!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζομαι τους χρήστες (ακουστικά)
Re: Πώς φαντάζομαι τους χρήστες (ακουστικά)
τα βλέπω και επαυξάνω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Georg Von Balkanen
Να σου πω ρε μαλάκα συσεξ ένα μυστικό;
κάνε ένα σωστό μέντσιο βρε μλκ, ξέρεις ότι παρατρίχα θα το χανα;
.
.
ναι πούλιμ ναι αγορίνα μου, ότι θες Εσύ.Οθωμανέλλην έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:29Να σου πω ρε μαλάκα συσεξ ένα μυστικό;
.
.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Καλά λέει η ΓΑΛΗ ρε χαρχάλιαγκες. Αυτά μπορείτε να τα ποστάρετε στο κανονικό Πως φαντάζεσαι τους χρήστες. Το παρόν ας το κρατήσουμε στο πνεύμα του Χέλη 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 01 Δεκ 2019, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:15 Καλά λέει η ΓΑΠΗ ρε χαρχάλιαγκες. Αυτά μπορείτε να τα ποστάρετε στο κανονικό Πως φαντάζεσαι τους χρήστες. Το παρόν ας το κρατήσουμε στο πνεύμα του Χέλη![]()
οκ το εκαμνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
άμα δε πάρεις το μέρος της εσύ δε μπορείς ε.Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:15 Καλά λέει η ΓΑΛΗ ρε χαρχάλιαγκες. Αυτά μπορείτε να τα ποστάρετε στο κανονικό Πως φαντάζεσαι τους χρήστες. Το παρόν ας το κρατήσουμε στο πνεύμα του Χέλη![]()
.
.
Μην είσαι φαλλοκρατικό γουρούνι. Φυσικά και θα υποστηρίξω τις αδύναμες γυναίκες.
έχω κάνει πολλά για σένα λουλού αλλά αυτό όχι, δε θα πάψω εγώ να είμαι ένα φαλλοκρατικό γρουν για σένα, ξέχνα το, εκτός κι αν πεις το ναι, τότες μιλάμε.Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:48Μην είσαι φαλλοκρατικό γουρούνι. Φυσικά και θα υποστηρίξω τις αδύναμες γυναίκες.
.
.
Όχι ρε δεν κάνω συμβόλαια εγώ. Είμαι αντισυμβατικός (Μέχρι στα αναρχοαριστερά μου είμαι αντισυμβατικός ρε. Να, γουστάρω έθνος πχ ).sys3x έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:53έχω κάνει πολλά για σένα λουλού αλλά αυτό όχι, δε θα πάψω εγώ να είμαι ένα φαλλοκρατικό γρουν για σένα, ξέχνα το, εκτός κι αν πεις το ναι, τότες μιλάμε.
ποιος μίλησε για συμβόλαια κ μαλακίες ρε, να σε μαστιγώσω είπαμε, να σε κάνω άθρωπο, ντίβα, σούπερσταρπωστολένε.Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:56
Όχι ρε δεν κάνω συμβόλαια εγώ. Είμαι αντισυμβατικός (Μέχρι στα αναρχοαριστερά μου είμαι αντισυμβατικός ρε. Να, γουστάρω έθνος πχ ).sys3x έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:53έχω κάνει πολλά για σένα λουλού αλλά αυτό όχι, δε θα πάψω εγώ να είμαι ένα φαλλοκρατικό γρουν για σένα, ξέχνα το, εκτός κι αν πεις το ναι, τότες μιλάμε.Χαοτικός έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:48
Μην είσαι φαλλοκρατικό γουρούνι. Φυσικά και θα υποστηρίξω τις αδύναμες γυναίκες.
πες το ναι.
.
.
-
Georg Von Balkanen
Είμαι και πόντιος ρε. Μισός μεν. Πόντιος, δε.sys3x έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:34ναι πούλιμ ναι αγορίνα μου, ότι θες Εσύ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 122 Απαντήσεις