθημένα και να μην κρίνει όπου του έρθει κι όπως του έρθει.κ δεν δικαιουνται υπερασπισης η ελαφρυντικων .
Εγώ λέω για τον ενήλικο που γουστάρει εφηβικές ηλικίες. Κατά πόσο έχει αποπλανήσει και άρα εγκληματεί τον-την έφηβο-έφηβη
ή αν ο έφηβος μια χαρά συνειδητά πήγαινε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποια 2 μέτρα ρε. Έχουν καταδικάσει ανήλικο;
-
Nero
Το πολύ Γ'. Μπορεί να είναι ως και ΒOtto Weininger έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:51Εκτός κι τα βλέπεις στο θρανίο της τρίτης Γυμνασίου κάθε μέρα, όντας ο καθηγητής τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:58 τα σημερινα 14χρονα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ανηλικα
μιλάμε για σχέση.μπορεί να ήταν και από την α
Επίσης τα 14 χρονα φαίνονται για ανήλικα μη τρελαθούμε τελείως .
-
Nero
Φαντάζομαι πάντως ότι ο τύπος που όχι μόνο τα έφτιαξε με 14χρονη μαθήτρια του αλλά πήγε μεθυσμένος κάτω απο το παράθυρό της και έλεγε μαλακίες, δεν είχε δείξει κανέναν σημάδι του τι είδους άνθρωπος είναι και πριν απο αυτά τα 2 ατυχή συμβάντα ήταν υπόδειγμα παιδαγωγού 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 12 Απαντήσεις